Хороскоп

Вашият хороскоп за петък и почивните дни /12-14 януари/

В петък ще успяват хората с новаторско мислене, уикендът е позитивен и прекрасен за общуване

 

Днес Луната преминава от Козирог във Водолей. Предразположени сме към промени и новаторски идеи. Най-печеливши ще са хората, които успяват да преодолеят вътрешните си страхове и да прескочат психологически граници. Защото днес това е възможно. В събота Луната и Венера са в хармоничен аспект. Денят е подходящ за събирания с приятели, за посещение на социални събития. Лесно ще споделяме идеи и ще изразяваме чувства. В неделя Луната в Риби ще засили интуицията ни. Идеите, които ни дойдат наум в този ден, както и решенията, които вземем, ще са продиктувани от вътрешния ни глас и от чисто рационалното ни мислене. Денят е прекрасен за разговори в семейството.


ОВЕН

Хармонична събота

 

12 януари. Днешният ден ви носи силна енергия в социалната сфера и обществения живот. Очаквайте да ви се обадят хора, с които не сте се чували от дълго време. Възможно е да ви се обаждат по финансови въпроси или с молба да им помогнете със заем. Попитайте семейството си дали е разумно да давате средства.

13 януари. В събота се обадете на приятели, от които можете да черпите идеи или да ги попитате за съвет. Денят е хармоничен в сферата на личните взаимоотношения. Чувствате се сигурни във връзката си с половинката.

14 януари. В неделя е добре да си отпочинете – и от емоции, и от срещи, и от разговори. Ако е възможно, останете си вкъщи. Прочетете книга, изгледайте хубав филм. Всичко, свързано с развитието на вътрешните ви чувства и усещания, е добра идея. Но избягвайте шума и срещите с много хора.


ТЕЛЕЦ

Служебни промени

 

12 януари. Очаква ви динамичен служебен ден, в който трудно ще успеете да свършите всичко, но все пак ще отметнете доста работа. Ще се случат промени на работното ви място, които ще продиктуват хода на нещата в следващите три до шест месеца.

13 януари. В събота ще търсите начин как да се усамотите и да премислите всичко, което ви се е случило в последната една работна седмица. Взаимоотношенията ви със семейството и близките са хармонични. Очаква ви любов и разбирателство.

14 януари. В неделя ще трябва да се погрижите за близък приятел, който има нужда от вашата помощ и подкрепа. Вие сте отговорни хора и когато някой ви помоли за нещо, търсите всякакъв вариант да откликнете. Енергия няма да ви липсва през целия ден, както и удовлетворение за това, че сте направили добро.


БЛИЗНАЦИ

Вдъхновяващ уикенд

 

12 януари. Очаква ви вдъхновяващ ден. Днес ще можете да свършите много работа, която тежеше на плещите ви в последната седмица. Обърнете внимание на дребните детайли, а вечерта се уговорете с приятели да се видите на по чашка. Разговорите с тях ще ви заредят с енергия.

13 януари. В съботния ден не се притеснявайте да споделите с близките си идеи, които ви идват наум. Това е чудесен момент за занимания с интелектуални дейности, за четене на книги, разговори с хора, които ви вдъхновяват. Хармоничните взаимоотношения вкъщи ще ви успокоят.

14 януари. В неделя, независимо че денят е почивен, вие ще мислите за работа. Можете да изготвите професионалните си планове за предстоящата седмица. Не е изключено да ви се наложи да поемете повече отговорности в службата, което съответно ще бъде заплатено и допълнително.


РАК

Приятна събота

 

12 януари. Днес сте по-чувствителни от обичайното. Хората около вас трябва да са много внимателни какво ви казват и как ви говорят. Не ги провокирайте да отправят нападки към вас. Опитайте се да запазите самообладание и спокойствие.

13 януари. В събота ще бъдете доста по-разговорливи, а и разговорите, които водите, са приятни и пълноценни. Обадете се на приятел и отидете на кафе с него. Имате нужда да поговорите с близък човек.

14 януари. В неделя пътувайте на кратко разстояние или си вземете билет за кино или театър. Имате нужда да се разведрите. Прочетете интересна книга или си доставете друго удоволствие.


ЛЪВ

Намислете си цели

 

12 януари. В петък ще бъдете доста напрегнати. Вашите служебни ангажименти ви карат да бъдете такива. Няма да успеете да свършите всичко днес. Опитайте се да избягате от сивото ежедневие и вечерта излезте с приятна компания. Наспете се добре тази нощ, имате нужда от почивка.

13 януари. Днес направете нещо, което ви радва и ви доставя положителни емоции. Останете със семейството си вкъщи и си пригответе вкусна храна или излезте всички заедно и вечеряйте навън. Когато направите нещо заедно, това ще ви доставя голямо удоволствие.

14 януари. Днес се насочете към плановете и мечтите си за първото полугодие от 2024 година. Не се страхувайте да бъдете смели в тях и да си набележите дори по-високи цели, към които да се стремите. Намислени сега, тези цели ще осъществите в уреченото време.


ДЕВА

Помислете за здравето си

 

12 януари. Днес ще се почувствате силни и енергични, готови за работа и постигане на цели. Новолунието може да ви помогне да си поставите нови цели, свързани с по-здравословен начин на живот. Можете да започнете да спортувате, или пък да се храните една идея по-диетично след празниците.

13 януари. Използвайте съботния ден, за да се срещнете с приятели и с хора, с които можете да споделите общи идеи. Говорете с хора, които ви разбират и имат желание да ви помогнат за нещо. Избягвайте негативно настроени хора и такива, от които бихте загубили мотивация.

14 януари. В неделя сте в отлични взаимоотношения със семейството и близките си. Чувствате се в добра форма и в крепко здраве. Не ви липсва енергия. Мнозина от вас могат да планират ремонт вкъщи, който да осъществят в края на януари и през февруари.


ВЕЗНИ

Доставете си удоволствие

 

12 януари. Не пренебрегвайте удоволствията в този ден. Дори и в работата можете да си намерите нещо, което да вършите с удоволствие и да ви носи удовлетворение. Не се страхувайте да изразите своите чувства и емоции в личния живот. Вечерта излезте с половинката на по чаша вино.

13 януари. В събота обърнете повече внимание на семейството и дома си. На всичко, което обичате и ви прави силни и сигурни в себе си. Личните ви взаимоотношения ще бъдат хармонични. Можете да си купите нещо за себе си.

14 януари. В неделя ще се почувствате силни и можещи. Ще се сдобиете с амбиция, която ще ви е от полза не само при вземането на решения от лично естество, а и за извършването на сериозни промени в служебен аспект от тук нататък.


СКОРПИОН

Пътувайте в неделя

 

12 януари. Имате желание да хармонизирате връзките и взаимоотношенията си с хората около вас. Вашият петък е обещаващ в тази сфера, а доброто ви отношение към всички наоколо се забелязва на момента. Вечерта се приберете по-рано вкъщи. Сгответе нещо здравословно.

13 януари. В събота емоциите ви са по-интензивни от обикновено. Очаквате нещо, което така и не се случва или просто се забавя във времето. Това чакане ще ви изнерви допълнително, но няма какво да направите.

14 януари. Неделя е подходящ ден да пътувате на кратки разстояния или да обърнете повече внимание на роднините и близките си. Разговорите с тях ви успокояват и ви карат да се чувствате щастливи и удовлетворени.


СТРЕЛЕЦ

Изгответе бюджет

 

12 януари. Днес сте в добро настроение. Разговорливи сте и можете да влезете във всякакви дискусии с хора от всички слоеве на обществото. Мнозина от вас днес ще планират една съвсем скорошна почивка. Това ви радва.

13 януари. Днес сте в добро и оптимистично настроение. Денят ще ви зареди с положителна енергия и тонус. Прегледайте как вървят финансите ви до края на месеца. Сега е подходящ момент за изготвяне на месечен бюджет.

14 януари. В неделя обърнете внимание на най-ежедневните си навици за уикенда – разчистване вкъщи, домакинска работа, готвене на нещо вкусно и подготвяне за новата работна седмица.


КОЗИРОГ

Ново начало

 

12 януари. Настъпва новолуние във вашия знак. Време е за ново начало, за обновление в сферата на мислите, чувствата, емоциите и физическите действия. Време е да промените нещо в себе си. Днес всичко ново ще ви кара да се чувствате щастливи. Липсва ви енергия, но и това е нормално.

13 януари. Не се ядосвайте за дреболии. Те съществуват само и единствено във вашето съзнание. Близките ви дори не забелязват, че са сгрешили с нещо. Не им го напомняйте постоянно, защото това се превръща в повод за излишни разправии.

14 януари. Вижте как се движите с финансите си до края на месеца. Преценете дали можете да си позволите желана покупка, която планирате от началото на годината.


ВОДОЛЕЙ

Нужда от почивка

 

12 януари. Не е изключено да се отдалечите от всички около вас днес. Денят ви не само че не е активен, а и ви прави доста по-прикрити и усамотени от друг път. Хората наоколо не са свикнали да ви виждат такива, но днес не ви се говори с никого.

13 януари. В събота си починете добре. Наспете се до късно. Не бързайте да ставате от леглото и не бързайте заникъде през целия ден. Нуждаете се от спокойствие. Ако имате възможност, прекарайте целия ден по пижама.

14 януари. В неделя активността ви ще се завърне с пълна сила. Вече не ви се почива, а напротив. Имате желание да свършите много неща, както и да се видите с много хора. Денят е прекрасен. Дарява ви с възможност да положите ново едномесечно начало.


РИБИ

Не спирайте да се усмихвате

 

12 януари. Днес сте в отлично настроение. Каквото и да правите, правите го от сърце и душа, а това се забелязва от хората около вас. Внимавайте, защото без да искате ще активирате и негативните чувства на завистниците, които са свикнали да ви виждат по-скоро угрижени, отколкото усмихнати.

13 януари. Ще оцените някои от своите добри приятелства в живота си. Днес ще се нуждаете от подкрепа и едно рамо и ще ви ги дадат само хората, на които реално можете да разчитате. Денят е зареден с енергия, която не бива да пропилявате.

14 януари. В неделя ще се нуждаете от повече почивка, защото активността ви не е толкова изразена. И да се насилвате да правите нещо, то няма да върви бързо и с разчета, който сте предвидили. Не насилвайте нещата.


Хороскоп за родените на 12 януари – Честит рожден ден!

Очаква ви година на пълнота и спокойствие. На реализация и стабилизация. Вие ще бъдете облагодетелствани от действия, които вече сте извършили. Сега те ще дадат своите плодове.

 

Хороскоп за родените на 13 януари – Честит рожден ден!

През следващата една година не всичко ще се нарежда така, както ви се иска. Затова пък ще ви се наложи да се научите да четете знаците на съдбата и да действате според нейните насоки.

 

Хороскоп за родените на 14 януари – Честит рожден ден!

През следващата една година ви се иска да се оставите на бездействие. Няма да се получи, защото винаги когато бездействате, невидима сила ще ви бута напред и ще иска от вас да сте активни и да се развивате. Не ви чака застой, а подем.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *