Хороскоп

Хороскоп за петък и почивните дни: Връхлитат ни внезапни промени, които обаче са добро

Днес и утре ни връхлитат внезапни промени, които обаче са добро, неделя е ден за отмора и грижа за близките

 

В петък Луната е в Лъв и ни подканва към изява на талантите и личните ни качества. Очаква ни динамичен и енергичен работен ден. Квадратурата й с Юпитер и Уран може да ни донесе неочаквани предизвикателства и реални възможности, от които да се възползваме. В същите вибрации ще протече и почивната събота, когато е възможно да се напрегнем заради промени в личния живот, които ни връхлитат внезапно и ни оставят без дъх. Но пък те са за добро. Неделният ден ни дава възможност да почувстваме времето за почивка и отмора. Нека прекараме деня в грижа за себе си, за своите близки и за взаимоотношенията, които можем да подобрим, ако в последно време сме занемарили.


ОВЕН

Време за промени

 

26 януари. Бъдете готови за неочаквани събития, които могат да ви изправят пред нови предизвикателства, да ви изведат на кръстопът и да се наложи да вземате бързи решения. Очаква ви динамичен петъчен работен ден. Вечерта излезте с приятели.

27 януари. Адаптирайте се към новостите, които ви предлага краят на януари. Вие сте намирате в период на промени. Какъв по-удобен момент от днешния да направите желаните промени в личния си живот?

28 януари. Отделете време за себе си и своите близки. Днес можете да направите нещо полезно за цялото семейство. Можете да промените навиците си на хранене и прекарване на почивните дни. Можете да се разходите всички заедно и да изгорите някоя калория.


ТЕЛЕЦ

Неделни разходки

 

26 януари. В сутрешните часове е възможно да ви залеят притеснения относно вашите близки и семейството ви. Концентрирайте се и върху работните ви задачи, които не са никак малко днес. Свършете бързо работата си и се приберете по-рано вкъщи.

27 януари. Днес се отдайте на семейството и дома си. Подредете къщата си и я изчистете основно, за да ви е уютно и приятно на всички. Не предприемайте нищо рисковано.

28 януари. Обърнете внимание на своите близки и се погрижете за доброто им настроение. Неделята е прекрасен ден за повече разходки и дори за едно кратко пътуване, което ще ви зареди с енергия и ентусиазъм за предстоящата нова работна седмица.


БЛИЗНАЦИ

Интересни събеседници

 

26 януари. Не пропускайте възможността да поговорите с хора от различни обществени и интелектуални прослойки. Денят е доста динамичен и ще ви предостави шанс да срещнете цветни и интересни събеседници. За някои се очаква предложение с работен характер.

27 януари. Срещите ви с близки и роднини могат да протекат не по начина, по който вие сте си ги представяли първоначално. Не намясто казани думи могат да се окажат препъни-камъкът и оттам да се породят някои спорове и неразбории. Не ви е нужно да си го причинявате в почивния ден.

28 януари. През този почивен ден се опитайте да вкарате ред в дома си. Почистете го от излишни вещи и подредете мебелите, ако имате нужда. Почувствайте се уютно вкъщи. Погрижете се за своите близки.


РАК

Вдъхновяваща събота

 

26 януари. Работата ви определено ще стане по-приятна, ако ви носи и по-добри доходи. Днес е подходящият момент да се замислите дали сте удовлетворени от това, с което се занимавате. Задайте си този въпрос.

27 януари. Съботата за вас е подходяща за отдих и личностно развитие. Направете нещо, което ви радва и вдъхновява. Независимо дали сте заобиколени от близки, или пък сте сами в момента, този ден ви носи вътрешно удовлетворение.

28 януари. Прекарайте неделята в приятни срещи с хора, които ви зареждат с енергия. Имате нужда от повече мотивация, от разговори за различни приятни неща, които ви разтоварват. Днес по никакъв начин не се товарете с чужди проблеми. Не се фокусирайте и върху своите.


ЛЪВ

Привличате внимание

 

26 януари. Определено ще бъдете в центъра на хорското внимание. Дори и да не правите впечатление сред колегите и приятелите си, вие ще се постараете да привлечете техните погледи. Понякога дори със скандал, но отново насочвате прожекторите към своята особа.

27 януари. Очакват ви изненади в сферата на личните взаимоотношения. Бъдете отворени за нови възможности в личния си живот. Време е за промени и нови начала. Прегърнете непознатото и неизвестното.

28 януари. Не пропускайте любимите си занимания в неделя. Мнозина от вас ще обърнат внимание на хобито и интересите си, които са встрани от работния делник. Отидете на кино или театър.


ДЕВА

Бъдете по-пестеливи

 

26 януари. Неочаквани новини на работното място са в основата на вашата несигурност днес. Приемете всичко, което ви се случва, като поредното предизвикателство, което трябва да преодолеете. Мнозина от вас ще останат шокирани от думи, казани от колеги.

27 януари. Финансовата стабилност – вашата и на вашето семейство, днес е от първостепенно значение. Пазете се от непредвидени разходи, както и от разходи за неща, които не са ви съвсем нужни.

28 януари. Опитайте се днес да не налагате мнението си, колкото и труден да е този процес за вас. Имате нужда да слушате, а не да говорите. Чуйте желанията и стремежите на своите близки. Формирайте в съзнанието си това, което те искат. Без да критикувате или оспорвате.


ВЕЗНИ

Слушайте внимателно

 

26 януари. Не прекалявайте с желанието си да правите впечатление и да привличате вниманието днес. Вместо това насочете енергията си в нещо по-креативно и полезно. Създайте нови контакти, изслушайте събеседниците си. Ще получите много важна информация, ако слушате внимателно.

27 януари. Не всичко можете да промените, не на всичко можете да влияете в този съботен ден. Насладете се на почивката си. Срещите с приятели ще ви заредят с позитивна енергия.

28 януари. Постарайте се в този ден да си починете добре. Не се чувствате в най-добрата си физическа форма и това е нормално. Не се разболявате. Просто тялото ви дава знак, че е време да му доставите нужната почивка.


СКОРПИОН

Доста напрежение

 

26 януари. Избягвайте конфликтите на работното място. Съсредоточете се върху задачите си и ако имате проблеми в службата, потърсете тяхното решение чрез съвет от колеги или ръководство. Сигнализирайте, ако срещате трудности. Вечерта излезте с колектива си.

27 януари. Проблемите в службата, които ви се натрупаха в последните няколко дни на отминаващата седмица, ви напрегнаха доста. Днес разпуснете натрупалото се напрежение. Спортувайте или се разходете на чист въздух. Избягвайте конфликти.

28 януари. Не е изключено мнозина от вас да прекарат неделния ден в обучения, семинари или посещение на курсове за личностно развитие. Някои ще вземат решение за промяна на работното място, но за тази цел е нужно да научите нещо ново, преди да пристъпите към по-радикални промени.


СТРЕЛЕЦ

Кипите от енергия

 

26 януари. За мнозина от вашите колеги петък е ден за развлечения и отбиване на номера в службата. За вас обаче не. Днес кипите от сили и енергия, имате нови идеи и планове за реализация. Днес сте запалени с искрата на нова цел. Мотивирани сте. Действайте смело!

27 януари. Бъдете отворени към нови контакти и запознанства. Днешният ден ви носи позитивни емоции и щастливи преживявания. Обадете се на приятели, с които да споделите часове около обяд.

28 януари. Опитайте да разчетете бюджета си за края на януари и за следващия го февруари. Днес е добра идея да си направите сметка дали е възможно да си позволите една инвестиция през февруари, или не.


КОЗИРОГ

Натрупали сте умора

 

26 януари. Фокусирайте се върху практичните страни на работата, която вършите. Отдайте се на рутината, която в момента ще ви носи повече ползи, отколкото експериментирането и промените. Денят не е труден, но е муден и ви дава време да изпипвате нещата.

27 януари. За мнозина от вас този ден носи умора заради натрупаното напрежение през работната седмица. Е, починете си. Не бързайте заникъде. Избягвайте излишните разходи, които могат да навредят на бюджета ви.

28 януари. В неделя силите и енергията ви се завръщат. Имате желание да свършите много неща за отрицателно време. Така и ще стане. Денят ви предлага възможност да постигнете голяма част от целите си.


ВОДОЛЕЙ

Вие ръководите нещата

 

26 януари. Ще вземете в свои ръце управлението на идеите в екипа на работното място. Днес не давате лесно думата на събеседниците си. Говорите и настоявате да бъдете чути. Така ще е и в личния ви живот, където отново вземате диригентската палка.

27 януари. Не е изключено мнозина от вас днес да посетят семинари или обучения, свързани или несвързани с работата им. Научете нещо ново днес. Потърсете начин да подобрите някои свои знания и умения.

28 януари. Днес отделете повече време за своето семейство и за близките си. Съберете се с роднини на обяд. Разговорите, проведени в този ден, ще ви носят радост и удовлетворение. Нуждаете ли се от житейски съвет, попитайте.


РИБИ

Позволете си да мечтаете

 

26 януари. Завишена е чувствителността ви днес. Трудно смилате каквито и да било шеги, отправени по ваш адрес. Ще се засегнете лесно, ако някой с чувство за хумор подметне, че имате недостатъци. Добре е да се справите с това свое настроение.

27 януари. Ще поискате да намерите уединение в семейството си, в своите близки, в половинката си. Днес сте сантиментални, но добронамерени и отворени към различни разговори, в които да споделяте и да ви олеква.

28 януари. Не спирайте да мечтаете, да се надявате и да съчинявате своето бъдеще във фантазиите си. Този ден ви дава възможност да се разпрострете в мечтите си и по този начин да разширите съзнанието си. А това е и първата стъпка към постигането на желаните цели.


Хороскоп за родените на 26 януари – Честит рожден ден!

Насладете се на една по-спокойна година, която на моменти ще прилича на безгрижна. Опитайте да намалите темпото и да се наслаждавате на миговете, които съдбата ви предлага.

 

Хороскоп за родените на 27 януари – Честит рожден ден!

Опитайте да преодолеете някои свои противоречия в характера, като послушате близките си и вземете предвид техните съвети. Годината обещава да е много добра, ако се съобразите с това.

Хороскоп за родените на 28 януари – Честит рожден ден!

Възможно е да пожелаете определени промени в живота си, но няма да имате смелостта да ги осъществите. Не обвинявайте някой друг за това, защото само вие носите отговорност заради пропуснатите ползи от страховете си.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *