Хороскоп

Хороскоп за 19 декември: Бъдете предпазливи, защото е възможно някой да ви измами

Луната е в Риби, а съвпадът й с Нептун ще ни помогне да повярваме в чудесата, които винаги около Коледа се сбъдват. Въпреки всичко, бъдете предпазливи, защото е възможно някой да ви измами целенасочено.


ОВЕН

Последствия

 

Вторник е ден на последствия, като те са от действията ви от вчера. Днес очаквайте реализация на всичко, с което се заехте вчера. Но не подемайте нищо ново. Не си губете времето да убеждавате хората в своята гледна точка. Днес не търсете съмишленици. Просто завършете започнатото.


ТЕЛЕЦ

Идеи

 

Добре е да довършите някои вече започнати работи от предходните няколко дни. Вторник е тромав, но задвижва революционни енергии, които при вас ще се реализират в следващите няколко седмици. Днес ви идват страхотни идеи. Запомнете ги, защото съвсем скоро ще започнете да ги сбъдвате.


БЛИЗНАЦИ

Без ангажименти

 

Май напоследък си повярвахте прекалено много. Успехите вчера са хвърлили пепел върху здравия ви разум и това е причината днес да се заемете в най-неподходящото време с важни ангажименти, които ще ви донесат сигурен провал. Не започвайте нищо ново. Нямате време. Идват празници, а и Меркурий се движи ретроградно.


РАК

Успехи следобед

 

Организирайте правилно деня си, като в сутрешните часове довършете всичко започнато от вчера и не си позволявайте своеволия и нови начинания. За новите дела си отделете време в следобеда, когато чувствате прилив на енергия и желание за реализация. А и аспектите на планетите тогава са по-добри.


ЛЪВ

Изгответе бюджета

 

Забравете прибързаността. Сутрешните часове изискват да изясните някои въпроси от лично естество в семейството и с половинката. Да се извините за допуснати грешки. Следобед обърнете повече внимание на финансовото си състояние. Изгответе бюджета за предстоящите празници.


ДЕВА

Внимавайте

 

Все още сте повлияни от благоприятните аспекти, които атакуват към този момент вашия знак. Повярвали сте си повече от обичайното обаче и това е причината днес да се заемете с непосилни дела и тъкмо сутринта – във време, в което въобще не е подходящо залавяне с нещо ново. Ще сгрешите, ако дадете обещание днес.


ВЕЗНИ

Бунтари

 

В сутрешните часове сте бунтари. Вярвате прекалено много в своята правота и искате да наложите мнението си над останалите. Това със сигурност ще настрои всички срещу вас. Не се учудвайте, ако следобед средата, в която живеете, е вече враждебна. Вие самите си я създадохте такава.


СКОРПИОН

Пазете се от измами

 

Подхождайте много внимателно и консервативно към всичко, което имате да свършите в сутрешните часове. Не позволявайте на хората да ви дават съвети и наставления за живота ви. Ще се намери някой, който да ви подмами със съвет, и ще съжалите, че сте му се доверили. Вярвайте на интуицията си. Тя няма да ви излъже.


СТРЕЛЕЦ

Добри контакти

 

Не обръщайте гръб на хора, които са ви наранили в миналото. Простете им и помислете защо сте им позволили да ви забият нож в гърба. Всички контакти в живота ви са били полезни – независимо дали са изиграли положителна, или отрицателна роля. Ще се убедите в това днес.


КОЗИРОГ

Довършвайте

 

Във вторник довършвайте. Докарайте докрай и финализирайте сделки, но не започвайте нищо ново. Пазете се от финансови загуби заради разсеяност или прекалена доверчивост. В следобеда ви чакат приятни контакти. Излезте с приятели предколедно и се почерпете по повод предстоящите празници.


ВОДОЛЕЙ

По-спокойно

 

Настроени сте бунтарски и можете с лекота да развалите всички добри възможности, които си създадохте вчера. Да затворите врати, отворени в предходните дни. Сдържайте натрупаното напрежение. Денят ще бъде далеч по-успешен, ако говорите по-спокойно. Така ще бъдете и по-убедителни.


РИБИ

Отпуснете се

 

В днешния ден оставете в сутрешните часове на спокойствие своите мисли. Не се заемайте с важни ангажименти и не трупайте напрежение като гоните някакви крайни срокове. Дайте го по-спокойно. Помислете за нещо хубаво, което ще ви се случи след броени дни по време на празниците.


Хороскоп за родените на 19.12. – Честит рожден ден!

През следващата една година помислете за себе си. Съхранете здрава своята психика. Не вярвайте на напразни обещания и се доверявайте повече на интуицията си, която никога няма да ви излъже, когато трябва да вземете важни решения.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *