60 Плюс БорбаБГЖивотът в снимки и разкази

Пенсионери от Елена зарадваха връстниците си от хосписа в града /СНИМКИ/

По случай Деня на християнското семейство – 21 ноември, Културният клуб на пенсионера  „Възраждане“ гр. Елена организира редица събития и прояви

Представители на клуба посетиха възрастните хора от хосписа в града, като им занесоха почерпка по повод големия християнски празник.

Празникът продължи с концерт в салона на НЧ „Напредък – Елена – 1863“ и бе открит с песните на Битова група „Трета младост“ при ККП „Възраждане“ с ръководител Иванка Спасова и съпровод Станьо Станев. Последваха танците на младежите и девойките от Фолклорна формация „Балканджийче“ с ръководител Йорданка Грънчарова, след които се изяви групата за народни песни от с. Руховци. Със своите танци Танцов фолклорен клуб „Еленика“ към НЧ „Просвета – Разпоповци – 1881“ с ръководител Йордан Минчев също поздравиха публиката за празника. Концертът продължи с певческа формация „Романтика“ от с. Палици, група за туристически песни „Планински бисери“ с ръководител и корепетитор Стоян Стоянов и „Гласовете на Зинзъра“ от с. Блъсковци с ръководител Станьо Станев.

Празничната вечер завърши с поздравления и цвята за организаторите от Културния клуб на пенсионера.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *