Хороскоп

Хороскоп за 25 януари: Нека бъдем по-деликатни и да не влизаме в излишни пререкания и конфликти

Днес настъпва първото пълнолуние за тази година. Известно е като „Вълча луна“, защото старите хора са смятали, че по време на януарското пълнолуние вълците стават по-агресивни, а техният вой придобива кристален звук заради студения въздух. Това е време, в което емоциите се изострят повече от обикновено, напрегнати сме и искаме да привлечем внимание. Нека днес бъдем по-деликатни и да не влизаме в излишни пререкания и конфликти.


ОВЕН

Не се отказвайте

 

Силно напрежение в работата е причината за вашата емоционална нестабилност. Не се отказвайте. Ще имате успехи, но за тях е нужно да положите повече усилия към този момент. Именно сега настъпва етапът, през който вече започвате да се радвате на плодовете на своя труд.


ТЕЛЕЦ

Шанс за успех

 

Днес стремежът ви е да потискате емоциите вътре в себе си. Това ще ви направи разконцентрирани, хаотични и ще държи успеха далеч от ръцете ви. Нарушен е вашият вътрешен мир. Чувствате се недооценени и трудно ще постигнете целите, набелязани за тази седмица. Вземете се в ръце. Имате шанс за успех.


БЛИЗНАЦИ

Без конфликти

 

Четвъртък поставя началото на кратък период на стабилизация и завършек на дело, което започнахте съвсем наскоро. При мнозина плановете, свързани с професионалното поприще, ще бъдат изпълнени перфектно. Избягвайте обществените срещи. Възможни са конфликти и противоречия.


РАК

Ще наваксате

 

По време на пълнолуние вие губите реалната си преценка за всичко случващо се наоколо. Мислите не особено практично и днес е добре да не вземате важни решения. Губите излишно време във вглеждане в детайлите и изкусуряване на подробности в службата. Работата ви ще изостане. Ще наваксате през следващата седмица.


ЛЪВ

Непостоянни и емоционални

 

Пълнолунието прави и вас непостоянни в действията и решенията си, емоционални в мислите си и доста чувствителни, когато се наложи да говорите с други хора. Обърнете повече внимание на вътрешния си мир и хармония. Днес не бива да се стремите да правите впечатление и да привличате погледите върху себе си.


ДЕВА

Глътка въздух

 

Четвъртък е подготвил някои съвсем малки, но доста осезаеми промени, които ще се отразят на емоционалното ви състояние. Имате нужда от глътка въздух, от малко емоции и разнообразие. Въпреки това няма да изоставите всичките задължения, които сте си набелязали да свършите днес.


ВЕЗНИ

Търпение

 

Днес ще се почувствате доста напрегнати и нервни. Нетърпеливи сте по повод на събитие, което очаквате да ви се случи до няколко дни. Нещата обаче претърпяват известно забавяне. Нищо. Вие се въоръжете с нужното търпение. Обърнете повече внимание на личния си живот.


СКОРПИОН

Силни емоции

 

Не потискайте емоциите си днес. По време на пълнолунието те стават далеч по-силни от друг път и ако се стремите да ги скриете вътре в себе си, вероятно ще навредите на своето психическо състояние. Отпуснете се. Денят ви носи прекрасни контакти и незабравими преживявания с приятели вечерта.


СТРЕЛЕЦ

Доходи

 

В четвъртък бъдете по-пестеливи и не харчете без мярка парите си. В същия момент, опитайте да докажете на шефовете, че заслужавате по-висока заплата. Денят подкрепя онези, които са с ясното намерение да стабилизират и увеличат доходите си. Ако пробвате да го направите днес, ще се получи.


КОЗИРОГ

Пробуждане

 

Ден на новото начало и предизвикателствата, които ви дават надежда занапред – това е прогнозата за четвъртък. Опитайте всичко, което ви е изглеждало невъзможно до този момент. Отключвате заключени врати, намирате скритите заложби в себе си. Започва период на едно бурно пробуждане, което ще продължи няколко месеца.


ВОДОЛЕЙ

Всички ви дразнят

 

Този ден ви носи емоционално напрежение, отпадналост и липса на мотивация за работа. Оставете се на течението. Твърде възможно е хората около вас да ви дразнят с поведението си. Не влизайте в конфликти. Обърнете повече внимание на финансовото си състояние и не вземайте прибързани решения в тази насока.


РИБИ

Отлично настроение

 

Добри новини ще ви донесат радост и настроение още в сутрешните часове. Денят започва с позитивна енергия и емоции. Можете да ги слеете с настроението на хората около себе си, защото те ще са една идея по-напрегнати от вас. Причината е пълнолунието, което така или иначе влияе върху страстите на хората.


Хороскоп за родените на 24.01. – Честит рожден ден!

Напредъкът, който ще постигнете в службата през следващата една година, ще бъде голям. Не се притеснявайте да поискате своето и да заявите себе си. Можете да се докажете и да заемете доста по-висок пост.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *