Хороскоп

Хороскоп за 8 февруари: Решенията вземайте следобед

Луната преминава от Козирог във Водолей и е в съвпад с Марс и Плутон. Денят носи силна енергия. Активността ни е задължителна, за да можем да трансформираме тази енергия в продуктивни действия. В противен случай може да се стигне до силна нервност, недоволство, конфликти и проблеми. Решенията вземайте следобед.


ОВЕН

Не се надскачайте

 

Нервни сте и всяка дреболия, която не е по вашите правила, ще ви ядосва. Кипвате бързо, а това в никакъв случай няма да се хареса на колегите и партньорите. Внимавайте, ставате все по-меркантилни и когато поставяте финансови условия, отсрещната страна не е в състояние да ги изпълни. Не се надскачайте.


ТЕЛЕЦ

Пари

 

Радвате се на стабилност, която няма как да не забележите още в сутрешните часове на деня. Избягвайте всякакви конфликтни ситуации с колегите. С тях днес днес няма да има какво да делите. Мнозина от вас ще бъдат зарадвани с известие за пари, а сумата ще ви помогне да направите разумна покупка в края на деня.


БЛИЗНАЦИ

Подходящ партньор

 

Предстои ви емоционален и труден ден. Напоследък правите плахи крачки към една промяна, която няма как да извършите без нужната решителност. При необвързаните този ден е много важен, защото им дава шанс да срещнат подходящ партньор в живота си. Вечерта е наситена с хубави и положителни емоции вкъщи.


РАК

Успехът е с вас

 

Въпреки напрежението днес сте вдъхновени да постигнете голяма част от целите си. Бъдете готови да започнете начисто с един проект, който бяхте захванали някъде във времето назад, но го бяхте изоставили. На работното място ще получите подкрепа в следобедните часове от шефовете. Не злоупотребявайте с доверието им.


ЛЪВ

Без нерви

 

В семейството ви ще се случат промени, които вие не сте в състояние да контролирате и няма как да спрете. Дори и да не са ви по вкуса, те са за ваше добро. Примирете се и не позволявайте да ви разсейват, когато отидете на работа. Служебният ви ден ще бъде ангажиран, както винаги. Ще се справите с всичко. Без нерви.


ДЕВА

Спестявате

 

Предстои ви важен ден, който трябва да изживеете съзнателно и без да се пускате по течението. Бъдете малко по-тактични и не влизайте в излишни спорове и разпри, дори и често да ви провокират другите. Погрижете се за личните си финанси. Днес обърнете внимание на спестяванията си. Отделете ги в банков депозит.


ВЕЗНИ

Без харчове

 

За да се справите с трудностите, днес трябва да бъдете спокойни и уравновесени. Оставяйте си време за самите себе си между ангажиментите. Усамотяването е път към личното ви щастие и емоционална стабилност. Предстоят ви промени във финансов аспект. Съветвам ви да не харчите безразсъдно, особено следобед и вечерта.


СКОРПИОН

Положете усилия

 

Днес сте изцяло под въздействието на емоциите, но имате шанс да преодолеете първичните си инстинкти и да мислите малко по-задълбочено по проблемите и належащите задачи. Мечтаете си за незабавна промяна, която няма как да се случи така от нищото. Нужно е и вие самите да поработите върху нея.


СТРЕЛЕЦ

Имайте едно наум

 

Усмихнати и контактни, вие сте доста преднамерени към всички, с които общувате. Това е една добра черта, предпазваща ви от грешки и разочарования. Денят е благоприятен и можете да го изживеете активно. Не забравяйте да си оставите и време за себе си, да се усамотявате и да си правите анализ. То ви е особено нужно днес.


КОЗИРОГ

Търсите новото

 

Намирате се в щастлив период. В състояние сте да направите резки промени и те да са изразени в средата на общуване, в смяна средата на живот. Стремете се към нови запознанства, които да облагородят живота ви. Имате нужда от разместване на пластовете. В очакване сте да ви случи нещо ново.


ВОДОЛЕЙ

Раздразнителни сте

 

Основните желания при повечето Водолеи в служебния им живот са за промяна на заплащането или покачване в йерархията. Имат възможност да постигнат подобна цел, но трябва да са наясно дали са готови и подготвени. В любовта и личния живот могат да възникнат някои краткотрайни разочарования. Раздразнителни сте.


РИБИ

Спестявайте

 

С обтегнати нерви и с изострени сетива, днес предстои да промените частично начина си на мислене. Вече поработихте върху някои промени около себе си, като променихте отношението си към хора, които не заслужават вашето доверие. Време е да се замислите за осигуряване на по-добра финансова стабилност. Спестете пари.


Хороскоп за родените на 08.02. – Честит рожден ден!

През следващата една година няма да ви липсват сили, за да постигнете целите си. Няма да ви липсва и излишна емоция обаче, която е възможно да мъти здравия ви разум. Съветвайте се с доверени хора от време на време, за да прецените дали вървите в правилна посока.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *