Хороскоп

Хороскоп за 31 януари: Не се сърдете за дреболии

Луната е във Везни в последния януарски ден, сключвайки аспекти със Слънцето и с Венера. Този с Венера носи доза напрежение и ограничения, но пък Лунното взаимодействие със Слънцето ще тушира напрегнатата обстановка. Не се сърдете за дреболии. Заложете на хармонията във взаимоотношенията си.


ОВЕН

Поглед назад

 

Обърнете повече внимание на собствените си цели и идеи, защото днешният ден ви дава възможност да пренасочите усилията си към плодотворни дела. Не се разпилявайте, а се концентрирайте и работете в пълно спокойствие. Налага се да си направите вътрешен анализ, продиктуван от настъпването на края на месеца.


ТЕЛЕЦ

Положете усилия

 

Сякаш не сте готови да посрещнете и свършите докрай текущите си ангажименти. Не желаете да поемете отговорност и да положите малко повече старание. От вас се иска да бъдете по-организирани, а вие не сте такива. Съдбата няма да ви възнагради с успех, не вложите ли усилие. Все още имате шанс да промените нещата.


БЛИЗНАЦИ

Завършек

 

В този момент вие сте мотивирани, организирани и твърдо решени да обърнете сериозно внимание на своите бъдещи планове. Не избързвайте с полагането на нови начала, а докарайте докрай ангажиментите си от изтичащия януари. Краят на месеца е благоприятен за един окончателен завършек.


РАК

Мрънкащи и недоволни

 

В края на месеца сте прекалено напрегнати. Неудовлетворени сте от някои събития в личния си живот и това отнема мотивацията ви и в професионален. Напът сте да скъсате нервите на близките си от мрънкане и оплакване. В службата също си позволявате негативно отношение, което ще отблъсне колегите от вас.


ЛЪВ

Не се противете

 

В края на януари ще се сблъскате с противоречия и проблеми, които е добре да разрешите веднага и да не пренасяте в новия месец от утре. Ще се наложи да се подчините на утвърдени авторитети в живота си, приемайки тяхното мнение за меродавно. Вътрешно не сте съгласни, но за ваше добро е сега да не предизвиквате бунт.


ДЕВА

Постижения

 

Мотивирани сте и действате разумно, спазвайки както своите лични принципи и убеждения, така и порядките на обществото, в което живеете. Спазването на правила е основната причина да бъдете подкрепяни и да успявате в реализацията. Като цяло, последният януарски ден ви радва с доста постижения.


ВЕЗНИ

Избягайте от хаоса

 

Избягайте от хаоса, спрете да бъдете толкова разпилени. Концентрирайте усилията си в една точка и до месец ще имате резултати от онова, с което сте се заели. Днес си оставете поне половин час време за себе си, в което да не сте обезпокоявани от никого. Приключете със стар проблем.


СКОРПИОН

Колелото се задвижва

 

Чака ви силно ангажиран ден. Вършете делата си организирано и спазвайки всички приоритети. Ще спечелите подкрепа, която търсехте от дълго време. Колелото при вас се задвижва лека-полека, въпреки че сега все още е рано за напредък. Довършете стари дела и не си оставяйте работа за утре, за новия месец.


СТРЕЛЕЦ

Нямате време

 

На главата ви висят огромно количество ангажименти, които трябва да бъдат свършени в срок до края на месеца. Поглеждайки календара, оказва се, че това е днес. Съберете сили, концентрирайте се. Не се увличайте в ненужни разговори с колегите. Вечерта ви чака радостно събитие в личен план. Насладете му се.


КОЗИРОГ

Гледайте напред

 

Раздвижване, промени и тръгване напред със служебните си намерения. Това ви носи 31 януари, стига да се организирате по най-добрия начин. Не гледайте назад, а само напред – ключов фактор, за да успеете. И в службата, и в личен план ви чака шанс да разгърнете хармонията във взаимоотношенията си. Направете го.


ВОДОЛЕЙ

Справяте се

 

В последния януарски ден сте настроени позитивно. Вършите задачите си една по една и сте доста организирани. Краят на месеца ви притиска, за да докарате доста стари ангажименти докрай. Ще успеете. Трудът ви ще бъде заплатен. Днес получавате известие за по-висока сума, която ще ви бъде преведена в банковата сметка.


РИБИ

Мислете екипно

 

И днес ще се насладите на подкрепа на работното място, но за да запазите хармонията, е важно и вие да изразявате съгласие с нечие чуждо мнение. Налагате ли мнението си, без да слушате отсрещната гледна точка, ви чакат разправии и проблеми. Научете се да мислите и действате в екип. От полза ще ви бъде.


Хороскоп за родените на 31.01. – Честит рожден ден!

През следващата една година, каквото и да се случва, не падайте духом и не се отказвайте от намеренията си. Възможно е пътят до успеха ви все да криволичи по разни заплетени трънливи пътечки, а вие да се изнервяте и да си го изкарвате на другите. Вярвайте в себе си. Ще постигнете своите цели.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *