Хороскоп

Хороскоп, 23 ноември: Избягвайте конфликтите и пререканията, мерете приказките си

Луната преминава в Овен, а опозицията й с Венера прави деня по-емоционално натоварен. Избягвайте конфликтите и пререканията, мерете приказките си, особено тези, които отправяте към половинката. Не ревнувайте и се насладете на хармонични взаимоотношения. Противоречията днес разрешавайте чрез компромис и мълчание.


ОВЕН

Отложете мързела

 

Денят ви носи стабилност. Въпреки трудностите, които са преодолими, но все пак изискват вашето внимание, вие действате настъпателно. Сутринта е особено благоприятна за всякакви занимания. Не я пропускайте в мързелуване или поспиване. Станете рано и започнете действия още с първата чаша кафе.


ТЕЛЕЦ

Досаждат ви

 

През по-голямата част от деня желаете да бъдете оставени насаме със себе си. За съжаление, постоянно около вас се навъртат досадни хора, които ви питат и разпитват за неща, некасаещи ви пряко към този момент. Не избухвайте, а просто им обяснете, че се нуждаете от спокойствие.


БЛИЗНАЦИ

Не бийте на очи

 

Отново заемате центъра на вниманието чрез начина си на говорене и действие, но точно в този момент не се нуждаете прожекторите да са насочени към вас. Напротив. Имате нужда да се огледате в чуждите очи – как изглеждате и какви грешки правите. Но не и това да става публично достояние.


РАК

Без много планове

 

Започнете деня с позитивни мисли, за да се заредите с добро настроение. Още с първата чашка кафе си правите планове какво да свършите в рамките на работното време. Още отсега ви казвам, че не всички от тях са изпълними в този времеви диапазон. Не оставайте до късно в службата. Вечерта отделете време на семейството си.


ЛЪВ

По-добре откажете

 

В четвъртък емоциите ви са диктуващ фактор за всяко едно действие и често не осъзнавате точно какво вършите и предприемате. Не е добра идея да се захващате с големи проекти, особено ако вътрешно не сте убедени, че можете да се справите. По-добре кажете „не”, докато е време.


ДЕВА

Не говорете за пари

 

Мислите ви са разнопосочни, а действията – некоординирани. Четвъртък не е денят, в който можете да реализирате своите планове, още по-малко, ако са свързани с дългосрочно бъдеще. По-добре се откажете, за да не си навлечете допълнителни проблеми. Избягвайте срещите и не говорете за пари.


ВЕЗНИ

Не приемайте съвети

 

Спазвайте добрия тон на работното място. Там деловият маниер е най-добрият начин, за да запазите това, което сте градили до този момент. Имате нужда от съвети, но днес няма да попаднете на подходящи хора, които да ви ги дадат. Дори и да се опита някой да ви изкаже мнението си, отхвърлете го.


СКОРПИОН

Не си губете времето

 

Очаква ви доста забързан ден. Пред вас стои предизвикателството да свършите повечето от планираните си ангажименти в предиобеда. Не обръщайте внимание на колегите си и не се месете в тяхната работа. Направите ли го, просто ще загубите важно количество енергия, а не си струва. Вечерта отдъхнете с приятели.


СТРЕЛЕЦ

Не се колебайте

 

Очаква ви доста хаотичен ден. От една страна, множеството задачи, с които сте се захванали, изискват да бъдат свършени в срок. От друга, в главата ви нахлуват нови идеи и се чудите дали да не зарежете всичко и да им се отдадете с цялата си душа. Решението е ваше, но колебанието ще ви изнерви.


КОЗИРОГ

Не искайте много

 

Не прекалявайте с изискванията към себе си. Поставяйте си такива достижими цели, каквито да успеете да свършите в рамките на деня. На работното място делата ви не вървят с темпото, което очаквате. Забавянето е съвсем нормално. Намирате се в такъв етап, че нещата изискват повече време за вършене.


ВОДОЛЕЙ

Не отлагайте

 

Четвъртък ви носи някои трудности в общуването, които е добре да преодолеете до ранния предобед. Приемете, че има хора, на които не се харесвате толкова много. Това е съвсем нормално. Вие също не харесвате всички около себе си. Свършете цялата си служебна работа днес. Не отлагайте нищо за утре.


РИБИ

Сменете тактиката

 

Желанието ви да налагате мнението си на всяка цена над останалите, е главната причина, поради която днес ще бъдете отхвърлени от колектива. Колкото и да са правилни идеите и схващанията ви, вашият начин, по който ги представяте, е неподходящ и отблъскващ. Сменете маниера си.


Хороскоп за родените на 23.11. – Честит рожден ден!

Годината, която предстои за вас, ще ви донесе възможности да промените начина си на живот и да положите някои начала в ежедневието си. Пътувайте повече, а в личен план бъдете по-толерантни и не ревнувайте.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *