Хороскоп

Хороскоп за 29 януари: Днес можем да подобрим финансовото си състояние

Днес Луната е в Дева и сключва хармонични аспекти с Меркурий, Марс и Уран в Телец и Козирог

Денят е със силно влияние на елемент Земя върху нас, което ни прави доста практични, комуникативни и готови да намерим решение на всеки възникнал проблем. Днес можем да подобрим финансовото си състояние и да проведем разговори от материален характер.


ОВЕН

Смело напред

 

Очаква ви силен и ползотворен ден. Предстои да започнете дела, които до този момент са ви се стрували непосилни. Бъдете активни и не се притеснявайте да помолите колегите си за помощ, ако се нуждаете от това. Не отказвайте и вие, ако някой ви поиска такава. Помислете за здравето си. Вземете витамини.


ТЕЛЕЦ

Бъдете по-сериозни

 

Днес ще подхождате някак хазартно към всяко едно предложение, което получавате. Сякаш не ви вълнува важността на предложението и възможностите, които то крие в бъдеще. Сякаш сте готови да отвръщате с „да“ и „не“ напосоки. Нека отношението ви днес е по-сериозно към всичко, което правите.


БЛИЗНАЦИ

Не избързвайте

 

Прибързани сте, без да имате повод да вършите бързо нещата от своето ежедневие. Никой не ви гони, а имате усещането, че времето ви притиска. Нуждаете се от спокойствие и уединение. В личен план сте станали прекалено ревниви и това често дава повод на половинката ви да се чувства преследвана. Отпуснете се.


РАК

Не се притеснявайте

 

Днес подкрепата на колегите в службата оказва водеща роля за спокойствието и увереността ви. Напрегнати сте и това притеснение е изразено върху лицето ви. Показвате го, личи си. Опитайте да се отпуснете. Няма от какво да се страхувате. Очаква ви успешен и ползотворен ден.


ЛЪВ

Нова работа

 

Нуждаете се от похвали, които така и няма да получите. Стремите се към финансови стимули, които така и няма да ви достигнат в края на януари. Без похвали и бонуси вие ще се почувствате демотивирани на работното място. Дали не е дошъл моментът да смените работата си?


ДЕВА

Очаквайте предложения

 

Луната е в Дева. Обстоятелствата се сменят във всяка минута и е важно да сте адекватни и концентрирани, за да не пропуснете важна подробност. Очаквайте предложения, които в момента могат да ви се струват доста налудничави и не толкова реалистични, но впоследствие ще се окажат печеливши за вас.


ВЕЗНИ

Не се натоварвайте

 

В настоящия момент вие имате нужда да останете насаме със себе си. Да не се срещате с когото и да било и просто да размишлявате над обстоятелствата, които ви се случиха в последните няколко дни. Не се нагърбвайте с нови ангажименти, защото те така и ще си останат недовършени във времето.


СКОРПИОН

Справяте се отлично

 

Денят е благоприятен за изяви, защото предвещава успехи и стабилност. Въпреки малките трудности в деловата област, успявате да подредите ангажиментите си така, че да влияят добре на името и работата ви. Много от вашите планове ще се реализират изцяло и това ви кара да се чувствате горди със себе си.


СТРЕЛЕЦ

Мотивация

 

Вървите към изпълнение на важни делови задачи. Сега е най-подходящото време за вземане на решения и промяна в служебните начинания. Очаквайте похвали за добрите резултати, които постигате с труда си. Не се напрягайте излишно, а се вгледайте в позитивното около вас. То ще ви дари с мотивация да продължите напред.


КОЗИРОГ

Напрежение

 

Обърнете внимание на плановете си. Емоцията ескалира, а ежедневието се забързва. Всичко това е причина да станете изключително нервни и напрегнати около обяд. Не вземайте категорични решения, а само предначертайте евентуални такива. В любовта ви чака доста запомнящ се и приятен ден.


ВОДОЛЕЙ

Делови успехи

 

Деловите успехи, които постигате днес и в следващите дни, са заслужени. Радвате се на благоприятно развитие на обстоятелствата и чувствате, че сякаш съдбата ви подкрепя и ви поставя на правилното място в правилното време. Осъществете важни служебни разговори. Безработните могат да намерят добре платена работа.


РИБИ

Не вярвайте на клюки

 

Не си правете предварителни изводи. Доста емоционални сте и често възприемате получената информация прибързано, без да сте я смлели и усвоили философски. Не вярвайте на обещания, а и не си правете изводи от чути-недочути клюки. В семейството бъдете по-сдържани, емоцията може да ви доведе до скандал.


Хороскоп за родените на 29.01. – Честит рожден ден!

Ще се убедите през следващата една година, че прекаленият светец и Богу не е драг, затова живейте живота си така, както на вас ви се иска, вместо все да търсите одобрението на другите. Развийте свои скрити заложби и ги покажете на обществото.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *