Хороскоп

Хороскоп за сряда, 17 януари

Луната е в Овен и е в хармоничен аспект с Венера. Насочва вниманието ни към дребни детайли, които не сме забелязвали до този момент. Енергията ни е с високи показатели. Денят е благоприятен за срещи и разговори, за промени и новости.


ОВЕН

Популярност

 

Очаква ви благоприятен ден. Намирате се под зоркото око на хиляди погледи. Днес сте в центъра на вниманието, без да го искате. Налага се да обърнете повече внимание на поведението си, на думите и жестовете си. Тази популярност ви харесва, а и ви носи възможност да завържете нови благоприятни контакти. Възползвайте се.


ТЕЛЕЦ

Без инициативи

 

Днес сте особено нервни и затова ви съветвам да се оставите на спокойствие и да не се насилвате за нищо. Изключете всякакви инициативи от графика си, не предприемайте действия. Имате нужда да останете сами със себе си, за да преодолеете един вътрешен комплекс, зародил се неотдавна в характера ви.


БЛИЗНАЦИ

Успехи

 

Радвате се на популярност сред близки и приятели, сред колеги и партньори. Сряда е ден, в който активността ви е на високо ниво и би следвало да я използвате в максимална степен. Не оставяйте недовършени дела за утре. Работете днес, усърдно и със замах. Успехите няма да закъснеят, сега шансовете са на ваша страна.


РАК

Флирт

 

На работното място ви чака подем. Темпото е бързо и вие би следвало да сте адекватни и своевременно да се нагаждате към обстоятелствата. Флирт в службата може да се окаже новата ви страст, която да бележи идните един-два месеца. Няма нищо лошо, ако не сте обвързани. Но ако тази закачка е изневяра, по-добре внимавайте.


ЛЪВ

В подем сте

 

И за вас денят обещава да бъде активен и спорен. Очакват ви новости и предложения. Попадате в ситуации, които изискват адекватното ви решение. Добрата новина е, че всички размествания се случват във ваша полза. Днешният ден ви дарява с късмет. Вие сте в подем. Не оставяйте недовършени дела за утре.


ДЕВА

Време за сметки

 

В сряда свършете онова, което се изисква от вас. Не отказвайте помощта си, ако тя е поискана. Имате възможност да подадете ръка. Важно е да вкарате ред в личните и фирмените финанси. Изгответе бюджета до следваща заплата и направете анализ на разходите си през януари.


ВЕЗНИ

Изгодни сделки

 

И вашата сряда е благоприятна. Наоколо са хора, на които можете да имате доверие. Ако се занимавате с частна дейност и бизнес, късметът е на ваша страна. Изявата ви е неизбежна, а сделките, които сключвате – благоприятни и изгодни. В личен план денят носи хармония. Споделете повече мигове с любимия човек.


СКОРПИОН

Активен ден

 

В сряда сте забързани и организирани. Можете да свършите доста работа и сте доволни от себе си. Денят е благоприятен за предприемане на действия. Можете да дадете отговора си по предложение, което получихте вчера или в предходните няколко дни. В личен план емоцията е водеща, което не е във ваша полза.


СТРЕЛЕЦ

Днес е вашият ден

 

Очаква ви благоприятен ден, през който можете да се отдадете на личните си дела или да се обвържете в общи каузи. Промените са осезаеми. Настроението ви е добро и приповдигнато. На работното място сте организирани. Свършете по-голямата част от работата и не оставяйте нищо за утрешния ден. Той няма да е толкова добър.


КОЗИРОГ

Жънете успехи

 

Усещате как нещата около вас малко по малко тръгват напред. Можете да се отдадете на мечтите си и на тяхната реализация. Луната и Венера ви подкрепят изцяло. Очаквайте предложение от служебен характер, което ще ви обнадежди, че и през тази година предстои да жънете успех след успех.


ВОДОЛЕЙ

Подкрепа от близките

 

Сряда припокрива характеристиките на вторника. Очаква ви пореден благоприятен ден, в който се радвате на подем – и в личните взаимоотношения, и в професионален план. Попадате на хора, които отварят очите ви за бъдещето. Предстоят ви благоприятни промени, а тях няма да изживеете сами. Подкрепяни сте от близките.


РИБИ

Една и съща грешка

 

Време е да помислите за своето собствено бъдеще, като обърнете внимание на всички шансове, които са около вас. Често правите грешката да се предоверявате на неправилни хора. На такива, които чрез ласкателство печелят доверието ви. Проумейте, че не онези, които ви ласкаят, а другите, които ви казват недостатъците в очите, са истинските ви приятели.


Хороскоп за родените на 17.01. – Честит рожден ден!

През следващата една година не се притеснявайте да приемете предложения в служебния си живот. Всяка промяна там ще се окаже за добро и ще ви носи развитие в следващите години. Личният ви живот също ще се развива с бързи темпове. Очаква ви щастие.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *