Хороскоп

Вашият хороскоп за 18 януари, четвъртък

 Луната днес се движи в комфортната зона на Телец, където сключва хармонични аспекти с Меркурий, Марс и Юпитер. Прозорливост, силно участие на вътрешния ни глас, правилни избори. Това са основните опорни оси, около които ще се завъртят обстоятелствата в този ден.


ОВЕН

Време за промени

 

Силен ще бъде четвъртъкът за вас. Това ще е един от успешните ви дни за тази седмица, така че не бива да го пропилявате в излишни ходове. Най-добре ще ви се отрази, ако извършите промени или реформи в службата. Всяка новост ще ви носи допълнителна мотивация за работа. Някои дори ще си намерят ново работно място.


ТЕЛЕЦ

Създайте нещо ново

 

Това е един от най-позитивните дни за тази седмица и при Телците. Те навлизат в период на промени и раздвижвания. Днес най-добре ще почувстват енергията на новото. Малцина ще се отдадат на рутинните си действия, защото рутината ще ги отегчава. Бъдете новатори и създайте нещо, за което да се борите в следващите месеци.


БЛИЗНАЦИ

Предпазливост

 

Мнозина от Близнаците се намират в един по-деликатен момент и на работното място ще действат внимателно, бавно и не чак толкова настъпателно. Това е оправдано. Нека отделят повече време на личния си живот и промените, които настъпват там. Сега те могат да контролират нещата и да обърнат съдбата в своя полза.


РАК

Подават ви ръка

 

В четвъртък доста въпроси засягат темата за парите и някои ситуации ви карат да чувствате финансова нестабилност. Наистина, повод за притеснение е възникнал при една част от представителите. Добър близък човек извън семейството ще ви подаде ръка в тази затруднена ситуация и всичко ще се подреди благополучно.


ЛЪВ

Има надежда

 

Днес е време за планове, размисли и анализи. Точно от последните се нуждаете на този етап, защото се намирате на кръстопът и сте достатъчно напрегнати, за да не можете да вземете правилно решение. Успокойте се. Тази седмица е почти към своя край, а от другата нещата ще се променят във ваша полза.


ДЕВА

В мир със себе си

 

В четвъртък отново ще се намерят дразнители, които ще се опитват по всякакъв начин да ви изкарат извън релси. Едва ли ще успеят да го сторят, защото спокойствието е вашият най-добър приятел на този етап. Нищо не е в състояние да ви извади извън равновесие, чувствате се в мир и хармония със себе си.


ВЕЗНИ

Напрегнат ден

 

Представителите на Везни също се намират в хубав период, който вещае промени, развитие по важни въпроси и едно ново начало в професионален аспект. Днес в службата обаче ще бъде особено напрегнато. Обстановката не зависи от вас, а от колегите ви. Успокоите ли се, ще получите подкрепата на ръководството.


СКОРПИОН

Успешен ден

 

Делово настроени, мислещи съзнателно за служебните проблеми, дейни и продуктивни ще бъдат Скорпионите в четвъртък. Те се сдобиха с енергия тази седмица и въпреки натрупаната умора, въпреки променливото настроение, постигнаха задоволителни резултати в службата. Нека днес завършат онова, което захванаха вчера следобяд.


СТРЕЛЕЦ

Работите до късно

 

Намирайки се в доста емоционален, забързан и натоварен период, голяма част от Стрелците ще останат до късно на работа в четвъртък. Причините са недовършени задачи и възникнали пречки. Истината е, че някои неща могат да бъдат отложени и точно сега е по-добре да се отдадете на семейството, вместо да се оправдавате с кариерата.


КОЗИРОГ

Без промени

 

Доста хубав ден ще бъде четвъртъкът и за Козирозите, защото те успяха да завършат задачите си в службата и сега могат спокойно да се отдадат на планове и приятни преживявания. На работното място няма да възникнат проблеми, освен ако не се заловят с нещо, което да ангажира цялото им внимание. Сега не е време за промени.


ВОДОЛЕЙ

Нужда от спокойствие

 

Повечето Водолеи имат нужда от спокойствие в днешния четвъртък. Това не е ден за активни действия, за промени или започване на нещо ново. В личен план е най-добре да се отдадат на преживяванията и хубавите моменти със семейството. Успокойте се, хармонизирайте вътрешната си енергия и се настройте за нещо позитивно.


РИБИ

Успокойте топката

 

Четвъртък ще бъде също толкова натоварен, колкото и предходните няколко дни, но добрата новина е, че днес ще успеете да завършите всичко, с което се захванахте от понеделник до днес. Успокойте топката и ще видите, че нещата ще се случат, ако ги оставите на собствен ход. Опитайте да бъдете по-мили и любвеобилни с близките си.


Хороскоп за родените на 17.01. – Честит рожден ден!

Нещо в живота ви ще се промени през следващата една година. Независимо дали промяната ще е малка, или голяма, тя ще трансформира изцяло изживяваното от вас ежедневие.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *