Хороскоп

Хороскоп за 12 декември: Очаква ни силен, активен ден, в който мотивацията ни е изявена

Луната е в Стрелец и е в съвпад с Марс

Очаква ни силен, активен ден, в който мотивацията ни е изявена. Имаме шансове да се справим с всички набелязани задачи. Усетите ли, че ви спори, свършете това, което сте замислили предварително. Не претрупвайте графика си с нови допълнителни задачи.


ОВЕН

Богат на контакти ден

 

Предстои ви натоварен, но доста успешен ден. Още в сутрешните часове графикът ви се запълва. Ако сте на работа, контактите и ангажиментите ви ще са свързани главно с осъществяване на връзки и разговори по телефона. Ако почивате, ви чака един по-безгрижен ден. Пътувайте до някое близко местенце.

ТЕЛЕЦ

Не харчете безразборно

 

Трудно ви е във вторник, защото не осъзнавате своите собствени потребности. Убедени сте, че е по-важно да служите на обществото, на хорските порядки и така не зачитате личните си желания и интереси. Денят изисква да направите сериозна сметка на парите си до края на месеца и за предстоящите празници, без да харчите безразборно.

 

БЛИЗНАЦИ

Без главоболия

 

Сега Меркурий забавя движението си, за да започне своята нова ретроградна фаза. Имате проблеми с нервите и често се оставяте в плен на лоши мисли и внушения. За да го избегнете, днес си намерете занимания, които да запълнят по-голямата част от деня. Така ще си спестите доста главоболия.

 

РАК

Преумора

 

Ще усетите, че днешният ден е активен и ви спори в предприетите задачи. Ще успеете да свършите всичко, което сте си наумили, но няма да се задоволите с това, а и ще си набележите нови задачи, които да вместите в днешния график. Преумората ви е в кърпа вързана, а оттам и нервното напрежение, и главоболието.

 

ЛЪВ

Повод за самочувствие

 

Вторник ще бъде един от благоприятните дни за тази седмица за вас и хората около вас. Успявате да подредите мислите си. Спазвате стриктно определени срокове и дори успявате да свършите с някои дейности доста по-рано от предвиденото. Доволни сте от себе си. Вдигнете гордо глава. Имате повод за самочувствие.

 

ДЕВА

Премълчете си

 

Не сте в кондиция днес. На главата ви ще се струпат проблеми, които не сте в състояние да разрешите точно сега. Спазването на определени срокове към този момент ви тежи и изнервя. Състоянието ви става по-лабилно вечерта, когато се скарвате и с близките си, търсейки повод за конфликт в дреболии. По-добре си премълчавайте.

 

ВЕЗНИ

Мерете си приказките

 

Във вторник се чувствате добре. Любознателни и особено любопитни за всичко, което се случва около вас, често влизате в излишни подробности и се ровите в тънки детайли от живота на чуждите хора. Не си позволявайте в някои разговори да изричате клюки, защото рано или късно ще си проличи, че те са тръгнали от вашите уста.

 

СКОРПИОН

Избягвайте заемите

 

Налага се да бъдете особено пестеливи във вторник, за да не си създадете излишни главоболия, нагърбвайки се с непосилни разходи. Днес всичко ви се струва възможно, вземането на заем за нещо, от което нямате нужда – също. Съветвам ви да не го правите, защото сериозно ще навредите на бюджета си до края на месеца. А идват празници…

 

СТРЕЛЕЦ

Нервен ден

 

Днес вие сте интуитивни, въпреки че нервите ви са опънати до краен предел. Прекалено активни сте, заемате се с много неща наведнъж. Истината е, че ги вършите перфектно, но умората ви е в кърпа вързана. Преценете възможностите си. Вечерта внимавайте да не се скарате с близките си за дреболия.

 

КОЗИРОГ

По течението

 

Не е подходящо днес да правите промени. По-добре е да се оставите на течението и да не противодействате. Вероятно много неща не вървят по ваш вкус. Съвсем нормално е за този момент. Имайте търпение и скоро всичко ще се нареди. Поработете върху своята вътрешна хармония. Бъдете в мир със себе си.

 

ВОДОЛЕЙ

Силни сте

 

Днес сте шумни, приказливи и привличащи вниманието. Често ставате обект на предложения – или за работа в службата, или за интересни срещи от хора от срещуположния пол. Активни сте. Имате усещането, че можете да се справите с всяка пречка по пътя си. И това днес наистина е така.

 

РИБИ

Дразните се от всичко

 

Не прекалявайте с претенциите си днес. Имате нужда от по-сериозна самооценка и ще си я дадете най-лесно, ако бъдете откровени със себе си. Избухвате не защото другите ви дразнят, а по-скоро защото вие не сте в хармония със себе си. Нещо вътре във вас ви дразни. Не сте съгласни с някои свои реакции в сферата на комуникацията.

 

Хороскоп за родените на 12.12. – Честит рожден ден!

През следващата една година се радвайте на активността, възможностите и шансовете, които животът ви предлага. Чакат ви промени, авантюри, пътувания и обещания, които ще чувате ежедневно.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *