Хороскоп

Хороскоп за 6 декември: Обърнете се назад и свършете нещо недовършено, което ви е изостанало

Луната преминава от Дева във Везни. По-голямата част от работния ден е неефективен. Луната не сключва аспекти с останалите планети, докато се движи в Дева. Обърнете се назад и свършете нещо недовършено, което ви е изостанало от изминалите дни. Късният следобед ви радва с раздвижване, но неговият ефект ще се отчете най-рано утре. Насрочете за тогава по-важните си цели. Ще реализирате доста от идеите си, колкото и смели да ви се струват те.


ОВЕН

Посъветвайте се

 

Бъдете внимателни, когато ви се наложи да правите преговори. Важно предложение в частния бизнес може да ви осигури доста добри доходи, но и може да се окаже лъжливо, като ви коства неоправдани загуби. Днес не давайте отговор, а се посъветвайте с компетентни хора, дали рискът си заслужава.

 

ТЕЛЕЦ

Не изпускайте инфото

 

Бъдете в отворен диалог с всички около себе си. Вероятно ще получите важна информация от човек в близкото обкръжение. Тъкмо тази информация ще ви помогне да реализирате една своя идея до коледните празници. В личен план денят носи промени, които няма да ви се харесат изцяло. Приемете ги.

 

БЛИЗНАЦИ

Преценете добре

 

В добро настроение сте. Днес демонстрирате енергичност и готовност да се заемете със задачи, които невинаги са по вашите сили. Очевидно се надценявате, за да се харесате на хората около себе си. Вредите на своя личен имидж. Денят изисква да преценявате добре шансовете си, преди да кажете поредното необмислено „да”.

 

РАК

Изберете подаръци

 

Днес нежеланието ви да разбирате хората около себе си е главната причина за проблемите, които сами си предизвиквате. Избягвайте да харчите излишни пари за дрехи, които не са ви нужни. В случай че ви се пазарува, по-добре разгледайте за коледни подаръци за близките.

 

ЛЪВ

Имайте самочувствие

 

Особено важно е днес да се чувствате подкрепяни и приемани в средата, в която се движите. Облечете се добре, бъдете със самочувствие и увереност. Важните срещи, ако са в деловата сфера, осъществете в часовете след 17.00 ч., за да преминат успешно и да ви носят добри възможности.

 

ДЕВА

Анализ

 

Използвайте този ниско ефективен ден не за да реализирате нови начинания и инициативи, а за да погледнете назад във времето и да си дадете някои реални преценки за свои или чужди грешки. Анализът е задължителен, а в следобеда е добре да изготвите бюджета си до края на месеца или до датата, на която вземате следващата заплата.

 

ВЕЗНИ

Оживление от утре

 

Сякаш очаквате нещо около вас да се раздвижи, разбуди и оживи. И това ще се случи, но днешният ден няма да ви предостави такива възможности. Раздвижване ви чака от утре. Сега е моментът да погледнете назад и да поправите стари грешки. Също като Девите е добре да си направите анализ на поведението в изминалите дни.

 

СКОРПИОН

Бариери и препятствия

 

Често влизате в пререкания с хората наоколо. Причината е, че не успявате да се примирите с обстоятелствата и бариерите, които възпират устрема ви напред и нагоре. Имате усещането, че някой или нещо все ви пречи. Съдбата е поставила прегради в този ден, за да ви ограничи и по този начин да ви предпази от непоправими грешки.

 

СТРЕЛЕЦ

Измъчена работа

 

Очаква ви мъчен ден. Каквото и да подхванете, става трудно и с големи усилия. Работете по задачите, които вече сте предприели. Не поемайте инициативи, защото няма да успеете да ги свършите добре. В личен план си направете ретроспекция и анализ. В момента той ви е жизнено нужен, за да продължите напред.

 

КОЗИРОГ

На изчакване

 

От особена важност е днес да не вземате решения и да не давате окончателни отговори, ако някой ви е отправил предложение. Прибързани сте. Искате прекалено скоростен възход, а периодът ви поставя в ситуация на изчакване. Обърнете повече внимание на личния си живот. Там е нужно да вземете нещата в свои ръце.

 

ВОДОЛЕЙ

Нови дрехи

 

Ограничете всякакви финансови операции и избягвайте да влагате пари в каквото и да било, дори и да ви се струва привлекателно и печелившо. Същото се отнася и до вещите, които желаете да си купите днес. Съветът не важи за дрехи, които вече сте си харесали в бутика, но тях можете да си закупите едва вечерта.

 

РИБИ

Отложете важното

 

Сряда не е сред ефективните работни дни за тази седмица. Все нещо не ви спори, все излизат трудности изневиделица. В деловата сфера отложете важните разговори. Изберете друг ден, за да осъществите контактите си по бизнес. Обърнете повече внимание на личния си живот и любовта.


Хороскоп за родените на 06.12. – Честит рожден ден!

През следващата една година се научете на търпение. Научете се да чакате, за да може добрите възможности в живота ви да се проявят. Можете да предприемете курс за преквалификация или обучение. Връщате се отново в клас.

 

Тодор Емилов-Тео

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *