Хороскоп

Хороскоп за периода 1-3 декември

Събота е ден на оптимизъм и положителна енергия, но в неделя са възможни конфликти и скандали

 

Днес Луната преминава от Рак в Лъв и сключва напрегнат аспект с Плутон. Овладейте излишната си емоция и чувството за страх да изразите себе си пред другите. Не потискайте емоции вътре в себе си. В събота Луната е в Лъв и помага почивният ден да е изпълнен с положителна енергия, а ние да чувстваме оптимизъм. Вярвайте в себе си, но не преувеличавайте своите възможности и не давайте обещания, които не сте в състояние да изпълните. В неделя квадратурата Луна-Уран прави деня непредсказуем и изненадващ. Ще отстояваме своята независимост, а мнозина ще бъдат настроени бунтарски. Дори и да не сте съгласни с нещо, обсъдете го по мирен начин. Избягвайте конфликтите, защото не си заслужава да разваляте хубавия ден със скандали.


ОВЕН

Погрижете се за близките си

 

1 декември. Бликащата от вас емоция е причина в сутрешните часове да влезете в пререкания със семейството си, което ще ви държи влага дълго след това. Постарайте се първият ден от новия месец да премине позитивно и хармонично. Вечерта се извинете за постъпката си.

2 декември. В събота обърнете повече внимание на семейството си и потребностите, които имат вашите близки. Не мислете само за себе си, въпреки че ще имате възможност да излезете сами, без близките си, а с приятели.

3 декември. Днес както лесно можете да усмихнете някого, така и лесно можете да го разстроите. Обърнете внимание на начина, по който говорите на хората около вас. Може би те не са свикнали, че изразявате мнението си безпардонно.


ТЕЛЕЦ

Плановете се объркват

 

1 декември. В първия декемврийски ден не сте настроени за работа. Сутрешните часове ще ви срещнат с капризите на колегите, които не можете да търпите много-много. Приберете се по-рано вкъщи и пригответе вкусна вечеря за семейството. Изгледайте интересен филм заедно.

2 декември. Съботният ден предоставя възможност за комуникация и обмяна на идеи с близки, приятели и роднини. Поканете гости вкъщи или вие отидете на гости. Обсъдете проблем, който ви касае. Чуйте чуждото мнение по този проблем.

3 декември. В неделя се налага да направите промени в плановете, които накроихте със семейството си за средата на декември. Нещо ще се обърка и няма да осъществите замисленото. Не се ядосвайте, объркването на плановете всъщност ще ви предпази от грешка, която сте напът да направите.


БЛИЗНАЦИ

Допълнителна работа

 

1 декември. Днес ще ви се наложи да говорите повече, отколкото други пъти. Това не ви притеснява, напротив – радва ви. Внимавайте обаче, защото, унесени в приказката, е възможно да изкажете без да искате скрита информация, която трябва да остане в тайна. Съобразявайте се пред кого какво казвате.

2 декември. Денят е почивен, но вас ви интригува мисълта да потърсите допълнителна работа или такава, която да ви донесе допълнителен доход, с който да посрещнете идващите празници. Днес можете да откриете един такъв източник на допълнителни пари.

3 декември. В неделя си починете добре. Имате нужда от спокойствие. Откажете на приятел, който ще ви потърси за разговор, тъй като иска да ви използва за кошче за душевни отпадъци. Ще ви натовари още повече.


РАК

Не товарете психиката си

 

1 декември. За вас първият декемврийски ден започва с емоции. За щастие – положителни, но при вас и положителните емоции в повече също товарят психиката ви. Затова гледайте да ги разпределите равномерно през целия ден, а вечерта изпийте чаша чай преди сън. Така ще успокоите нервната си система.

2 декември. Поговорете с близките си в събота. Отделете си достатъчно време, което да прекарате заедно. Днес можете да направите бюджета за месец декември, като предвидите и закупуването на коледните подаръци. Украсете дома.

3 декември. В неделя отново ще се наложи да търпите нечие неприятно присъствие или капризи, които не ви се струват поносими. Нямате избор. Опитайте да не товарите психиката си и да не го приемате емоционално.


ЛЪВ

Чувствате се прекрасно

 

1 декември. За вас първият декемврийски ден идва и с шанс за поставяне на ново начало. Поставете си цели и мечти, които да преследвате през новонастъпилия месец. Днес бъдете по-креативни и зарадвайте с мисленето си хората, с които общувате. Чувствате лекота. Денят е хубав за вас.

2 декември. И в съботния ден продължава добрата тенденция от вчера. Днес можете да се изявите като добри организатори и да организирате среща с приятели вечерта, която ще ви разведри. През целия ден не спирайте да се усмихвате и да се чувствате добре.

3 декември. В неделя покажете нещо ново от себе си. Променете нещо във външния си вид, купете си нова дреха. Чувствате се вдъхновени и щастливи. Това е един зареден с позитивна енергия ден.


ДЕВА

Интересно пътуване

 

1 декември. Радвате се на активен социален живот днес. Ще нахраните любопитството си относно това – как се развива съдбата на ваши позабравени приятели, защото ще се натъкнете на интересни техни преживявания, споделени в социалните мрежи. Позвънете им и се вижте. Подновете връзките си.

2 декември. В събота се будите с идеята да пътувате и да посетите наскоро загледано в интернет място. Предложете го на семейството и отидете. Не се плашете от прогнозата за времето. Независимо дали ще е топло или студено, пътуването ще ви се отрази добре.

3 декември. В неделя ще бъдете заети главно с рутинните си домашни ангажименти – подготовка за новата работна седмица, почистване, пране… традиционните неща, за които не ви остава време.


ВЕЗНИ

Внимавайте с обещанията

 

1 декември. Днес внимавайте с обещанията. Първа дата е от месеца и се чувствате окрилени от много идеи и мечти. Но дали всички сте в състояние да осъществите? Приземете се на твърда почва и я опипайте добре, преди да изречете поредното обещание, което след това няма да изпълните.

2 декември. Въпреки липсата на тонус и енергия, денят е много динамичен и изисква още от сутринта да се мобилизирате. Можете да се срещнете с много хора. Внимавайте. Хората, които днес виждате в живота си, ще са от голямо значение за бъдещето ви.

3 декември. Можете да положите ново социално начало. Би било добра идея, ако завържете ново запознанство или навлезете в нова социална среда. Неделята е идеален ден. Мнозина от вас ще се съберат с интересни събеседници вечерта.


СКОРПИОН

Приключете връзки

 

1 декември. Напоследък вие станахте доста доверчиви спрямо приятелите и хората, с които общувате. Ако днес чуете не особено мили думи по ваш адрес, независимо дали от хора, които са се изправили отсреща ви, или говорят зад гърба ви, си вземете поука. Този, който говори неприятни неща за вас днес, не бива да остава в живота ви занапред.

2 декември. Не е изключено в съботния ден да се срещнете с хора, които могат да променят професионалния ви живот в по-добра посока. Не отказвайте среща с непознати или с приятели на ваши приятели. Предложението може да дойде ненадейно и да касае първите месеци от новата година.

3 декември. В неделя се чувствате прекрасно, защото имате сигурност и уважение в дома си, а и в служебен план се реализирате добре към момента. Неделята ви прави уверени и ви дава самочувствие, което си личи отдалеч.


СТРЕЛЕЦ

Нужда от съвет

 

1 декември. Днес имате нужда да бъдете изслушани. Ако това не се получи вкъщи пред семейството ви, то ще стане пред вашите колеги. И те ще разберат най-личните ви проблеми, страхове и слабости. Мисля, че не е подходящо да се разкривате чак толкова много пред външни хора.

2 декември. Днес ще направите планове за месеца декември – месец както на много работа, така и на повече време, прекарано с близките и най-обичани хора. Днес подгответе списък с покупки за Коледа, включително и за подаръците, които ще направите.

3 декември. Отидете на гости на свои по-възрастни близки и поговорете. Имате нужда да им споделите нещо за живота си. Имате нужда от утеха и съвет. Сигурно е, че те ще ви подкрепят и ще ви насърчат най-добре, ако нещо ви тежи.


КОЗИРОГ

Важна неделя

 

1 декември. Първият декемврийски ден ще донесе предизвикателствата на новозапочващия месец. За вас това е време за планове, разчети, но и за подемане на нови задачи и инициативи. Добре премерете силите си, преди да кажете поредното „да“ на задача, която ще ви накара да работите и по Коледа, за да я свършите…

2 декември. В събота отделете повече време за близките си. Разговаряйте с тях и общувайте. Разкажете си нещо интересно и заздравете връзките си. Този ден изисква да сте отворени за всякакви мероприятия от семеен характер.

3 декември. Отворете сърцата си за нещо ново. Нещо, което може да ви се случи, само ако вие самите го позволите. Не опитвайте да спирате хода на съдбата, а разберете неговата логика и тръгнете напред. Неделята е философски и много важен ден за вашето бъдеще.


ВОДОЛЕЙ

Нов навик

 

1 декември. Днес сте доста припряни. Бързате да завършите всичко, което сте започнали от началото на седмицата. Дали сте си срок до днес да приключите с някои недовършени дела. Денят ще премине натоварено, но пък доста благополучно. Вечерта излезте с приятели на по чашка.

2 декември. Въпреки липсата на енергия, в събота съберете сили и прекарайте един незабравим ден с вашите близки. Необвързаните имат възможност да срещнат мечтаната половинка. Обвързаните могат да излязат с половинката си на кино или театър.

3 декември. В неделя поставете ново лично начало. Създайте нов навик в семейството, който да спазвате дълго време. Например в неделя да обядвате заедно или да пиете кафе в любимо заведение. Ще бъде хубаво като идея.


РИБИ

Започвате начисто

 

1 декември. Чувствате се прекрасно днес. Усещате, че мисленето ви се освобождава от излишни предразсъдъци. Предразсъдъци, които не ви позволяваха да се изявите напълно в последните няколко седмици. Време е за ново начало – в начина ви на мислене и възприемане на света.

2 декември. В събота сте нервни, но доста активни и имате възможност да свършите голяма част от насъбрала се къщна работа. Запретнете ръкави и го направете. Всъщност, чистенето ще ви успокои.

3 декември. В неделя хич не ви се стои вкъщи. Излиза ви се, среща ви се с хора. Социалните срещи могат да ви донесат както положителни емоции и разнообразие, така и приятни изненади в професионалния живот. Можете да се натъкнете на предложение за нова работа от приятел, когото не сте виждали от дълго време.


Хороскоп за родените на 1 декември – Честит рожден ден!

Годината, която е пред вас, ще ви направи по-независими и свободни, отколкото бяхте в последните няколко години. Погледнете позитивно на живота, не се притеснявайте да правите промени и да преживявате нови неща в ежедневието си.

 

Хороскоп за родените на 2 декември – Честит рожден ден!

През следващата една година, независимо през какви трудности ще преминете, успехът и късметът ще ви следват неотлъчно. Радвайте се на година, през която ще израстете като личности.

 

Хороскоп за родените на 3 декември – Честит рожден ден!

През следващите дванадесет месеца ще се взирате в себе си повече от позволеното, което ще ви направи по-нерешителни и отстъпчиви. Позволите ли на тази тенденция да стане водеща, определено ще загубите доста предложения и шансове за развитие.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *