Хороскоп

Хороскоп за периода 17-19 ноември: Събота е ден за осъзнаване и вътрешни промени, неделя носи хармония и лекота в общуването

В петък Луната е в Козирог. Насочва вниманието ни към по-сериозните и отговорни задачи в службата. Квадратурата й с Венера може да предизвика неравности и проблеми в общуването. Имате ли го предвид и запазите ли самообладание, денят ще предостави неочаквани приятни изненади. В събота Луната е в съвпад с Плутон. Време е за преосмисляне и осъзнаване. Бъдете отворени към вътрешни промени и преборете страховете си от тях. В неделя Луната преминава във Водолей, дарявайки ни с усещане за свобода. Денят носи хармония във взаимоотношенията и лекота в сферата на общуването. Този ден е подходящ за събирания, интелектуални разговори и споделяне на идеи.


ОВЕН

Дългосрочни решения

 

17 ноември. Акцентът днес пада върху вашето служебно развитие и кариерата. В сутрешните часове се усещате нервни и това може да предизвика някои недоразумения във взаимоотношенията ви с колегите. Предотвратете ги. Вечерта излезте с приятели, с които да размените интересни идеи.

18 ноември. В съботния ден отново ще мислите за развитието си в служебен аспект, въпреки че вашите близки искат повече внимание за себе си. Днес сте решителни и категорични, а решенията, които ще вземете, ще носят своите дългосрочни последствия. Избягвайте напрежението.

19 ноември. В неделя се отдайте на дела и неща, които вършите с удоволствие и за удоволствие. Денят носи хармония във взаимоотношенията и чувство за лекота. Направете планове заедно с приятелите си за предстоящите зимни празници и защо не – за новогодишното парти, което ще дойде като след миг.


ТЕЛЕЦ

Разпуснете напрежението

 

17 ноември. Денят поставя акцент върху вашите вътрешни убеждения и стремежи. Очаквайте предизвикателства в сферата на взаимоотношенията, защото някой ще се опита да ви засенчи. Не реагирайте емоционално, а запазете добрия тон. Разчитайте на морала и ценностите, които носите в себе си, за да предотвратите споровете.

18 ноември. В събота пътувайте. Всяко едно пътуване, било то на близко, или пък на далечно разстояние, ще се окаже разведряващо и вдъхновяващо за вас след напрегнатия петък.

19 ноември. Очаква ви лек и лежерен ден. Енергията, която обменяте с хората около вас, ще бъде положителна и ще играе важна роля за доброто ви настроение, а и за общия ви емоционален и физически тонус. Бъдете практични днес, подредете гардероба си и почистете дома си.


БЛИЗНАЦИ

В неделя – стабилизация

 

17 ноември. Ще ви ядоса половинката с едно невинно изказване и още сутринта настроението ви ще тръгне в не особено щастливи граници. Е, разполагате с шанса да поправите нещата впоследствие, но за целта е нужно да мислите позитивно и да се радвате на малките неща, които са важни.

18 ноември. В събота ще бъдете по-затворени в себе си. Няма да ви се говори толкова много с близките ви, въпреки че те имат желание да общуват с вас. Сега можете да се освободите от стари и токсични връзки, които тровят ежедневието ви.

19 ноември. В неделя настроението ви рязко се подобрява. Това е ден, изпълнен с положителна емоция и добри новини. В сферата на личните ви взаимоотношения и семейния живот настъпва стабилизация. Поканете роднините си на обяд.


РАК

Неочаквани запознанства

 

17 ноември. Възможни са неочаквани срещи и запознанства с хора, които ще ви бъдат интересни днес. Това ще ви напрегне, защото попадате в нерутинни и извънредни ситуации, но и ще облагороди сферата на общуването и познанствата. Избягвайте конфликтите. Проявете разбиране към хората, които ви дразнят по един или друг начин.

18 ноември. В събота ще бъдете по-аналитични от друг път. Ще анализирате връзките и контактите си в живота и как те влияят върху вашето ежедневие, върху вас като психика и усещане. Е, можете да приключите с контакти, които са ви неприятни.

19 ноември. Неделя насочва вниманието ви към вашите ежедневни отговорности и здравето ви. Взаимоотношенията с близките и приятелите са хармонични. Сега да общувате с другите ви носи наслада. Използвайте този момент, за да подобрите настроението си и да успокоите нервната си система. Сега всичко ви се нарежда благодатно.


ЛЪВ

Запазете доброто си настроение

 

17 ноември. Днес обърнете внимание на ежедневните си задачи. На ангажиментите, които вършите към днешна дата от месеца. Спазвайте рутината на ежедневието си и не вземайте никакви прибързани решения. Вечерта излезте с приятели или направете здравословна вечеря за семейството си.

18 ноември. В събота сте творчески настроени. Искате да усетите удоволствието от живота си. Ще изпитате дълбоки емоционални промени, които ще ви докоснат сериозно и ще променят начина, по който се възприемате. Това е ден за преосмисляне. Ден за емоционално здраве.

19 ноември. В неделя останете вкъщи. Ще ви успокоява да сте в домашна обстановка и да си общувате с близките. Взаимоотношенията с близките и вършенето на домашните задължения ще ви носи наслада. Подредете гардероба си, за да се подготвите за по-студеното време, което идва още с тази седмица.


ДЕВА

Мислете нетрадиционно

 

17 ноември. Ще разрешите по-лесно даден проблем, ако подходите към него по творчески начин, а не както досега – чрез рутинни методи. Опитайте нещо ново. Днес е хубаво да се провокирате и да не вървите по утъпкани пътеки. Вечерта излезте с приятели на по чаша вино.

18 ноември. В събота бъдете по-милостиви към близките си и не изливайте напрежението си върху тях. И да го направите, те ще проявят разбиране и няма да ви се разсърдят, но все пак не е добра идея да ги превръщате в изкупителна жертва на свето негодувание.

19 ноември. Неделният ден е хармоничен и приятен както за вас, така и за вашите близки. Насладете се на миговете, които прекарвате заедно. Направете нещо, което е интересно на всички ви. Споделете им идеи за пътуване, което искате да осъществите в близко бъдеще.


ВЕЗНИ

Хармоничен уикенд

 

17 ноември. Напрежение в отношенията ви вкъщи сутринта е причина за лошото ви настроение през целия ден. Вашите колеги не са виновни за домашните ви неволи, за да си го изкарвате на тях. Внимавайте да не влошите взаимоотношенията и хармонията на работа.

18 ноември. В събота можете да почистите дома си и да го подредите, за да се чувствате уютно в него. Денят е приятен и ви носи много положителни емоции, както и възможност да подобрите взаимоотношенията си, след като вчера ги влошихте.

19 ноември. В неделя излезте с приятели или посетете свои близки и роднини, които не сте виждали от дълго време. Този ден е подходящ за разговори и обмен на информация. Опитвайте се да давате съвет само там, където такъв ви е поискан. Не натрапвайте мнението си.


СКОРПИОН

Доволни от себе си

 

17 ноември. Не е изключено днес да влезете в пререкания с колектива си, за да разрешите въпрос или проблем от служебно естество. Не се притеснявайте да защитите мнението си и да изкажете точно това, което мислите. Вечерта излезте с приятели и обсъдете как е преминал вашият ден.

18 ноември. В събота отделете повече време за най-близките си хора. Това е вашето семейство, роднини и приятели, с които обичате да прекарвате свободното си време. Няма да имате шанс да останете насаме със себе си, днешният ден ви поставя в центъра на вниманието.

19 ноември. В неделя отделете повече време за дома си. Подредете го, почистете го и пренаредете гардероба си с по-топли дрехи. Това е вашето време, в което можете да се подготвите за предстоящите по-студени дни. Вечерта ще се чувствате доволни от всичко, което сте направили през деня.


СТРЕЛЕЦ

Важна съботна среща

 

17 ноември. Направете оценка на финансовото си състояние към днешната дата на месеца. Вижте, дали имате спестени средства, които да инвестирате в инвестиционен продукт, който ви беше предложен през тази седмица. Въпреки напрежението, този ден е благоприятен и успешен за вас.

18 ноември. В събота общуването е от особено голямо значение за вас. Възможно е да се срещнете с човек, който ще ви подаде ръка и ще ви помогне в професионална насока. Възможно е да ви подтикне да смените работата си до няколко месеца.

19 ноември. В неделя сте в отлично настроение. Денят е благоприятен и носи наслада от общуването с близки и роднини. Можете да отидете на гости или да поканите гости вкъщи. Изживейте неделята позитивно и радостно.


КОЗИРОГ

Спонтанно решение

 

17 ноември. Днешният ден за вас е на ново начало и то ще дойде след съвсем спонтанно взето решение. Не е най-хармоничният момент в службата, защото вашата гледна точка очевидно се различава от тази на колегите ви. Нека това не ви притеснява. Изразете своята индивидуалност и дръжте на думата си.

18 ноември. В събота ще преоткриете себе си по нов начин. Време е за вътрешни трансформации, за разрешаване на вътрешни противоречия. Възможно е в сутрешните часове да не ви се говори с никого, за да структурирате личните си мисли. В следобеда настроението ви ще се подобри.

19 ноември. В неделя проверете финансовото си състояние към тази дата от месеца. Имате нужда да споделите нещо лично на човек, който винаги ви дава правилните съвети. Денят е благоприятен и ви носи щастливи изживявания.


ВОДОЛЕЙ

Преосмисляне на ежедневието

 

17 ноември. Днес не ви се работи особено. Разсеяни сте и търсите причина да се приберете вкъщи по-рано от обичайното. Ако можете, направете го. Вашите колеги виждат ниската ви заинтересованост и ще бъдат подразнени от този факт. Избягвайте заяждане и конфронтация с тях.

18 ноември. В събота си починете хубаво. Не ви е ден за активни действия, а по-скоро за преосмисляне на ежедневието. Той ви носи сериозни вътрешни трансформации, които, без да искате, разстройват вашата психика. Поговорете с доверен човек за това, което ви мъчи.

19 ноември. В неделя ви очаква ден на ново и успешно начало. Пред вас идва изцяло нов календарен месец, чийто старт можете да дадете в този момент. Ще се зарадвате от добри новини, които ще подобрят и настроението ви.


РИБИ

Впишете се в колектива

 

17 ноември. Днес не се опитвайте да блеснете чрез индивидуалните си идеи, а ги слейте с идеите на колектива си. Само така ще постигнете общ успех, за който заслуги ще имате не само вие, а и хората, с които работите. В противен случай ще бъдете отцепени от отбора и след това трудно ще се впишете.

18 ноември. Едно телефонно обаждане или разговор очи в очи ще ви ядоса толкова много, че през целия ден ще останете нервни и с неприятно усещане. Балансирайте емоциите и не се впечатлявайте от това кой какво казал по ваш адрес.

19 ноември. В неделя ви е нужна почивка. Вашата задача в този ден е да се успокоите и да отхвърлите всякакви мисли, които ви товарят с напрежение и безпокойство. Поговорете с хора, на които имате доверие. Денят е благоприятен и щастлив.


хороскоп

Хороскоп за родените на 17 ноември – Честит рожден ден!

Ще можете да се похвалите с бистър ум и рационално мислене през новата година, а всичко това ще ви помогне да се впишете в новото време и дори да смените работата си с по-добре платена и с такава, на която емоционално и психически ще се чувствате по-добре.

Хороскоп за родените на 18 ноември – Честит рожден ден!

Уроците, които сте научили от грешките си в последните години, ще ви помогнат през идната ваша лична година да вземете важни и правилни решения. Очаквайте градивни промени в работата. Промени, които искахте да ви се случат от дълго време.

Хороскоп за родените на 19 ноември – Честит рожден ден!

Все ще се случва през новата година нещо да ви възпира да осъществявате идеите си. Ту някой ще ви каже, че са налудничави, ту обстоятелствата няма да са според вашите вкусове. Не се отказвайте от нищо, което искате да осъществите. Независимо през какво минавате и какво трябва да преживеете, крайният резултат за вас ще бъде успех.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *