Хороскоп

Хороскоп за 30 ноември: Денят е активен и зареден с положителна енергия

Луната е в Рак. Помага ни да сме по-загрижени спрямо нашите близки, семейството, приятелите и хората, които са ценни в живота ни. Движението на Луната в Рак благоприятства разрешаването на проблеми в междуличностните взаимоотношения. Подредете дома си така, че да чувствате комфорт в него. Денят е активен и зареден с положителна енергия.


ОВЕН

Позитивен ден

 

Днес ще действате съсредоточено и настъпателно. Пред вас е един благоприятен ден, зареден с позитивна енергия. Знаете точно какво искате и тръгвате по пътя, за да го постигнете. Резултатите няма да закъснеят. Вечерта се приберете по-рано вкъщи. Пригответе вкусна вечеря за цялото семейство.


ТЕЛЕЦ

Не прекалявайте

 

Не се учудвайте, ако днес чуете, че сте станали досадни и обсебващи спрямо своите близки и хората, които най-много обичате. Напоследък притесненията ви са станали повече от обичайното. Искате да закриляте всички около себе си, но не това е вашата задача. Не можете да предпазите хората от злини, които витаят само във вашата глава.


БЛИЗНАЦИ

Не прекалявайте

 

Самоуверени и прекалено самонадеяни, ще прекрачите границата на допустимото във всички отношения днес. На работното място си позволявате да се изявявате като лидери. В личен план ще искате да командвате живота на близките си. Не се сърдете, ако някой ви каже директно, че сте се променили напоследък. Помислете върху това.


РАК

Приятна новина

 

Луната днес се движи във вашия знак. Щастието ви принадлежи и вие му се радвате изцяло днес. Бъдете активни и продуктивни. Заловете се с реализация на идеите си. Ще получите важна новина, която е основният повод за радост. Днес ще се заредите с позитивна енергия, която ще разходвате през следващите дни.


ЛЪВ

Успех

 

Днешният ден ще ви зарадва с енергичност и просперитет. Ще бъдете достатъчно активни и на работното място ще постигнете съгласие с колегите по спорен въпрос. Можете да проведете важни разговори, защото и в това имате силна доза късмет. В личен план запазете самообладание и овладейте нервите, за да не избухнете неочаквано.


ДЕВА

Владейте се

 

Предстои ви един успешен ден. Ще ви ядосват само нервните избухвания на някои ваши колеги, но много други зодиакални знаци са подложени на силна емоция и не могат да сдържат страстите си. За разлика от тях, вие можете и използвайте този шанс в своя полза. Днес се отваря нова врата в любовта при мнозина.


ВЕЗНИ

Прекарвате си приятно

 

Не е изключено днес да се обадите на хора, които не сте чували от дълго време. Ще прекарате доста минути в разговор по телефона или в чат в социалните мрежи. Работата ви ще изостане, но пък удовлетворението, че сте си казали всичко, което ви е дошло наум, е факт. Като цяло – неефективен ден, но пък прекаран приятно.


СКОРПИОН

Отблъсквате околните

 

Предстои ви един труден и емоционален ден. Ще искате да бъдете център на вниманието, но заради нервността ви хората ще ви отбягват. Ето коя е причината за най-големите ви разочарования днес – че никой не ви обръща внимание. Направете си вътрешна самооценка и се опитайте да уравновесите страстите.


СТРЕЛЕЦ

Овладейте ревността

 

Не е изключено днес да сте станали малко по-ревниви спрямо половинката си. Поводи да изпитвате ревност си намирате и от най-малкото. Определено това не е нито ваша характерна черта, нито половинката ви ще е съгласна да търпи. Внимавайте, за да не предизвикате неистов скандал.


КОЗИРОГ

Избягвайте споровете

 

Въпреки емоцията, от която няма как да избягате днес, денят ви ще бъде успешен и вие ще сте доволни от постиженията. В личен план ви очаква стабилизация, като се започне от доходите и се стигне до отношенията с половинката. С колегите избягвайте да спорите, защото днес един спор може да ви засегне сериозно и да се превърне в конфликт.


ВОДОЛЕЙ

Не ви се работи

 

В прекрасно настроение сте, но не и за работа. Отивате в службата, за да разкажете нещо интересно, което ви се е случило в последно време. Не предприемайте важни задачи, а ако ви се налага да правите промени, то добре планирайте всяка една от тях. Днес сте в добро настроение, но без никакво желание за работа.


РИБИ

Мудна работа

 

И за вас този ден не е сред най-активните. Имате набелязани задачи за вършене, но ще трябва да ви разочаровам – процентът от свършена работа ще е нисък. Каквото и да захванете, ще става бавно, мудно и без особени резултати. Може би е по-добре да се отдадете на планова дейност.


Хороскоп за родените на 30.11. – Честит рожден ден!

Ще бъдете отдадени на семейството си през следващата една година и точно това ще ви прави изключително щастливи и доволни. Чакат ви радости, добри новини и много любов. Насладете се на всеки миг щастие.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *