Хороскоп

Вашият хороскоп за петък и почивните дни /19-21 януари/

Позитивни дни, зареждащи ни с енергия и потенциал, които обаче да впрегнем в правилна посока

 

В петък Луната се движи в Телец и подсилва желанието ни за стабилност и материална сигурност, но едновременно с това ни подтиква да търсим нестандартни подходи за постигане на целите си. Дава ни стремеж към развитие. В събота Луната преминава в Близнаци, а хармоничният й аспект с Плутон ще ни насърчи да потърсим полезни контакти, с които освен приятели, можем да бъдем и добри делови партньори или успешни колеги. В неделя Слънцето и Плутон са в съвпад – аспект, вдъхващ сила и енергия, както и много потенциал. Дали ще ги овладеем и насочим в правилната посока, зависи само от нас.


ОВЕН

Зареждащи срещи

 

19 януари. Неочаквани контакти ще ви вдъхнат кураж и доверие. Възможно е да се срещнете с хора, които могат да ви предложат сериозна работа за в бъдеще. Заложете на собствените си възможности. Не се подценявайте.

20 януари. В събота не пропускайте възможността да се срещнете с приятели и с хора, с които можете да размените идеи. Днес общуването и комуникацията са от особено значение за доброто ви настроение.

21 януари. В неделя дайте нужното време и внимание на семейството си. Това са вашите най-близки хора, които имат какво да ви споделят и желаят да бъдат с вас. Седнете на вкусен обяд заедно с тях. Времето ще мине неусетно.


ТЕЛЕЦ

Нови посоки

 

19 януари. Не спирайте да мечтаете и да се надявате за по-добро бъдеще. Това е и ключът да си го осигурите. Днешният ден ви носи начало и възможност да потърсите нови посоки за развитие, нови полета за действие. В любовта ви чака хармония.

20 януари. Ще предпочетете да си останете вкъщи и да споделите повече часове с половинката и семейството. Пуснете си интересен филм, прочетете книга. Починете си.

21 януари. Ще се срещнете с авторитетни личности, които ще ви вдъхновят да направите някои малки или пък големи промени в начина си на живот в следващите месеци. Това е преломен ден. Промените са за добро.


БЛИЗНАЦИ

Център на внимание

 

19 януари. Възможни са неочаквани събития в личния ви живот. Бъдете готови да станете обект на едно обвинение, което ще ви отвори очите кой всъщност ви мисли доброто и кой не. Нестандартните случки днес са повод за поука.

20 януари. Няма как да не направите впечатление на всички около себе си в събота. Това е прекрасен ден за търсене на възможности и поставяне на начала. Ще бъдете в центъра на вниманието.

21 януари. Изразявайте се открито и без недомлъвки. Днес сте заобиколени от хора, които ви слушат и ви симпатизират. Независимо дали това са вашите близки, семейството, приятелите или работният кръг, всички погледи са вперени във вас.


РАК

Предразположете близките

 

19 януари. Ще се съсредоточите върху връзките си с половинката, семейството и близките си. Връзки, които ви носят емоционална наслада и удовлетворение. На работното място избягвайте да се срещате с много хора наведнъж. Това ще ви измори.

20 януари. Ще потърсите начин да стигнете до сърцата на своите близки. Ще искате да подобрите хармонията и да общувате по-пълноценно. Прекарайте повече време с тях и ги предразположете да ви споделят нещо лично.

21 януари. Фокусирайте се върху вътрешното си усещане за стабилност и сигурност. Върху собствените си разбирания за живота. Днес сте тихи и избягвате разговорите. Не ви се говори с никого. По-скоро искате да бъдете оставени на спокойствие.


ЛЪВ

Полезни контакти

 

19 януари. В работата нещо може да се обърка в последния момент. Възможно е днес да не бъдете толкова сигурни в това, което правите. Въпреки всичко, не издавайте своите съмнения, а действайте със замах. Така, както винаги го правите.

20 януари. Ще потърсите хора, с които да общувате на по-високо ниво. Няма да се ограничите само в приятелските среди. Днес можете да отидете на обществено събиране, където да създадете полезни контакти.

21 януари. Днес можете да подобрите взаимоотношенията си с близките и с роднините, които развалихте в последните дни. В добро настроение сте. Срещайте се с хора, които имат позитивно излъчване.


ДЕВА

Създавате уют

 

19 януари. Ще се фокусирате върху някои повтарящи се дейности, върху работа, която винаги вършите около днешното число на месеца. Сутринта стартирайте с разходка в парка, а вечерта завършете деня във фитнеса или залата за народни танци. Раздвижете се.

20 януари. Не се плашете да свършите нещичко вкъщи. Приберете коледната украса, ако не сте го направили, и почистете дома си, за да се чувствате уютно. Вашата задача днес е да създадете уют за себе си и семейството си.

21 януари. Днес сте доста приказливи. Очевидно сте в добро настроение, което лесно можете да предадете и на хората наоколо. Готови сте да помогнете на човек, който ви помоли за подкрепа. Стига да не е финансова, направете го.


ВЕЗНИ

Време за половинката

 

19 януари. Напоследък сте доста чувствителни и това може да се превърне в повод днес да обвините вашата половинка или близките си, че не ви обръщат нужното внимание. Не драматизирайте. Не си купувайте скъпи неща, само и само да преодолеете вътрешните си противоречия.

20 януари. В събота ще се почувствате далеч по-добре, ако отдадете повече време на половинката. Поговорете си, не бързайте заникъде. Дайте си спокойствие и се отдайте на приятните мигове заедно.

21 януари. В неделя бъдете по-организирани. Станете навреме, подредете гардероба си. Почистете дома си. Свършете домакински ангажименти, след което ще се чувствате удовлетворени, че денят ви не е преминал напразно.


СКОРПИОН

Помогнете на приятел

 

19 януари. Възможно е днес да настъпят промени в семейството и дома ви, които да внесат повече цвят и вълнение в домашното ежедневие. На работното място ще можете да свършите всякаква работа от деловоден или документален характер.

20 януари. Вие сте хора, които се ползват с огромно доверие сред приятелите си. Това ще е и причината да се срещнете с някои от тях, които се нуждаят от съвет. Помислете добре, преди да кажете това, което мислите върху въпроса им.

21 януари. Днес ще бъдете потайни и трудно ще казвате това, което ви е в ума. Денят е подходящ за почивка и релаксиране. Можете да го прекарате вкъщи. Избягвайте шумните събирания и компании.


СТРЕЛЕЦ

Интересни срещи

 

19 януари. Разговорите ви в обществените среди днес ще бъдат неочаквано интересни. Ще срещнете хора, с които имате общи теми за обсъждане. Една такава тема би била здравословното ви състояние, хранене и здравето като цяло. Ще потърсите природни начини за повишаване на имунитета.

20 януари. В събота се заемете с творчески проекти или поработете върху хобито си. Споделете своите идеи на другите. Вдъхновени сте и говорите въодушевено. Това ще е и причината днес да правите всичко със страст.

21 януари. Организирайте неделята във вашето семейство така, че тя да бъде запълнена с интелектуални и творчески занимания. Отидете на театър или изгледайте хубав филм вкъщи. Можете да обърнете повече внимание на хобито си.


КОЗИРОГ

Не правете планове

 

19 януари. Очаквайте забързан и хаотичен ден. Щастието е с вас във всяка минута, но няма да ви огрее, ако сте решени да се осланяте на предварителните си планове. Все нещо ще се случва в последния момент, все нещо ще ви е извънредно. Има и такива дни.

20 януари. Днес отдайте повече време за близките и семейството си или за срещи с роднини. Ще си доставите взаимна радост и удовлетворение. Не е добра идея да ходите на работа в почивния си ден.

21 януари. Ще почувствате прилив на енергия и ентусиазъм. Този ден е доста силен за вас и не бива да го пропилявате в почивка. Действайте. Време е за творчество и промени.


ВОДОЛЕЙ

Развивайте знанията си

 

19 януари. Ще се усетите като не достатъчно гъвкави и решителни, когато стане дума за инвестиции и управление на личните ви финанси. Днес, за да сте на страната на успешните при инвестиране на пари, е добре да ползвате консултант или да се информирате за възможностите, преди да правите каквото и да е.

20 януари. Не е изключено мнозина от вас днес да посетят различни семинари или обучения. Научете нещо ново днес. Потърсете начин да подобрите някои свои знания и умения.

21 януари. Чувствате се изцяло в свои води в неделя. Настроението ви е отлично, а денят ще премине в срещи с интересни хора. Отдайте се на занимания, които ви носят удовлетворение и радост. Не правете нищо неприятно.


РИБИ

Потърсете си допълнителна работа

 

19 януари. Очаква ви ден, изпъстрен с контакти и интересни преживявания. На работното място ще систематизирате работата си в сутрешните часове, за да си оставите достатъчно време за срещи и приказки в следобеда.

20 януари. Ще потърсите практически решения за разрешаването на някои финансови въпроси в семейството. Помислете дали да не започнете допълнителна работа, която да ви набавя нужните средства.

21 януари. В неделя ще обърнете повече внимание на семейството и дома си, както и на личната си почивка. Днес няма да сте толкова активни, колкото бяхте в последните няколко дни. Сякаш времето е спряло. Не бързайте заникъде.


Хороскоп за родените на 19 януари – Честит рожден ден!

През следващата една година правете стъпките, за които сте сигурни, че можете да си позволите. Не преувеличавайте своите възможности. Очакват ви добри новини, които ще подхранват позитивното ви настроение и нагласа.

Хороскоп за родените на 20 януари – Честит рожден ден!

През следващата една година ще ви е от полза да сте по-овладени и премерени в думите и действията. Премисляйте добре професионалните предложения и се съветвайте с хора, които са компетентни в областите, в които се развивате. Самотните имат възможност да срещнат мечтаната половинка.

Хороскоп за родените на 21 януари – Честит рожден ден!

През следващата една година е възможно да бъдете кълбо от нерви, защото не всичко, което сте си наумили, ще се сбъдва изцяло. Научете се на търпение. Невинаги в живота нещата се получават така, както ние ги искаме.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *