Хороскоп

Хороскоп за 7 декември: Денят е благоприятен за преговори, инициативи, действие, спорт и култура

Очаква ни ведър и усмихнат ден. Луната се движи във Везни и ни помага да хармонизираме взаимоотношенията си с хората около нас. Сключва хармоничен аспект с Марс. Няма да ни липсват сили и мотивация да се справим с всички ситуации, в които попадаме. Денят е благоприятен за преговори, инициативи, действие, спорт и култура.


ОВЕН

Благоприятен ден

 

Подходете сериозно към ангажиментите си днес. Свръхактивни сте, но рискувате да разпилеете усилията си в различни посоки и в крайна сметка да не свършите нищо докрай. Избягвайте сблъсъците. Лесно ще спечелите пари, стига да се съсредоточите и да работите в правилната ниша. Като цяло, денят е благоприятен.


ТЕЛЕЦ

Изявявате се

 

Добре е да изживеете днешния си ден забързани и ангажирани. Не пропускайте възможностите, в които можете да се изявите. Потърсете подкрепа за плановете си. Избягвайте агресията и конфликтите с хората от близкото си обкръжение. Завършете деня си със спорт за още по-добра форма и концентрация.


БЛИЗНАЦИ

Интуиция

 

Срещате дребни пречки и проблеми при предприемането на каквито и да било инициативи. Някой все ще ви се намесва в работата и ще ви налага мнението си. Изслушайте го внимателно и търпеливо, но не черпете от съветите. Днес интуицията ви е силна и тя е в основата на успешните и устойчиви стъпки.


РАК

Без конфликти

 

Напът сте да поставите ново начало, за което все още не се чувствате съвсем подготвени. Задачата ви днес е да преборите прибързаността си и желанието да променяте нещо около себе си. Бройте до десет, преди да влезете в конфликт или да се скарате с някого. Днес не е ден за пререкания. Нека хармонията преобладава.


ЛЪВ

Не губете идентичност

 

Изключително много зависите от настроението на хората около вас. Това е, защото се вълнувате повече, отколкото трябва от техния начин на мислене и оценката, която те имат за вас. Игнорирайте ги. С колегите работете заедно, но не се отдавайте изцяло. Не губете своята идентичност.


ДЕВА

Упорити и успешни

 

Бъдете активни, за да се справите с повечето належащи проблеми. Нестабилността около приходите ви е в резултат на ваши предишни действия, които можете да коригирате в следващите няколко дни. Активни сте, а упоритостта ви днес е пословична. Можете да се справите с всякакви проблеми.


ВЕЗНИ

Време за нови идеи

 

Заживявате по нов начин. С навлизането на Луната в знака ви е активиран изцяло нов период, в който можете да промените доста от обстоятелствата, които не ви удовлетворяваха до този момент. От вас, вашата сила и упоритост зависи докъде ще стигнете. Ангажирайте вниманието си върху нови идеи, инициативи и проекти.


СКОРПИОН

Съдбата ви закриля

 

Преценете с какво да се захванете и докъде да го докарате. Имате желание и време да подобрите живота около себе си. Направете така, че самочувствието ви да се повдигне. Днешният ден ви позволява да бъдете активни, като ви закриля от неправилни ходове. Можете да подобрите финансовите си приходи.


СТРЕЛЕЦ

Овладейте нервността

 

Изживявате труден етап, защото ежеминутно се сблъсквате с дребни, но сериозни проблеми и в личен план, и на работното място. Нервите ви са опънати до краен предел и е предизвикателство да ги овладеете изцяло. Бих ви посъветвал да се постараете, защото конфликтите могат да ви донесат единствено разочарования.


КОЗИРОГ

Не споделяйте

 

Бъдете дипломатични и поддържайте хармонията във взаимоотношенията си с всички наоколо. На работното място ви очаква успешен и ползотворен ден. Имате нужда да споделите за плановете си, но ви съветвам да не го правите. Вероятно ще покълне нотка завист у колегите ви. Запазете си ги в тайна.


ВОДОЛЕЙ

Напрежение

 

Чувствате напрежение, което е предизвикано от внезапни трудности и прегради, паднали ненадейно на пътя ви. Налага се да отделите част от времето си, за да разрешите извънредни ситуации. В крайна сметка, заслужава си вечерта да разпуснете с приятели на по чашка. Разговорът ще бъде цяр за напрегнатото ви ежедневие.


РИБИ

Пасивност

 

В четвъртък сте колебливи. Не сте в състояние да вземате решения. Съветвам ви да обявите пълна пасивност и да не предприемате действия. Не се занимавайте с нищо, в което не сте напълно сигурни. Отдайте се на рутинна дейност, защото всичко ново и непознато може да ви донесе сериозни финансови загуби.


Хороскоп за родените на 07.12. – Честит рожден ден!

Очаква ви силна година, в която ще можете да постигнете доста от замислените си цели. Бъдете активни и дейни. Вашият шанс за просперитет и в любовта, и в работата, е налице.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *