60 Плюс БорбаБГЖивотът в снимки и разкази

Традиционния Бал на юбилярите отпразнуваха на Ксилифор туристите ветерани

Своя традиционен Бал на юбилярите организираха туристите ветерани миналия уикенд, съобщи за “Борба 60+” председателката на клуба Румяна Цонева.

26 души, които през 2023 г. навършват кръгла или завършваща на 5 годишнина, бяха “виновниците” за тазгодишното тържество. По традиция всички те получиха поздравителна картичка и цвете, както и много добри пожелания от ръководството и от своите съклубници.

С приветствие към юбилярите се обърна Георги Димитров – главен секретар на Туристическо дружество “Трапезица”, част от което е Клубът на туристите ветерани.

Поздрав дойде и от доайена на тазгодишните юбиляри – 90-годишната Седефка Любомирова, която не успя да присъства по здравословни причини, но поздрави от сърце празнуващите и ги увери, че съпреживява с тях веселия ден. Всички присъстващи пък й отправиха пожелания за бързо оздравяване и завръщане в техните задружни редици.

С много песни и танци продължи тържеството.

75-годишната Симеонка Георгиева се превърна в една от звездите на купона с невероятното си танцово изпълнение, на което биха могли да завидят и млади момичета. Видеото с нейния рок стана популярно в социалните мрежи и събра много одобрителни коментари (вижте видеото, автор Йорданка Георгиева).

https://www.facebook.com/yordanka.georgieva.129/posts/7067386946633156

170 души членуват в момента в Клуба на туристите ветерани – най-многобройния клуб в ТД “Трапезица 1902”. Той изпраща поредната активна година, пълна с организирани събития – празници, походи, екскурзии – последната от които до Кръстова гора, участие в инициативата “Движи се и победи” и мн. др.

Ако есента подари още хубави дни, туристите ветерани са готови за нови походи, придружени с веселби, за да поддържат младежкия си и бодър дух.

Снимки Мария Халачева
Видео Йорданка Георгиева

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *