Хороскоп

Хороскоп за 20 декември: Благоприятен ден, в който имате сили и енергия да постигнете желаните резултати.

Движението на Луната в Овен днес отключва желанието ни да бъдем по-свободолюбиви, както и стремежа ни да действаме и да сме по-активни

Очаква ни благоприятен ден, в който имаме сили и енергия да постигнем желаните резултати.


ОВЕН

Промените идват

 

Повярвайте в силата на съдбата и в гласа на своята собствена интуиция. Не подемайте никакви нови начала в сутрешните часове, защото ще обречете близкото си бъдеще на провал. Следобед около вас ще се случат промени. Вие няма да правите нищо, за да се задействат. Те сами ще започнат в живота ви.

 

ТЕЛЕЦ

Имате късмет

 

Разчитате на подкрепа от хора, които днес ще ви обърнат гръб. В сутрешните часове изчаквате прекалено много и събитията се развиват не във ваша полза. Използвайте момента, в който всички останали са пас, за да блеснете вие. Не чакайте до следобеда, вие имате късмет и преди това. Разчитайте на него.

 

БЛИЗНАЦИ

Избегнете конфликти

 

Превръщате се във вечно мрънкащи и искащи още и още на работното място. Пренасяте това и върху своите колеги, като ги обвинявате, че не ви помагат, за да блеснете изцяло. По този начин днес можете да си създадете сериозни конфликти. Поведението ви е точно такова, каквото го описах по-горе.

 

РАК

Скрити в черупката

 

В сутрешните часове сте на мнение, че е дошло време да блестите и да привличате хорското внимание. Времето не е никак благоприятно за подобни начинания. По-добре си останете скрити в черупката и наблюдавайте какво се случва около вас. Следобед ви очаква интересно професионално предложение.

 

ЛЪВ

Добра вест

 

Скуката на ежедневието е главната причина днес да потърсите промени, начини да се разведрите или смисъл, в който да вложите своите бъдещи усилия. Сутрешните часове са неефективни. Поправете стари грешки или просто си отпочинете от напрежението. Следобедът е доста по-благоприятен. Ще научите добра вест.

 

ДЕВА

Пари

 

Този ден ви носи благоприятни шансове. Сутрешните часове не блестят с висока активност нито при вас, нито при хората, с които имате вземане-даване. Повече сили и енергия ще добиете след обедната почивка, когато стартира и едно доста по-благоприятно време. Очаквайте приходи. Ще осигурите подаръците за Коледните празници.

 

ВЕЗНИ

Надежда

 

Чувството за безнадеждност, неефективност и липса на всякакви емоции в сутрешните часове са причина да се настроите срещу хората около себе си. Не влизайте в конфликти с тях. Състоянието ви е временно и веднага след обедната почивка ще се промени. Ще ви осенят добро настроение и надежда за нещо по-хубаво.

 

СКОРПИОН

Работа до късно

 

И днес съветът към вас е да работите еднолично и да не позволявате на никого да ви се бърка в дейностите. Не приемайте съвети отстрани, още повече сутринта. Следобедът изисква да мобилизирате силите си и да свършите повечето от набелязаните за тази дата ангажименти. Ще работите до късно. Така е преди празници.

 

СТРЕЛЕЦ

Насладете се на живота

 

Изпийте сутрешното си кафе сами, необезпокоявани от никого. Не пропускайте да се насладите на нещата, които обичате в живота. Часовете до обяд не са ефективни за работа и ако предприемете нещо тогава, едва ли ще го довършите в срок. Но в следобеда всичко ви спори. Тогава отхвърляте ангажиментите един по един.

 

КОЗИРОГ

Успехи след обяд

 

Прекарвате повече време в приказки, отколкото в работа и вършене на важни неща. Вашият ден също се разделя на две части – преди и след обяд. В първата му част ще прахосате времето си безразборно за сметка на втората. Тогава ще съсредоточите усилията си в една точка и успехите няма да закъснеят.

 

ВОДОЛЕЙ

Без начинания

 

Разкриват се доста възможности пред вас, но за съжаление повечето са в сутрешните часове, когато съдбата не подкрепя никакви начинания. Ще се убедите сами – дори и да подемете нещо, все ще стане така, че то да бъде отложено или прекъснато. Насочете повече енергия в следобеда, когато е по-благоприятно време и за работа, и за любов.

 

РИБИ

Планирайте покупки

 

Ще ви подразни фактът, че някои от вашите колеги се отнасят без нужната отговорност към ангажиментите си на работното място. Това е и причината за избухванията ви през деня. Не се дразнете. Не е ваша работа. Разгледайте брошури и планирайте покупки на подаръци за най-близките за предстоящите празници.

 

Хороскоп за родените на 20.12. – Честит рожден ден!

През следващата една година вие ще бъдете активни, дейни и продуктивни. Използвайте контактите си, за да постигате част от своите цели. Каквото си наумите, можете да свършите брилянтно. Не щадете сили.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *