Хороскоп

В понеделник Луната и Марс ще ни направят скандалджии

27.11.2023 г., понеделник: Движението на Луната в Близнаци и опозицията й с Марс могат да направят днешния ден напрегнат в сферата на взаимоотношенията. Не всички ще сме на едно мнение, но начинът, по който ще изразяваме несъгласието си, ще бъде малко груб. В 11.16 часа настъпва пълнолуние, което допълнително натоварва емоционалната енергия на деня.


ОВЕН

Бъдете внимателни

 Заредили сте се с ненужно количество самоувереност, което в момента е вредно за вас. Желаете да се въвлечете в промени, които не сте обмислили внимателно и докрай. Напрегнати сте и често допускате грешки по невнимание и недоглеждане. Избягвайте да поемате отговорности днес. Отдайте се на рутината.


ТЕЛЕЦ

Имайте едно наум

 Не ви липсва самоувереност, която често ви кара да поемате безсмислени отговорности, за които ще съжалявате в съвсем близко бъдеще. Абсолютно забранено е да правите финансови уговорки, както и да сключвате сделки с дългосрочен характер. Ще си причините невъзвратими загуби.


БЛИЗНАЦИ

Започнете деня със спорт

 Обърнете повече внимание на вътрешната си хармония. Днес е много важно да бъдете в мир със себе си. Стартирайте деня с усмивка. Можете да направите йога упражнения за събуждане на позитивното в себе си. Посетете фитнеса преди работа. Физическата активност ще ви зареди с енергия. Не поемайте отговорности в службата.


РАК

Слушайте вътрешния си глас

 Очаква ви благоприятен и позитивен ден, защото сте заобиколени от хора, които ви се усмихват и ви подкрепят. Разбира се, не сте в състояние да прецените кои от тях са с чисти помисли и кои просто искат да изкопчат нещо от вас. Слушайте вътрешния си глас. Интуицията днес ви дава отчетливи и ясни знаци.


ЛЪВ

Организирайте работата си

 Стартирате една доста натоварена работна седмица, която ви позволява с лекота да отхвърлите много работа за минимум време. Възползвайте се от този шанс. Вършете своите си ангажименти и не се занимавайте с чужди. Избягвайте да подавате ухо за клюките в офиса. Сега те не ви вълнуват.


ДЕВА

Разнообразете контактите

 Очаква ви благоприятен ден. Понеделник ви намира в добро настроение. Започнете деня си с чаша ароматно кафе. След това го продължете с различни по характер срещи – от професионални до лични. Денят изисква да общувате, контактувате и да разнообразите по този начин своята социална култура.


ВЕЗНИ

Спестете си покупките

 Денят ви зарежда с много идеи, но не ви позволява да ги реализирате веднага. Днес не бива да се впускате в много посоки наведнъж. Концентрирайте вниманието си в направата на планове. Изяснете някои неуредици във взаимоотношенията си с хората наоколо. Не давайте пари за излишни вещи или скъпи покупки, примамени от големите намаления.


СКОРПИОН

Не поставяйте начала

 В понеделник се чувствате прекрасно. Още в сутрешните часове сте заредени с енергия. Концентрацията ви е на ниво. Днес можете да се заемете с определена деловодна или друга канцеларска работа, която отлагахте заради скучния й характер. Не се натоварвайте с нещо, което да започнете днес. Избягвайте поставянето на начала.


СТРЕЛЕЦ

Запазете добрия тон

 Очаква ви забързан ден. Темпото почти не отговаря на предварителните ви очаквания и поради тази причина често чувствате страхове, че няма да се справите с работата си. Избягвайте конфликтите ситуации с колеги. Днес те ви дразнят повече от всякога, но не му е времето да разчиствате сметки.


КОЗИРОГ

Вземайте решения сами

 В понеделник очакванията ви са да свършите предварително запланираните ангажименти и работата, която не успяхте да отметнете в предходната седмица. Истината е, че този ден ви залива с купища непредвидени задачи. Ще се справите блестящо. Не приемайте съвети отстрани. Вземайте решенията си сами.


ВОДОЛЕЙ

Не упорствайте

 Стартирате седмицата с ден, в който не всичко е такова, каквото предварително сте си го представяли. Не всичко изглежда по начина, който вие искате. Налага се малко или много да проявите гъвкавост и да приемете обстоятелствата такива, каквито ви ги поднася съдбата. Не упорствайте.


РИБИ

Сладки приказки с колеги

 Понеделник ще бъде доста благоприятен ден. Заредени сте с добро настроение и нямате търпение да прекрачите прага на работното място, където да се отдадете не на належащите си ангажименти, а на приказки с колегите. Разнообразявате деня си с различни срещи и обмен на информация, но задачите ви сякаш изостават.


Хороскоп за родените на 27.11. – Честит рожден ден!

През годината, която следва за вас, няма да посявате, а ще жънете. Това значи, че новите начинания няма да дават толкова големи резултати, колкото довършването на начинанията, които вече сте започнали във времето.

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *