60 Плюс БорбаБГЖивотът в снимки и разкази

Внуци и правнуци ще поздравят Недка Александрова за Бабинден с картичка от… вестник “Борба”

Да зарадват своята баба за Бабинден, решили внуците и правнуците на 88-годишната Недка Александрова от Свищов.

Внукът Александър и съпругата му Даниела се сетили колко много баба им обича да чете вестник “Борба” и се обърнаха към редакцията за съдействие да изненадат баба Недка с картичка за празника, подписана и подпечатана от любимия й вестник.

Две деца, четирима внуци и петима правнуци радват сърцето на възрастната жена и й дават сили. Живее активно, всеки ден си прави разходки в парка, среща се с приятели, а вкъщи най обича да чете, при това без очила.

Всякакви книги обича – от детски до увлекателни романи или биографии на известни личности. Но още от младите си години, когато работила като леличка в свищовска детска градина, не пропускала ежедневно да се информира за новините от обастта от любимия вестник “Борба”. Сега той й липсва, защото по-трудно се намира в Свищов, но пък тя не пропуска да поръча на децата, когато идват да я навестят, да й донесат последните броеве.

С толкова внуци и правнуци, баба Недка особено тачи празника Бабинден, и то по старому.

Винаги купува бонбони, черпи близки и приятели и с радост приема поздравления. Тази година тя получава честитка и от екипа на “Борба” с пожелания за здраве и още дълги години радостни мигове с деца, внуци и правнуци!

На снимката: баба Недка с правнуците Пламен и Виктория

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *