Хороскоп

Понеделник – крайно време е за важните решения…

Дневен хороскоп за 11 декември. Луната преминава от Скорпион в Стрелец. Аспектите й със Сатурн и Плутон ангажират вниманието ни към по-важните дела. Време е за вземане на сериозни решения. Обърнете повече внимание на рутинните си задачи, които все отлагате и трупате в някои от ъглите на бюрото си.


ОВЕН

Обмислете добре

 Денят ви намира в прекрасно настроение и в емоционален подем. Последното ви мотивира да извършите някои промени около себе си, за които обаче ще съжалявате след време. Обмислете добре дали си заслужава да зарязвате всичко, градено до момента, за да поемете по непознат път, пък макар и да ви обещават много успехи.


ТЕЛЕЦ

Съвети за добро

 Дори и да е нервен, този ден ви носи възможности и шансове, а при всички положения това е повод за радост и щастие. Ще се радвате на подкрепа за новите си планове, но и на остра критика от страна на близките и роднините си за поредния риск, който предстои да предприемете. Близките не искат да ви пречат, а да ви предпазят.


БЛИЗНАЦИ

Завист

 Трудностите днес са предизвикани не от самите вас, а от странични фактори. Някои хора наоколо просто са на мнение, че плувате прекалено бързо в сладки води и е възможно всячески да ви попречат. Пазете се. Избягвайте всякакви финансови инвестиции. Точно тази седмица не е добра идея да подписвате договори за кредит.


РАК

Без саможертви

 Добре е, ако сутринта избягвате запознанствата и общуването с много хора, защото ще се изтощите и това ще даде отражение през целия ден. Работете умерено и свършете онова, което се иска от вас. Забравете за саможертвите. Вечерта бъдете със семейството си и се радвайте на живота и всичко, което сте постигнали.


ЛЪВ

Не се раздвоявайте

 Сутринта сте концентрирани и ще гледате в една посока, докато в часовете около обяд не разсеете погледа си с няколко цели, които да гоните паралелно. Ще сгрешите. В никакъв случай не се разединявайте, а бъдете концентрирани. Денят е много хубав и ведър. Използвайте го, особено в следобедните часове.


ДЕВА

Не се съобразявайте

 Въпреки враждебната среда, в която сте принудени да работите в службата, ще успеете да стабилизирате положението си и да дръпнете силно напред. Това ви е заложено не само в дневния, а и в седмичния хороскоп. Давайте смело напред и не се съобразявайте все с чуждото мнение. Бъдете индивидуалисти и ще успеете.


ВЕЗНИ

Много енергия

 Понеделник е доста добър ден за начало на аналитични занимания, за рутинна работа или вглеждане в детайлите, защото точно днес имате търпението да се занимавате с тези неща. При мнозина денят е нервен. Вие разполагате с много енергия, но не и с достатъчно пространство, за да я изразходите изцяло. Спортувайте.


СКОРПИОН

Без рискове

 Въпреки желанието ви за промени и раздвижване, в понеделник ще ви посъветвам да не поемате рискове на работното място. Задълбочете се в рутинната си работа и направете промени в подредбата на документите. Почистете работното си място и го приведете във вид, който ще ви доставя удоволствие.


СТРЕЛЕЦ

С нова прическа

 В понеделник сте нервни, раздразнителни, но и значително по-продуктивни от друг път. Това е ден на новости и мнозина от вас ще се втурнат в промени. Бъдете внимателни, не всичко трябва да променяте. Можете да се разкрасите, да направите малки корекции във външния си вид. Прекарайте приятни минути при фризьора.


КОЗИРОГ

Не наранявайте близките

 Дори и да сте напрегнати поради незнайни причини, днес е доста благоприятен и щастлив ден за вас. Оценете малките неща, които ви се случват, проумейте своето лично щастие. В емоционален момент като този внимавайте да не изречете някои думи срещу близките си, за които да съжалявате след време.


ВОДОЛЕЙ

Избягвайте хазарта

 Опитайте се да бъдете концентрирани и да не пилеете усилия в много посоки, защото така само намалявате шанса за успех. Важно е да избягвате всякакви рискови начинания, що се отнася до финанси и инвестиции. Не си помисляйте и за хазарт, защото ще задлъжнеете доста. Точно сега не са ви нужни борчове на главата.


РИБИ

Не ви оставят

 Дори и да ви се иска да бъдете оставени на мира, за да преосмислите някои важни моменти, днес едва ли ще имате шанс за усамотение. Колегите ви тревожат с различни проблеми, а телефонът ви прегрява от обаждания и уговорки за срещи. В крайна сметка, денят, който мислехте да оставите за свои лични размисли, няма да се състои.


Хороскоп за родените на 11.12. – Честит рожден ден!

През следващата една година не пропускайте миговете, в които можете да се радвате на живота. Да си почивате повече, да се срещате с повече хора, да завързвате контакти. Пътувайте. Животът е пред вас!

 

Тодор Емилов-Тео, специално за вестник „Борба“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *