Хороскоп

Хороскоп за периода 16-18 февруари

Увереност, успешни служебни дела и приятни социални контакти в днешния и утрешния ден

 

Петък носи стабилност и сигурност. Луната в Телец подсилва решителността ни и ни прави усърдни и напористи в постигането на целите. Хармоничният аспект между Луната, Марс и Венера ни придава увереност в служебните дела, а вечерта можете да отпразнувате отминалия вече празник на влюбените с половинката, ако все още не сте го отбелязали. Съботният ден ще бъде подвижен, изпълнен с повече социални контакти, семейни събирания и приятелски срещи. Луната е в Близнаци, а взаимодействието й с Венера и Сатурн изискват да доизказваме докрай това, което мислим и да се погрижим малко повече за по-възрастните си роднини. В неделя Луната е в квадратура с Нептун. Избягвайте тревожните мисли и не задушавайте близките си със своето внимание. Подлагайте на съмнение всяка информация, която чуете.


ОВЕН

С увереност успявате

 

16 февруари. Излъчвате увереност. Днес енергията ви е доста силна, а това ще ви помогне да постигнете впечатляващи резултати в службата или бизнеса. Очаквайте добро финансово възнаграждение за труда си.

17 февруари. Ще се срещнете с роднини и приятели, от които можете да научите нещо полезно и ценно. Денят е зареден с благоприятна енергия. Опитайте се да изслушвате, а не само вие да говорите. Така разговорите ще са по-приятни за всички страни.

18 февруари. Уговорете си среща с приятели, с които можете да говорите на различни теми. Днес имате нужда да споделите нещо, но го направете на особено доверени хора. Такива, които сте сигурни, че няма да ви измамят или предадат. Денят носи положителни емоции.


ТЕЛЕЦ

Подходете с дипломация

 

16 февруари. Днес сте в добро настроение. Намирате се пред изцяло нов период от своята година. Можете да поставите начало, стига да искате. Вашият ентусиазъм днес е голям. Очаква ви успешен петък, в който можете да промените съдбата си.

17 февруари. Не е изключено в съботния ден да ви се стори, че някой иска да се заяде с вас, да ви провокира или да ви нападне за някое ваше изказване. Преодолейте конфликтните ситуации с търпение и дипломация.

18 февруари. Не е изключено днес отношенията ви с близките да са леко обтегнати. Да не си говорите толкова мило, колкото сте свикнали, да си кажете някоя друга приказка на въпреки. Е, има и такива моменти. Преглътнете и не се обиждайте за дълго. Скоро отново всичко ще бъде наред.


БЛИЗНАЦИ

Не вярвайте на илюзии

 

16 февруари. Каквото и да кажете днес, се оказва вдъхновяващо и мотивиращо за хората, с които живеете и общувате. Проблемът е, че не ви се говори и често ще бъдете по-скоро мълчаливи, отколкото приказливи. Има и такива дни.

17 февруари. Започва нов период за вас. Днешният ден ще ви предостави възможност да изгреете в нова светлина пред близките си. Погрижете се за външния си вид, отидете на фризьор, козметик или си купете нови дрехи.

18 февруари. Неделя е прекрасен ден за социални срещи и нови запознанства. Склонни сте да вярвате в илюзии и измами. Не бъркайте света на мечтателността със света на реалността. Преценявайте добре какво може да ви се случи и какво – не.


РАК

Споделете мислите си

 

16 февруари. Ще се срещнете с хора, от които зависи вашето бъдеще. Имайте смелостта да кажете ясно и конкретно своите желания и цели. Обсъдете проекти с колегите. Днес сте в центъра на вниманието и можете да успеете, само ако споделите мислите си.

17 февруари. Ще ви се прииска да останете насаме със себе си. Да потърсите уединение и никой да не ви безпокои за нищо. Денят не е подходящ за срещи и събирания, защото самите вие няма да сте пълноценна компания за това.

18 февруари. И днес няма да сте в най-добра форма за общуване и комуникация. Вашите жизнени сили също са в икономичен режим. Почивайте си повече, приемайте храна, богата на витамини и си дайте време за възстановяване. Не боледувате, просто сте уморени.


ЛЪВ

Не привличайте внимание

 

16 февруари. На работното място ще успявате доста по-лесно, ако използвате своята креативност и творческо мислене. Разчупете рутината и не действайте традиционно при възникнал казус. Денят е ведър и благоприятен, но и работен, не го забравяйте.

17 февруари. Избягвайте конфликтите и се опитайте да разберете мисленето на хората, с които общувате. Днес можете да заемете центъра на вниманието, но това би било нож с две остриета, защото всяка казана накриво дума от вас ще се тълкува по различен начин.

18 февруари. В неделя направете нещо за себе си. Направете така, че вие да сте щастливи и вие да бъдете доволни от действията си. Не го правете за другите, а за вас самите. Време е да проумеете, че в желанието си да правите впечатление вие загубихте достъпа до истинските си мечти и стремежи.


ДЕВА

Уредете пътуване

 

16 февруари. Ще постигнете добри резултати в службата, ако действате методично и не оставяте работа за идната седмица. Днес е възможно да научите информация по въпрос, който ви заинтригува в началото на месеца. Мнозина от вас ще уредят пътуване за Великденските празници. Макар и още далеч, времето бързо ще се изтърколи.

17 февруари. Наложете пасивност във финансовите си решения. Днес не давайте никакви важни обещания относно пари, заеми и кредити. Опитайте да не се месите в чуждите проблеми – както в семейството, така и в роднинския кръг.

18 февруари. В неделя ще искате да свършите нещо практично. Нещо, което ще ви носи добри резултати и ще е полезно за вас и семейството ви. Не е изключено мнозина от вас да си помогнат с работата и да прекарат голяма част от деня в службата.


ВЕЗНИ

Търсите разбиране

 

16 февруари. Опитайте да изкажете благодарността си към хората, които винаги ви подкрепят и са зад гърба ви, каквото и да се случва. Днес е твърде вероятно да сте носталгични и меланхолични. Потърсете утеха за болките си. Поговорете с някой, който ви разбира.

17 февруари. Очаква ви активен ден в социално отношение. Опитайте да представите своите лични нужди пред другите и направете така, че те да проявят разбиране към вас. Сега сте активни и можещи. Разходете се. Пътуванията също са добра идея.

18 февруари. Неделя продължава тенденцията на общуване и комуникиране при вас. Не си оставайте вкъщи, а излезте с приятели. Обменете идеи. Ще получите интересна информация. Можете да планирате пътуване с цялото семейство на кратко разстояние. Ще ви даде глътка въздух в сивото ежедневие.


СКОРПИОН

Грижа за по-възрастните

 

16 февруари. Изследвайте нови възможности за професионален растеж и развитие. Бъдете отворени към промените и иновациите, които се случват около вас на работното място. Запишете се на курс за квалификация и преквалификация. Поработете върху себе си.

17 февруари. Бъдете по-тактични, когато разговаряте с половинката си. Опитайте да смекчите пререканията помежду си. Възможно е да ви се наложи да се погрижите за по-възрастен роднина. Направете го с любов, разбиране и подкрепа.

18 февруари. Избягвайте емоционалните моменти днес. Опитайте да си починете добре и да не се натоварвате с чужди болки и преживявания. Денят носи спокойствие и хармония, но не е активен в социален план.


СТРЕЛЕЦ

Позитивна неделя

 

16 февруари. Не е изключено вашите колеги да ви подразнят с поредното изказване против някоя ваша идея. Вие я споделяте, за да потърсите подкрепа за реализирането й, но такава няма да намерите точно сега. Работете самостоятелно. Обърнете внимание на здравето си.

17 февруари. Ако ви се налага да вземате важни решения относно вашето професионално бъдеще, ще е по-добре да го обсъдите със семейството си. Близките ще ви дадат най-ценния съвет, а и ще ви подкрепят, ако имате нужда.

18 февруари. Бъдете готови за неочаквани изненади в личния живот. Става дума за добри възможности и щастливи изненади, които ще подобрят настроението ви и ще изострят погледа ви за положителните неща в живота.


КОЗИРОГ

Сменете мирогледа си

 

16 февруари. Бъдете отворени към промените на работното място, които се случват ненадейно около вас. Не гледайте постоянно назад, а насочете поглед напред към бъдещето. Днес можете да смените мирогледа си и по този начин да очаквате нещо ново и хубаво да ви се случи.

17 февруари. Време е да вземете сериозно решение за себе си и за своето здраве. Потърсете подходяща диета или здравословен начин на хранене. Започнете също така и спорт, който да ви вкара бързо във форма за предстоящата пролет.

18 февруари. Днес вие ще постъпвате стратегически и ще мислите много повече, отколкото ще действате. Това е и причината да изглеждате мудни и незаинтересовани в семеен план. Не е изключено да ви се наложи да поработите днес.


ВОДОЛЕЙ

Приемете обстоятелствата

 

16 февруари. Ще се безпокоите за близките си и не е изключено постоянно да им звъните по телефона, особено ако те не се чувстват здравословно добре. Притесненията ви са напразни. Всичко с тях ще бъде наред, но вие сте разсеяни и ще допуснете грешки по невнимание.

17 февруари. Отпуснете се и се радвайте на промените, които вече ви се случиха. Те са за добро, независимо как ги възприемате към момента. Вашият късмет е подчертан в събота. Очаква ви хубав ден.

18 февруари. Избягвайте конфликтите в неделя и се опитайте да приемате нещата наоколо, без да се стремите все да ги променяте и да ги нагаждате според своята гледна точка. Днес се научете да приемате. Това ще ви е много полезно за в бъдеще.


РИБИ

Търсете вдъхновение

 

16 февруари. Потърсете вдъхновение навсякъде, където то може да се намери. Днес изпитайте сладката страна на нещата. Споделете я с приятели, защото днешният ден ви прави доста магнетични. Ще разговаряте и ще се срещате с ентусиазъм. Денят е благоприятен.

17 февруари. Обърнете внимание на своите собствени интереси и тези на своето семейство. Направете дома си по-уютен и приветлив, за да се чувствате удобно вкъщи. Време е за ремонт или едно по-голямо разчистване.

18 февруари. Възможно е днес да сте по-емоционални от друг ден. Да приемате лично нещата, които чувате и виждате. Поработете върху себе си. В противен случай е възможно да развалите доста взаимоотношения, които градихте в последно време.


Хороскоп за родените на 16 февруари – Честит рожден ден!

Не се страхувайте да използвате възможностите на своя ум и така да постигнете целите си през следващата една година. Невинаги всичко ще се реди така, както е в плановете ви, но именно това ще ви направи гъвкави и адаптивни към всяка ситуация.

 

Хороскоп за родените на 17 февруари – Честит рожден ден!

Не се колебайте да поставите ново професионално начало през следващата една година. Без съмнение ще се окаже доста благоприятно и печелившо.

 

Хороскоп за родените на 18 февруари – Честит рожден ден!

Проблемите на работното място само ще ви покажат верния път, който да поемете от тук нататък. Няма да ви липсва сила и енергия да се справите с всички трудности, както и да излезете победители и в най-заплетените ситуации. Успехът и шансът са на ваша страна.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *