Хороскоп

Хороскоп за 6 февруари: Овните са в подем, Лъвовете да бъдат по-решителни

Луната е в Стрелец и е в квадратура с Нептун. Проверявайте по няколко пъти информацията, която ви се дава. Пазете се от грешки поради непредпазливост и разсеяност. Не позволявайте на страховете да бъдат водещи при вземането на решения. Днес е възможно да попаднем в заблуди, които сами си създаваме.


ОВЕН

В подем

 

Днес подемът е гарантиран. Говорите обаятелно и хората вярват на всичко, което казвате. На работното място се занимавате с нови неща. Промените ще ви вдъхновят. Имахте нужда от обновление. Помислете за посещение на културно мероприятие довечера. Няма да ви се отрази зле едно кино или театър.


ТЕЛЕЦ

Хубав вторник

 

При вас нещата вървят добре. Вторник също обещава да е един от благоприятните дни за тази седмица. Възползвайте се от творческия подем, в който се намирате сега. Обърнете повече внимание на материалното си благосъстояние. Планирайте бюджета за този месец.


БЛИЗНАЦИ

Просперитет

 

Очаква ви просперитет. Нещата около вас се нареждат малко по малко. Действате мотивирано и днес можете да постигнете съгласие по важни делови въпроси. Имате нужда обаче от похвала. Искате някой да оцени нивото, което сте постигнали. В любовта денят ви е подготвил заблуди. Не се предоверявайте.


РАК

Доволни от себе си

 

Ще бъдете активни днес. Ежедневието ви се забързва, защото задачите се нижат една след друга. Няма да усетите как е минало времето. Подгответе се за един пълен с ангажименти ден, като добрата новина е, че ще бъдете доволни от себе си. Обещанията за по-високо заплащане обаче ще са поредната заблуда от шефовете.


ЛЪВ

Бъдете решителни

 

Във вторник е важно да сте наясно със себе си. Да отстоявате своето лично мнение без оглед на това дали другите го приемат, или не. От единствено значение е дали вие сте убедени в това, което мислите. Поставете картите на масата и защитете своята игра. Не се притеснявайте да бъдете решителни.


ДЕВА

Живейте в настоящето

 

Залитнали сте назад към миналото си. Често съжалявате за стари дела, които сте могли да свършите по друг, по-различен начин. Анализирате възможностите и съжалявате, че обстоятелствата са се стекли така. Не берете грижи по миналото си. Обърнете внимание на настоящето и планирайте бъдещето.


ВЕЗНИ

Търсите си скандала

 

Днес е от особено голямо значение да подобрите настроението си и да избягвате всякакви поводи за срещи с неприятни хора, които да го развалят. Измивате си ръцете с оправдание, че колегите и приятелите ви предизвикват да сте агресивни. Това не е така. Просто сте се събудили с нагласата днес да се скарате с някого.


СКОРПИОН

Не вземайте решения

 

Чувствате се силни и мотивирани за действие. Вдъхновени сте и можете да превърнете в реалност голяма част от своите намерения. Това е прекрасен ден за работа. Вършите лесно всякакви задачи. Избягвайте обаче да вземате важни решения. Възможно е да се заблудите, да не прецените правилно определени ситуации и да сгрешите.


СТРЕЛЕЦ

Приятни срещи

 

В добро настроение сте, а промените около вас ще ви заредят с енергия и ентусиазъм за действие. На работното място очаквайте предложение, но не ви съветвам да приемате, ако не сте сигурни в себе си. В личен план денят е зареден с много положителна енергия и ако ви предстои среща с приятели, ще си изкарате невероятно.


КОЗИРОГ

Интуиция

 

Днес се доверявайте повече на вътрешния си глас и интуицията. Те ще ви дават най-правилните съвети. Интуитивни сте и предусещате развитието на обстоятелствата. Не е време за действие или вземане на важни решения, но моментът е благоприятен за опипване на почвата и планиране. Не се дразнете от неща, които не зависят от вас.


ВОДОЛЕЙ

Пазете се от измами

 

Очаква ви силен ден. Мотивирани сте и желанието ви е да постигнете успехи. Вдигнали сте гордо своите глави, защото добре знаете какво точно можете и колко струвате. Не е изключено мнозина от вас да потърсят нова работа. Внимавайте обаче, защото лъжливите предложения дебнат на всеки ъгъл. Възможни са измами.


РИБИ

Напрежение

 

Във вторник чувствате нервност, напрежение и често влизате в пререкания с хората наоколо. Поначало вие сте балансьорите – хората, които уравновесяват ситуациите. Е, днес не е така. Тъкмо вие изваждате извън контрол всички около себе си, дразнейки ги с поведението си. Преодолейте напрежението и всичко ще се подреди.


Хороскоп за родените на 06.02. – Честит рожден ден!

Не се лишавайте от възможността да е запознаете с нови хора през следващата една година. Точно някои от тях могат да са вашата бъдеща опора, добри приятели, а и защо не и интимни партньори, ако сте самотни към момента. Обновете средата си на живот.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *