Хороскоп

Хороскоп за 27 февруари: Можем да заживеем в хармония със заобикалящия ни свят

Луната е във Везни и сключва хармонични аспекти с Марс и Венера. Денят предполага да бъде благоприятен за разрешаване на конфликти от всякакво естество. Можем да намерим пресечената точка на различни гледни точки. Можем да заживеем в хармония със заобикалящия ни свят.


ОВЕН

Бизнес начинания

 

Моментът е прекрасен за деловия ви живот, защото днес можете да проведете доста разговори, които да ви отведат в съвсем различна посока. Денят е благоприятен за правене на бизнес и сключване на сделки, защото те ще са изцяло във ваш интерес. В личния живот също ви чака стабилност и просперитет.


ТЕЛЕЦ

Отлична концентрация

 

Вторник може да ви се стори доста забързан, хаотичен и неподреден. Ангажиментите ви се струпват изведнъж на главата и не знаете кое да започнете по-напред. Действайте по приоритети, за да отхвърлите първо най-важните задачи. Концентрацията ви е отлична. Ще се справите благополучно.


БЛИЗНАЦИ

Общуване

 

Предстои ви доста благоприятен ден, в който мечтите ви могат да се превърнат в реалност. Обърнете повече внимание на социалните си разговори, на сферата на комуникацията и общуването. Днес можете да научите истини, да намерите важна информация или просто да се запознаете с интересни хора, от които да черпите опит и знания.


РАК

Тромав ден

 

Струпват се доста обстоятелства, които ви теглят назад и не ви позволяват да направите крачка към осъществяване на набелязаните цели. Моментът не е благоприятен за започване на каквото и да било. Обърнете се през рамо и осъзнайте грешките си. Ако нещо не върви, то трябва да бъде изоставено в миналото.


ЛЪВ

Имате подкрепа

 

Очаква ви доста благоприятен, жив и успешен ден. Около вас има сериозни обстоятелства, които ви помагат да се реализирате благоприятно в професионалната сфера. Сега късметът е на ваша страна. Приятелите са наоколо и са готови да ви подадат ръка, ако се нуждаете. Има на кого да разчитате.


ДЕВА

Материални въпроси

 

Продължавате смело напред. Днес в ежедневието си ще засягате въпроси от финансов и материален характер. Ще трябва да защитите всичко свое, всичко, което притежавате. Не давайте пари назаем. Не давайте нищо от себе си на хора, които не го заслужават и искат да постигнат успеха си наготово.


ВЕЗНИ

Късметът е с вас

 

Във вторник отново сте на топа на устата. Имате да свършите толкова много неща, за които времето е ограничено. Подредете мислите си. Днес не бива да сте хаотични. Действайте само по своите ангажименти, без да се вълнувате от чуждата работа. Късметът е зад гърба ви. Ще се срещнете с подходящи хора, които ще ви помогнат да вървите напред.


СКОРПИОН

По течението

 

Днес е ден, когато не бива да се насилвате с неприятни дела. Отново приложете схемата на 10-минутното излежаване, преди да станете сутринта. Избягайте от стреса, като се заловите само с рутинните си ангажименти. Не очаквайте новите начинания да ви дарят с успех. Периодът изисква да сте внимателни в сферата на личните взаимоотношения.


СТРЕЛЕЦ

Бъдете егоисти

 

Във вторник сте изключително податливи на влияния отстрани и е особено важно да общувате с хора, които ви зареждат с позитивна енергия, чисти и светли мисли. Избягвайте новите запознанства. Обърнете повече внимание на себе си и в повечето случаи бъдете егоисти. Това ще ви предпази от много неприятни мигове.


КОЗИРОГ

Повишение

 

Днес не завиждайте на хората, които са успели повече от вас. Научете се да наблюдавате техните действия и да се стремите към същото. Денят е благоприятен за делови начинания и ви дарява широк диапазон от сфери на изява. Ще подобрите развитието си в кариерата. Днес можете да получите повишение в службата.


ВОДОЛЕЙ

Нова страница

 

Вие също се радвате на доста добро развитие в служебен план. Днес деловите разговори вървят благоприятно и можете да постигнете съгласие по доста въпроси. Засилва се желанието ви за промени в сферата на личните взаимоотношения. Нещо в интимен план ви кара да отворите нова страница в живота си.


РИБИ

Самоизолирате се

 

Днес не е изключено да попаднете в тотална изолация от хората наоколо заради нежеланието си да разберете техните болки и страдания, а все да се оплаквате за своите. Оставате с впечатлението, че светът около вас е враждебен, а всъщност вие допринасяте за тази ситуация. Започнете курс за духовно усъвършенстване.


Хороскоп за родените на 27.02. – Честит рожден ден!

През следващата една година ще имате успехи в личния живот и любовта. Радвайте се, поддържайте доброто си настроение, общувайте и се запознавайте с нови хора. Очаква ви една успешна и приятна година.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *