Хороскоп

Хороскоп за периода 24-26 ноември: Разпуснете, за да балансирате енергията, в неделя решете семеен проблем

В петък Марс навлиза в Стрелец, а Луната е в Овен. Денят е зареден с енергия и активност и ако не я изразходим по правилния начин, цялата тази енергия може да се превърне в напрежение и агресия. Вечерта разпуснете с приятели или вкъщи пред телевизора. В събота Луната преминава в Телец и е в съвпад с Юпитер. Денят е щастлив и ползотворен. Можете да подредите вкъщи или разместите мебели. Можете да се погрижите за материалното си благосъстояние. В неделя Луната е в съвпад с Уран и в секстил с Нептун. Можете да използвате натрупан опит до момента, за да разрешите определен личен или домашен проблем. Развоят ще е благоприятен за вас и цялото семейство.

 

ОВЕН

Помислете за спестяванията си

24 ноември. Съсредоточете се върху професионалните си ангажименти. Днешният ден ви дарява със сила и енергия, които можете да влеете в ползотворна работа. Работете за личния си имидж и репутация. Помислете за промени и нови стратегии, които да подобрят живота ви в професионален план.

25 ноември. В събота фокусът ви ще се премести към материалните ценности и това, което притежавате. Прегледайте спестяваният си. Можете да се поинтересувате за нови инвестиции. Днес сте изключително практични в решенията си и можете да си предвидите допълнителни средства за подаръци за идния месец.

26 ноември. В неделя ще ви се насъберат доста задачи от личен характер, които трябва да подредите по-старателно от всякога. Вашите близки очакват всичко да бъде свършено по съвършен начин и ако пропуснете и дребен детайл, те ще ви намерят кусур.

 

ТЕЛЕЦ

Време е за промяна

24 ноември. Ще ви се наложи да преразгледате някои от плановете си за пътувания през уикенда. Нещо, което е неотложно ще обърка замисленото пътешествие, но така се налага. Денят изисква от вас да сте овладени и да не се ядосвате за дреболии, които не можете да промените и не зависят от вас.

25 ноември. В събота ви чака ново начало. Това, че плановете ви за уикенда се объркаха, не бива да ви притеснява, а напротив. Днес ви чакат добри новини и шансове да подобрите взаимоотношенията си с най-близките хора. Добри са новините ви и за финансовото ви състояние.

26 ноември. Заложете на новите си идеи. Сега вие се чувствате вдъхновени. Променете черти от характера си, с които не сте съвсем доволни и които не харесвате особено много. Настъпило е времето да се измените и нагодите към нови тенденции.

БЛИЗНАЦИ

Радват ви малките неща

24 ноември. Ще бъде добре, ако днес сте една идея по-дискретни и не споделяте информация, която някой ви е доверил. От друга страна, ще се превърнете в буфер за чужди емоции и ще станете жертва на нечие чуждо лошо настроение. Това ще ви изтощи.

25 ноември. В събота имате нужда от почивка. Наспете се добре и не бързайте да ставате от леглото в събота сутрин. Всъщност, през целия ден нямате нужда да бързате за никъде. Останете пред телевизора и си подарете време само за себе си.

26 ноември. В неделя ще ви радват малките неща. Онези, които обикновено остават незабележими за хората с по-материален поглед и меркантилен начин на мислене. Но пък вас сега ви радват. Взаимоотношенията с близките, малките жестове и просто усмивките – това е, което ви прави истински щастливи сега.

 

РАК

Предизвикайте се

24 ноември. Пригответе се да влезете в противоречие с хора, които са на по-високо йерархично ниво от вас. Поводът ще е ваша идея, която искате да внедрите, но ви липсва достатъчно увереност. Те няма да ви насърчат, така че не разчитайте на тяхната подкрепа. Но пък идеята ви си заслужава и я прокарайте смело.

25 ноември. Събота ще се окаже доста активна в социалната сфера за вас. Мнозина ще насрочат среща с приятели още сутринта. Други ще пътуват до свои близки роднини. Като цяло, днес ще бъдете заобиколени от хора и ще ви се налага да говорите на много и различни теми.

26 ноември. В неделя оставете традициите настрани. Това е ден за новаторство, прекрачване на лични граници, на граници, които самите вие сте си поставили преди време. Предизвикайте се. Пътувайте. Срещнете се с хора, които да ви мотивират за по-хубав живот. Загърбете меланхолията.

ЛЪВ

Полъх на нещо ново

24 ноември. Днес запазете доброто си настроение. Денят ви носи полъха на нещо ново в живота ви и шанс да промените навици или обстоятелства, с които сте недоволни от дълго време. Мнозина от вас ще вземат решение да учат нещо или да подобрят квалификацията си чрез посещение на курс.

25 ноември. Не е изключено да ви се наложи да поработите в събота. Ако е така, очаквайте успех и добре свършена работа. В този ден вие ще бъдете доста организирани, независимо дали се занимавате с лични, или професионални дела.

26 ноември. Ще потърсите начин да прекарате неделния ден по-нестандартно. Някои от вас ще търсят възможност да променят средата си на живот, други ще пътуват, а трети ще провокират и себе си, и близките си, чрез нови ястия и екзотична кухня.

 

ДЕВА

Нужда от нови контакти

24 ноември. Опитайте се да пресеете хубавото от лошото днес. Да се отдадете на положителните си чувства и усещания, като потиснете негативните. Светът невинаги е сив и мрачен. Понякога самите вие си го правите такъв. Днешният ден изисква да извадите на преден план щастието и радостта.

25 ноември. В събота обърнете внимание на своите собствени интереси. На личностното си развитие. Отдайте повече време на хобито си или ако нямате такова – измислете си. Така ще прекарвате свободното си време далеч по-пълноценно.

26 ноември. В неделя бъдете отворени към нови приятелства и запознанства в личния си живот. Имате нужда от обновление и намиране на начин да внесете нов полъх в своето ежедневие. Посетете социално събитие или се запишете на семинар, който да ви обгради с контакти.

ВЕЗНИ

Погрижете се за здравето си

24 ноември. Ще търсите баланса си между личния живот и професионалната си кариера в петък. Служебните ангажименти ще преобладават, но и обажданията от вкъщи няма да са малко. Всичко това може да ви коства напрежение повече от очакваното, но ще се справите.

25 ноември. В събота се съсредоточете и обърнете внимание на здравето си. Вашите близки също имат нужда от това да им обърнете внимание. Дайте си време за почивка и релаксация. Подредете дома си, за да се чувствате по-уютно и комфортно вкъщи. Изгледайте заедно интересен филм.

26 ноември. В неделя опитайте да се свържете с хора, с които имате какво да си кажете и какви идеи да обмените. Прекарайте деня си в разговори и срещи. Това ще ви зареди с позитивна енергия и ентусиазъм за предстоящата нова работна седмица.

 

СКОРПИОН

Внимание към близките

24 ноември. Днес имате важни задачи за вършене в службата, но мислите ви са насочени предимно вкъщи и в семейството. Проблем, който не можете да разрешите от разстояние, заема цялото ви разстояние. Ще се справите и със служебните си ангажименти, и с нередностите вкъщи, но се иска малко повече търпение.

25 ноември. Днес е денят, в който можете да се отдадете на семейството и дома си. Изслушайте своите близки, вникнете в техните проблеми и се опитайте да им помогнете. Ако не с друго, то поне с подкрепа и съвет.

26 ноември. В неделя отделете повече минути за половинката. Сега имате нужда да се сближите, да си поговорите и да станете още по-близки от преди. Може би ангажиментите в службата и забързаното ежедневие не ви дават възможност да прекарате достатъчно време един с друг.

 

СТРЕЛЕЦ

Дразните околните

24 ноември. Днес ще изявите свои таланти, които сте крили дълго време в себе си. Това, разбира се, ще подразни хората около вас и ще ги направи враждебни в един или друг случай. Затова не очаквайте действията и идеите ви да намерят съмишленици. Точно сега това няма как да се случи.

25 ноември. В събота отделете време за себе си, за здравето си и за нещата, които правите традиционно в почивния си ден. Това е ден, изпълнен с рутина, не толкова с нетрадиционни случки. Подредете дома си така, че да ви харесва да прекарвате време в него.

26 ноември. В неделя е време за срещи с хора, които ви обогатяват с нещо. От които имате да научите нещо. Общуването точно с тези хора ви вдъхновява и радва. Отидете на обяд с тях или споделете следобедното си кафе.

КОЗИРОГ

Нещата потръгват

24 ноември. В петък ще отделите повече време за анализиране. Няма да сте особено продуктивни на работното място, защото не се заемате с реални действия, а по-скоро с проучвателна работа или с работа, която търси стари грешки и причините за тях. Но пък за вас се га е важно да си направите нужния анали.

25 ноември. В събота ще си изкарате добре, ако се заемете с хобито си или се занимавате с творческа работа, която е вън от рутината и ежедневните ви работни задачи. Дано не ви се налага да сте в службата. Пътувайте, разнообразявайте се и се заредете с енергия.

26 ноември. Неделя за вас е по-скоро социална, пълна със срещи и възможности да се видите с приятели и познати. Не са изключени и нови запознанства, които лека-полека ще внесат цвят в посивялото напоследък ежедневие. Видимо нещата при вас в личен план потръгват..

 

ВОДОЛЕЙ

Подарете си почивка

24 ноември. Каквото и да кажете, каквото и да чуете, днес го преживявате от най-вътрешната точка на душата си. Това е и причината да разбирате всяка информация емоционално и невинаги съвсем правилно. Днес вие сте решени да поправите някои лични взаимоотношения, но не ви препоръчвам да го правите.

25 ноември. В събота останете вкъщи. Не само че времето е валежно и неподходящо за разходки, а и настроението ви е такова. Чувствате се меланхолично, но това не значи, че сте неразположени. Просто ви е мързеливо и можете да си подарите ден, в който да не правите нищо.

26 ноември. В неделя настроението ви се подобрява, емоцията се повишава и тонусът ви е далеч по-добър от предишните дни. Днес ще можете да свършите насъбралата се през цялата седмица къщна работа, след което ще бъдете доволни от себе си. А всичко това подтиква към щастливи усещания.

РИБИ

Нужда от промени

24 ноември. Ще си зададете много въпроси относно работата, която вършите в момента и възнаграждението, което получавате за това. Възможно е в момента да почувствате финансови затруднения в семейството и да ви се наложи да потърсите по-добре платена работа. Моментът е подходящ за това начинание.

25 ноември. В събота се вижте с приятели и с хора, на които можете да споделите за натрупаните в службата проблеми. Някои от тях ще ви дадат важни съвети, а други ще ви насочат и ще ви подадат ръка за намиране на нова работа, която да е далеч по-добра от настоящата ви.

26 ноември. В неделя вие също ще се чувствате по-добре, ако си уредите различни срещи и се видите с приятели и близки. Разговорите днес ви се отразяват добре. Имате нужда от общуване, комуникация и обмен на информация. Престоят вкъщи може би ще ви отекчи.

 

ЧРД на родените на 24 ноември! Не се колебайте през следващата една годна да пътувате и да се обогатявате емоционално и духовно. Всяко пътешествие, всяко откриване на ново кътче от планетата, ще ви дава неземна емоционална мощ, която ще влагате в ежедневието си.

ЧРД на родените на 25 ноември! Време е за чистка в живота ви. Очистете се от всичко, което ви потиска, пречи и смущава. Опитайте да гледате повече напред, отколкото назад. Идва чудесна година да кажете „не“ на много неща в живота си, които го объркват и ви пречат.

ЧРД на родените на 24 ноември! Колкото и да се стараете да не променяте отношението си спрямо хората около себе си заради финансовите ви взаимоотношения, това няма как да се случи. Не обърквайте личното с професионалното във връзките си и се предпазвайте от заемни взаимоотношения в семейството, за да си спестите бъдещи разправии за пари и имоти.

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *