Хороскоп

Хороскоп за 24 януари: Приемете обстоятелствата такива, каквито са

Луната е в Рак и е в опозиция с Меркурий и Марс. Днес каквото и да става, не се ядосвайте. Приемете обстоятелствата такива, каквито са. Вероятно нищо не можете да промените. Денят носи напрежение на хората, които не се примиряват със ситуациите и искат да диктуват правилата. Нещо, което няма как да се случи днес.


ОВЕН

Изборът е във вас

 

В добро настроение сте, въпреки че чувствате известно напрежение. По-скоро се стремите да го прикриете, за да не разпалите страстите около себе си. Имате усещането, че емоциите на останалите хора са като гориво и във вас е клечката да ги възпламените. Дали ще го сторите, или не, е въпрос на ваш личен избор.


ТЕЛЕЦ

Овладейте се

 

Един от основните щрихи в сряда при вас е конфликтното ви отношение и бунтарски нрав, породени от недоволството ви по финансови въпроси. Мнозина са решили да правят демонстрации на своето настроение и в службата няма да са възприети по най-добрия начин. Овладейте напрежението.


БЛИЗНАЦИ

Късметът е с вас

 

Сряда идва с раздвижване и с реални шансове да се проявите в блестяща светлина на работното място. Ясно осъзнавате промените, които се случват. Те са неизбежни и само можете да се нагодите към тях. В личен план денят е зареден с топлина и енергия, затова се постарайте професионалният ви ден да приключи час по-скоро.


РАК

Време за планове

 

Моментът изисква вашата ясна преценка и виждане за нещата, които следват от тук насетне. Време е да седнете и да си направите планове за идните две-три седмици. Действията и вършенето на важни дела отложете за друг ден. Всичко, свършено днес, трябва да бъде с желание и удоволствие.


ЛЪВ

Нужда от успокоение

 

В сряда вашата активност е ненужна. По-важно е да направите своя вътрешен анализ и да хармонизирате отношенията си с хората наоколо. Това е процес, който не идва от вън навътре, а обратното. Тръгва от вас самите и след като се успокоите, ще видите как и другите около вас започват да ви възприемат по-спокойно и добронамерено.


ДЕВА

Като фурии сте

 

Материалната стабилност и финансова мотивация са главната причина да се чувствате уверени и доволни от това, което вършите тази седмица в службата. Увереността ви нараства, но е добре и да се съветвате с ръководителите, без да правите своеволия. В личен план денят е спокоен и носи положителни преживявания.


ВЕЗНИ

Пред отворени врати

 

Сряда приключва един по-тежък период и слага начало на нов етап, който със сигурност ще бъде позитивен и изпълнен с енергия. Очакванията ви следва да бъдат големи, а целите – високи. Сега се разкриват възможности и те ще се развият най-късно до месец. Бъдете адекватни, бързи в мислите и действията си.


СКОРПИОН

Приемете обстоятелствата

 

Като цяло, днес и в следващите два дни ще сте принудени да не вземате решения и да се подчинявате на различни обстоятелства. Всичко това си има смисъл, защото решителността ви ще е повод за грешки. Сега имате възможност да погледнете повече за личния си живот, за хармонизиране на отношенията в семейството.


СТРЕЛЕЦ

Не ревнувайте

 

В сряда рутината малко по малко отстъпва пред задаващите се нови служебни задачи. Приемете ги с отговорно отношение, нищо че сте склонни да ги пренебрегнете или омаловажите. Разговаряйте само с хора, които са ви приятни. Новите запознанства отложете за следващите дни. В личен план не ревнувайте.


КОЗИРОГ

Промени

 

Денят изисква да предприемете незабавни промени, които да обхванат и професионалния, и личния ви живот. В последно време доста неща не вървяха и сега е моментът да ги поправите. Денят е благоприятен, много позитивен и обещава положително развитие, стига да сте активни.


ВОДОЛЕЙ

Разрешавате проблеми

 

Сряда ви дава възможност да приключите с един делови въпрос, да погледнете нещата от друга гледна точка и да разрешите проблемите с вземане на рационални решения. От друга страна, денят носи и изненади, повечето от които са положителни. Опитайте да сте активни. Мобилизирайте силите си в служебен план.


РИБИ

Отложете разговорите

 

Днес настроението ви е променливо и психиката невинаги издържа на напрежението. Като основна характеристика за сряда остават множеството разговори, които трябва да проведете въпреки своето емоционално неразположение. Ако е възможно да отложите някои за идните дни, това ще е единствено във ваша полза.


Хороскоп за родените на 24.01. – Честит рожден ден!

През следващата една година се радвайте на всичко, което ви се случва. За добро е. И промените, и новостите – и те са за добро. Имайте търпение и сила. Можете да поставите благоприятно начало в професионалната сфера.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *