Хороскоп

Хороскоп за 1 февруари: Борбата в този ден ще бъде за лидерство в колектива, за надмощие пред другите

Движейки се в последната декада на Везните, днес Луната ще сключи напрегнати аспекти с Меркурий и Марс в Козирог. Борбата в този ден ще бъде за лидерство в колектива, за надмощие пред другите. Готови сме с думи и жестове да се борим за това, вместо да осъзнаем, че ако действаме колективно, ще успеем в пъти повече.


ОВЕН

Улавяте лицемерието

 

Да бъдете мнителни не е лоша черта в характера. Напротив, тя е доста благоприятна, когато наоколо сте заобиколени от лицемери и недоброжелатели. Днес чрез своята мнителност разпознавате лицемерните помисли на всеки един, който желае да ви оплете в мрежите си. Не вярвайте на обещания и не обръщайте внимание на комплименти.


ТЕЛЕЦ

Концентрация

 

На първо число от месеца вие безспорно сте дейни. Трудно обаче концентрирате целите си в една конкретна точка. В главата ви се раждат разнообразни идеи и желаете да уловите всяка една от тях. На мнение съм, че е по-добре да сте по-фокусирани върху най-належащите си задачи. Вечерта ви очакват положителни емоции в личен план.


БЛИЗНАЦИ

Сериозно оживление

 

Предстои ви раздвижване, оживление и радости, които ще споделите с всички около вас. Първият ден от февруари задвижва колелото на промени, които ще се развиват впоследствие. Въпреки всичко хубаво, което ви се случва, бъдете мнителни към новите запознанства. Не всички ще се окажат благоприятни.


РАК

Без нови дейности

 

Не се лъжете, че началото на новия месец изисква от вас да поставяте и начало на дела. Зарежете активността за някой от следващите дни. Днес сте изтормозени от стари ангажименти и поправяне на грешки, допуснати неотдавна. Свършете старото докрай, а за ново помислете в следващите дни. В личен план ви чака хармония.


ЛЪВ

Послушайте звездите

 

И днес, ако се инатите, едва ли ще постигнете всичко, което сте замислили. Вършете ангажиментите си, като вървите по план. Предиобед ви предстоят приятни и важни срещи. В следобедните часове трудностите ще преобладават, защото не желаете да се примирите, че времето не е подходящо за действия. Послушайте звездите.


ДЕВА

Гледайте напред

 

След като през последните дни около вас цареше пълен хаос, сега е време да вкарате нещата в ред. Първият февруарски ден ви помага да стабилизирате положението си. Да си стъпите на краката и продължите напред. Не е добре да предприемате изцяло нови постъпки, но чувствате облекчението, че старите проблеми са разрешени и са вече минало.


ВЕЗНИ

Силно напрежение

 

В първия февруарски ден вие сте прибързани. Желаете да решите всеки един възникнал проблем на секундата. Допускате доста грешки, защото не мислите, а действате инстинктивно. Не преценявате правилно обстоятелствата и ситуациите, в които попадате. Овладейте вътрешното напрежение и всичко ще бъде наред.


СКОРПИОН

По-полека

 

На първо число се чувствате като претрупани с множество нови ангажименти, за които дори не сте в състояние да запомните крайния срок на изпълнение. Не се притеснявайте, нормално е за ситуацията, в която сте попаднали. Днес е по-труден ден, но скоро нещата си идват на мястото. Не се насилвайте и го давайте по-полека.


СТРЕЛЕЦ

Нови запознанства

 

Днес сте отворени, контактни, готови на експерименти. Търсите алтернативи в сферата на общуването – нови запознанства, партньорства. Общуването днес е на дневен ред, а и хората ще ви възприемат с отворени сърца. Внимавайте обаче с кого споделяте тайните си, за да не съжалявате, че сте се предоверили.


КОЗИРОГ

Реализирате се

 

Успехът при вас в първия февруарски ден се крие в сферата на професионалното ви развитие. Търсени и ценени сте, а похвалата от страна на ръководителите ви прави още по-горди със себе си. Разчупете мисленето си и приемете една нова идея, която ви споделят колегите за бъдещите ви професионални планове.


ВОДОЛЕЙ

Ласкатели

 

Основното предупреждение днес идва от факта, че някой ще се опита чрез комплименти да ви приближи по-близо до себе си. Без да разберете, ще бъдете оплетени в мрежите на едно ново и не дотам благоприятно запознанство. Внимавайте, защото вие сте лесна плячка за ласкателите, а те около вас не са никак малко.


РИБИ

По течението

 

Въпреки активността ви през този ден, успехите няма да дойдат навреме, а ще закъснеят. Не бива да проявявате инат и да вървите срещу волята на съдбата. В първия февруарски ден е по-добре да се оставите на течението. Не вземайте решения и не подписвайте никакви договори.


Хороскоп за родените на 01.02. – Честит рожден ден!

През следващата една година най-важното условие за успеха ви ще бъде да не сте прибързани. Да редите кротко живота си без излишни нерви и притеснения. Вярвайте, че всичко ще бъде наред.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *