Хороскоп

Хороскоп за периода 5-7 януари

Повече напрежение в днешния и утрешния ден, неделята носи радост и удовлетворение

 

В петък Луната преминава от Везни в Скорпион, а квадратурата й с Плутон може да направи днешния ден по-напрегнат и емоционален. Чувствате ли напрежение, първо вижте своите вътрешни нужди и потребности – дали са удовлетворени и дали сте в хармония с околния свят. В събота Луната е в Скорпион и в опозиция с Юпитер. Този ден може да донесе напрежение в социалния живот и във взаимоотношенията с хората наоколо. Опитайте да се освободите от ограничения, които ви затварят в рамка. В неделя Луната е в хармоничен аспект с Нептун. Денят е вдъхновяващ. Можете да се порадвате на живота около себе си. Да си намерите нещо, което да правите и да ви носи удовлетворение. Обърнете внимание на хобито си.


ОВЕН

Внимавайте с парите

 

5 януари. Ще преодолеете доста проблеми и трудности в общуването, ако приемете спокойно мнението на хората наоколо и не се опитвате винаги да им противоречите. Денят е позитивен и ви дарява с енергия, която да усвоите напълно.

6 януари. Възможно е да ви въвлекат във финансова интрига или афера, от която няма да излезете съвсем без загуби. Внимавайте за какво давате парите си днес. Избягвайте да инвестирате или закупувате каквото и да било.

7 януари. В неделя ще бъдете в отлично настроение. Доверете се на интуицията си, ако имате нужда да вземате важни решения. Можете да обърнете внимание на хобито си и да се развличате по начин, който ви прави щастливи и доволни. Днес сте в отлична кондиция.


ТЕЛЕЦ

Извинете се в неделя

 

5 януари. Днешният ден подчертава връзката между вашето здраве и професионалните ви ангажименти. Вие стартирахте прекалено настъпателно и агресивно тази работна седмица и може би стресът ви се отрази не особено благоприятно. Днес се приберете по-рано вкъщи. Легнете си навреме.

6 януари. В събота се чувствате изнервени от първата работна седмица в годината. Възможно е да си изкарате неприятните емоции върху семейството, което ще рефлектира негативно върху взаимоотношенията ви. След това ще съжалявате, но ще бъде късно.

7 януари. В неделя обърнете повече внимание на близките си, на семейството и половинката. Извинете се за неприятното си поведение в последните няколко дни. Сега имате възможност да поправите нещата и те да тръгнат в благоприятна посока. Денят е позитивен.


БЛИЗНАЦИ

Не намирате мотивация

 

5 януари. За разлика от Телците, през тази първа работна седмица вие сте разсеяни. Трудно намирате дори малка мотивация, за да свършите важни дела и днес ще си намерите повод да се приберете по-рано вкъщи, а вечерта ще излезете с приятели на по чашка.

6 януари. В съботния ден е възможно да почувствате физическо неразположение. Поспете по-дълго време и не бързайте за никъде. Днес нямате бърза работа, освен ако не сте именици и не чакате гости за празника си.

7 януари. В неделя ще бъдете с изострена интуиция и желание да отгатвате и познавате бъдещето си – не само своето, но и това на вашите близки. Възможно е да сте досадни за някои от тях, които биха желали не всичко да е предвидимо, а и да има доза изненада в живота.


РАК

Променяте мирогледа си

 

5 януари. Спестете си емоционалното напрежение днес и не правете забележки на близките си, независимо с какво са ви подразнили и какво искат от вас. Съсредоточете се върху текущите си работни задачи и не се претоварвайте прекомерно. Няма да успеете да свършите всичко днес.

6 януари. В събота бъдете отворени към новите запознанства в живота си. Тази година ще ви донесе възможност да промените средата си на живот, а днес е един от подходящите дни за тази цел.

7 януари. В неделя се радвайте на живота си, на всичко красиво, което ви се случва и на което ставате свидетели. Опитайте се да гледате през розови очила. Това ще промени изцяло мирогледа ви.


ЛЪВ

Нервен петък

 

5 януари. Вашата нервност днес е силно изявена и това може да ви коства доста проблеми на работното място и в личните взаимоотношения. Не всичко ще се получава така, както предварително сте си го намислили и това ще ви ядосва още повече. Успокойте се.

6 януари. Днес си останете вкъщи. Имате нужда от почивка и спокойствие след натоварения емоционален ден вчера. Наспете се до късно, а почистването оставете за някои от следващите дни. В момента не е най-добрата идея да се претоварвате физически.

7 януари. Ще се почувствате добре вкъщи в неделя. Това е ден, който ще ви вдъхнови и ще ви помогне да се почувствате сигурни във взаимоотношенията с най-близките ви хора. Време е да уравновесите емоциите и да приемете чуждото мнение.


ДЕВА

В търсене на нещо ново

 

5 януари. В началото на новата година ви навяват мисли за финансова нестабилност. Ще се почувствате недоволни от стандарта, с който посрещате 2024-та и това определено ще ви накара да се замислите за нова работа, която да започнете още до месец.

6 януари. Ще потърсите нови хора, нови приятели и вдъхновители, които да ви помогнат да промените начина си на мислене, да промените нагласите си и да потърсите възможност да смените работата си през новата година.

7 януари. Този ден ще ви помогне да подобрите връзките и комуникацията си с хората около вас. Ще ви насърчи да търсите такива събеседници, които да ви помогнат с нови знания и умения. Да ви вдъхновят или да ви мотивират чрез действията си. В търсене сте на нещо ново, което ще ви се случи през тази година.


ВЕЗНИ

Осъзнайте какво искате

 

5 януари. Фокусирайте енергията си днес върху своя собствен личен свят и мироглед. Не се опитвайте да проявявате разбиране към възгледите на хора, които не са на вашето мнение, само и само да се примирите с тях и да се съгласите с гледната им точка. Проявете своята си индивидуалност.

6 януари. В началото на януари е прекрасна идея да обърнете повече внимание на личните си финанси, на спестяванията си, на паричните си планове за новата година. Тази събота е отлична за тази цел.

7 януари. В неделя се погрижете за себе си, за своето здраве. Тук става въпрос както за физическото ви здраве, така и за психическото и духовното. Време е да седнете и да изясните сами за себе си какво точно искате от новата година и как да си го докарате в живота.


СКОРПИОН

Нужда от мотивация

 

5 януари. В сутрешните часове мислите ви са хаотични, а решенията – разнопосочни. По-добре е да не вземате важни такива, за да не съжалявате съвсем скоро. Оставете се на течението, а в следобеда свършете онова, което трябва да вършите днес. Петък не е сред най-активните ви дни.

6 януари. Не се лишавайте от срещи с хора, които ви зареждат с положителна енергия и ентусиазъм. Сега имате нужда от вдъхновение и мотивация. След като се мотивирате, вие лесно ще започнете да действате силно по изпълнението на своите мечти.

7 януари. В неделя не пренебрегвайте забавленията, които животът ви предлага. Сега имате нужда не само от работа, размисли и мотивация, а и от разпускане. Отидете на кино, театър или посетете любимо заведение. Срещнете се с приятели.


СТРЕЛЕЦ

Починете си добре

 

5 януари. Днес ще бъдете особено целеустремени и ще искате да постигнете колкото се може повече за по-малко време. Подчертано силната ви амбиция ще е повод да се чувствате в отлична кондиция и да качвате стъпало след стъпало нагоре към върха. Можете да постигнете много.

6 януари. В събота обърнете внимание на себе си и на своя личен живот. Почивката е задължителна. През този ден се потопете в почивната си рутина и не работете, дори и за час. Отдайте се на семейството си.

7 януари. В неделя ще се радвате на вътрешно удовлетворение и хармония във взаимоотношенията. Чувствате се щастливи и това чувство е съпроводено от всичко, което ви се случва днес. Зарадвайте се на този хубав и пъстър ден.


КОЗИРОГ

Време с близките

 

5 януари. Ще усетите, че не всички окол около вас са искрени и добронамерени, както ви се струват на пръв поглед. Възможно е да преувеличите в доверието си спрямо човек, на когото много държите. Това ще ви е за урок и след него едва ли ще се предоверявате толкова.

6 януари. Приемете мнението на вашето семейство относно изкарването на почивните дни. Ако се противите, само ще нагорещите обстановката и ще създадете ситуация на конфликти, а не си заслужава.

7 януари. В неделя се чувствате нервни, но една блага дума, която ще ви каже много близък човек, е причината да се усмихнете и оттам денят ви да стане прекрасен, позитивен и благоприятен. Колко малко му трябва на човек, за да промени мисленето си.


ВОДОЛЕЙ

Приемайте другите

 

5 януари. Ще се убедите, че да сте в постоянно напрежение със заобикалящата ви среда е натоварващо най-малкото за самите вас. Това е и причината днес да гледате с други очи на живота около себе си – позитивно и без излишни предразсъдъци.

6 януари. Пригответе се да разрешавате проблеми, които са възникнали с ваши близки хора. Притеснението е ненужно, ще се справите и изходът ще е благоприятен, а съботата ви – ползотворна и позитивна, каквато я очаквате.

7 януари. В неделя сте заредени с позитивно настроение и денят ви ще бъде усмихнат, защото вие го правите такъв. Вече разбрахте ключа към хармонията във вашия свят – това да приемате другите и да не се сърдите, ако някой не приема вас.


РИБИ

Попитайте за помощ

 

5 януари. Не се притеснявайте да попитате, ако не разбирате нещо в работата си. Винаги има хора, на които можете да се доверите, защото са с повече знания и опит от вас. В това няма нищо лошо, а и ще ви предпази от евентуални грешки и загуби. Вечерта излезте с приятели.

6 януари. Някои от вас не успяха вчера да свършат ангажиментите си и ще се наложи днес до обяд да поработят. Но пък спокойствието на съботата е подчертано. От една страна, ще свършите работата си, от друга – ще сте доволни, че сте докарали всичко докрай.

7 януари. В неделя се чувствате прекрасно. Можете да прекарате този почивен ден така, както на вас ви се иска. Вие диктувате правилата, вие вземате решенията. Срещнете се с приятели или роднини. Поговорете с тях и разпуснете. Бъдете вдъхновени и направете това, което на вас ви се прави.


Хороскоп за родените на 5 януари – Честит рожден ден!

Ако склоните да заемете по-високия пост, който ще ви се предложи през новата година, ще успеете да увеличите и приходите си. Не се страхувайте да предприемете тази рискова стъпка, защото в крайна сметка тя ще се окаже печеливша. Не вярвайте на слухове.

 

Хороскоп за родените на 6 януари – Честит рожден ден!

В следващата една година с блага дума и човешко отношение ще успеете да отворите много врати пред себе си. Очаква ви спокойствие и развитие на работното място, както и хармония в личния живот. Подгответе се за една доста радостна година.

 

Хороскоп за родените на 7 януари – Честит рожден ден!

Обърнете повече внимание на дома и семейството си в следващата една година. Близките ви ще са в крепко здраве, но материални проблеми ще ви накарат да отдавате повече време и внимание на тях.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *