Хороскоп

16 ноември: Подобрете взаимоотношенията вкъщи и с близките си хора

Луната преминава от Стрелец в Козирог и сключва хармонични аспекти с Юпитер и Сатурн

Денят обещава да бъде активен, деен и доста ползотворен, особено в следобеда и вечерта. Подобрете взаимоотношенията вкъщи и с близките си хора.


ОВЕН

Разговори и планове

 

Дайте си почивка. Имате нужда да станете насаме със себе си или с хората, които обичате. Днес се отдавате на разговори, анализи и планове. Готови сте да хармонизирате взаимоотношенията с всички останали. Не предприемайте нови начинания, защото те няма да бъдат довършени в бъдеще.


ТЕЛЕЦ

Успявате

 

Този четвъртък идва с раздвижване и с реални шансове да се проявите в блестяща светлина на работното място. Ясно осъзнавате промените, които се случват. Те са неизбежни и само можете да се нагодите към тях. В личен план денят е зареден с положителна енергия, затова се постарайте професионалният ви ден да приключи по-бързо.


БЛИЗНАЦИ

Стоплете отношенията

 

Време е да седнете и да набележите осъществимите планове, които да следвате през идните две до три седмици. Отложете важните дела за друг ден. Днес дори и да се заемете с тях, няма да ви спорят достатъчно. Приберете се по-рано вкъщи и поработете върху взаимоотношенията си. Имат нужда от хармонизиране.


РАК

Потърсете съвет

 

Все така успяващи, вие добихте нужната увереност и в четвъртък продължавате с пълна пара напред. Денят обаче ви поставя в ситуации на трудности, които не сте в състояние да преодолеете сами. Нуждаете се от помощ, затова потърсете съвет веднага щом ви е нужен. Хората около вас винаги ще ви помогнат.


ЛЪВ

Приемете успелите

 

Време е да преодолеете егото си и да признаете, че има хора, които са успели повече от вас. Приемете факта и помислете какво са направили те, че да са в това положение. Може би, вземайки пример от тях, и вие ще тръгнете по пътя им. Процесът не е лек, продължителен е, но ще ви научи да си вземате добри поуки от живота.


ДЕВА

Положително развитие

 

Приключвате един по-тежък период и слагате начало на нов етап, който със сигурност ще бъде позитивен и изпълнен с енергия. Очакванията ви следва да бъдат големи, а целите – високи. Сега се разкриват възможности и те ще се развият най-късно до месец. Бъдете бързи в мислите и действията си. В личен план също се очаква положително развитие.


ВЕЗНИ

Добри идеи

 

Луната днес ви прави прибързани, смели, но и креативни. Идеите ви са сякаш неосъществими на първо четене. Но не ги пренебрегвайте, съвсем скоро ще дойде момент, в който именно идея, хрумнала ви около днешния ден, да се реализира благоприятно. Мислете и поемете по нов път.


СКОРПИОН

Положение „пас”

 

Днес и в следващите два дни ще сте принудени да не вземате решения и да се подчинявате на различни обстоятелства, защото решителността ви ще е повод за грешки. Сега имате възможност да се погрижите повече за личния си живот, за хармонизиране на отношенията в семейството. Отделете време на близките.


СТРЕЛЕЦ

Мислете и планирайте

 

След като преодоляхте емоцията от вчера, днес предстои да мислите по-рационално и това ще ви помогне да вземете някои по-дългосрочни решения. Заради положението на Луната действията не са позволени, но върху идеите и решенията няма наложено вето. Мислете и планирайте, четвъртък е подходящ за това.


КОЗИРОГ

Приемете реалността

 

Търсите причината за лошото си настроение по-скоро в другите, отколкото в себе си. Време е да преодолеете своите лични предразсъдъци и да се сблъскате с реалността. Приемете ли я, заживеете ли с нея, всичко ще се нареди малко по малко. Този ден не изисква от вас да действате, а да мислите.


ВОДОЛЕЙ

Напрежение

 

Като основна характеристика в четвъртък остават множеството разговори, които трябва да проведете въпреки своето емоционално неразположение. Често променящите се ситуации и нарежданията на началството, които следват едно след друго, ви тормозят. Действайте по приоритети, свършете най-належащото. За другото има време утре.


РИБИ

Споделете

 

На пръв поглед сте в добро настроение и на човек му е нужен рентген, за да види какво точно е в душите ви. Прикривате се умело с усмивка и дружелюбност, но вътрешното ви неразположение е огромно. Намерете човек, с когото да споделите. Нуждаете се някой да попие част от мъката ви.


Хороскоп за родените на 16.11. – Честит рожден ден!

През следващата една година не щадете сили и енергия, защото всяко усилие ще бъде последвано от добър резултат. Годината е благоприятна и ползотворна за вас.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *