Хороскоп

Хороскоп за периода 1-4 март

Петък е напрегнат ден, в почивните дни се заобиколете с позитивни хора

 

В петък, 1 март, Луната е в Скорпион, сключвайки нехармонични аспекти с Марс, Венера, Юпитер и Уран. Вържете мартеничка на хората около вас с усмивка и чистосърдечни пожелания. По-дългият уикенд може да изисква повече концентрация днес, за да свършите авансово работата. В събота, 2 март, Луната е в хармонични аспекти с Нептун и Плутон. Заредете се с добро настроение за почивните дни. Планирайте пътуване и го осъществете. В неделя, 3 март, избягвайте конфликтите вкъщи. Прекарайте деня по-динамично и в движение. В понеделник, 4 март, последния от трите почивни дни, се настройте за предстоящата седмица. Заредете се с добро настроение и прекарайте деня в компанията на позитивни хора.

 

ОВЕН

Не мислете за работа

 

1 март. Мнозина от вас са на мнение, че могат да поработят по празниците, но моят съвет е да не пропускате и хубавите мигове на почивки и срещи с любими близки от семейството и приятели в тесен кръг.

2 март. Трудно ще организирате съботата си по начина, който предполагахте предварително. Оставете се на течението и не си създавайте излишни стресове. Почивайте.

3 март. Неделният ден е наситен с приятелски срещи. Можете да организирате семеен обяд. Ще се чувствате страхотно, приготвяйки нещо вкусно за любимите хора.

4 март. В понеделник отново ви навява чувство, че можете да поработите няколко часа, но стигнете ли до работното си място, целият ден ще ви мине там. Така че сами преценете дали да не си отпочинете още малко и да свършите онова, което имате от утре нататък?

 

ТЕЛЕЦ

Нови придобивки

 

1 март. Този петък ви е подготвил ситуации, които предполагат нервно напрежение и негативни емоции. Можете да ги избегнете, ако не се вманиачавате толкова в проблемите на работното място. Такива, които не зависят от вас и не можете да разрешите.

2 март. В събота настроението рязко се променя. Очаква ви един зареден с позитивни мисли и емоции уикенд, който на всичкото отгоре е удължен с един допълнителен ден. Планирайте пътуване или срещи с приятели.

3 март. В неделя е важно да се наспите добре и да дадете на съзнанието си нужната почивка. Не мислете за работа и игнорирайте колегите, които дори в почивния ден ви се обаждат с клюки от офиса.

4 март. В понеделник ще намерите съмишленици да излезете по магазините и да похарчите малко пари за себе си, купувайки си нови дрехи и придобивки за предстоящата пролет. Заслужавате го.

 

БЛИЗНАЦИ

Нужда от почивка

 

1 март. В желанието си да свършите всички ангажименти преди дългия уикенд, превръщате петъка в напрегнат и натоварен ден, а това подсилва негативната ви емоция допълнително. Свършете по-неотложното, останалото оставете за вторник.

2 март. Натоварването през последните работни дни ви се отрази и имате нужда от почивка. Най-добре ще се отпуснете, ако си останете вкъщи през тези неработни дни, отделите няколко часа само за себе си. Днес се наспете добре.

3 март. В неделя ще продължите почивката си. Неочаквано позвъняване от далечен роднина с новината, че ви идва на гости, ще ви зарадва и ентусиазира. Измислете кое любимо място можете да посетите.

4 март. Дори и да пътувате в понеделник, отделете няколко часа и за нуждите на децата си, които имат потребности от дрехи и пособия за предстоящата пролет. Сега е моментът да напазарувате каквото е нужно.

 

РАК

Отложете работата

 

1 март. По всякакъв начин се стремите да привлечете внимание на работното място. Желаете да прехвърлите част от своите задължения на колегите си, защото обмисляте пътуване през уикенда и в почивния понеделник. Виждате, че не ви спори. Ако е възможно, отложете важните задачи за идната седмица.

2 март. Подгответе се за един по-натоварен и емоционален уикенд. Такъв ще е заради многото контакти, които предстоят. Днес си уредете срещи с приятели или роднини, които не сте виждали от много време.

3 март. Неделният ден ще ви умори, защото ви се иска да го прекарате сами, а се налага да осъществите няколко вече уговорени срещи. Е, уредете ги на такива места, които ви зареждат с енергия и ви отпускат, а не напрягат.

4 март. Страхове за финансовото ви състояние е причина днес да сте пестеливи и да прекарате деня си на места, които не са свързани с излишни разходи. Такова място може да е природата, разходката сред гората или в парка ще ви зареди с позитивни усещания.

 

ЛЪВ

Не пожелавайте чуждото

 

1 март. Ще залитнете по бляскавия живот на свои по-заможни приятели. Това е, защото виждате само светлото в него, без дори да предполагате за тъмнината, която се крие отзад. Желаете да живеете живот, подобен на техния. Но дали сте готови да платите цената?

2 март. Съботата е неспокойна. Будите се в лошо настроение и с ясно чувство за малоценност. Липсва ви самочувствие, а това руши възможностите да изкарате хубаво предстоящите почивни дни. Вземете се в ръце.

3 март. В неделя отново обръщате прекалено много внимание и мислите повече от нормалното за професионалното си развитие. Мнозина дори ще вземат грешно решение за промяна на работното си място, защото искат да го сменят за по-добре платено, но не особено проверено за останалите условия.

4 март. Определете си понеделника за ден, в който да не правите нищо, а да си отпочинете от натрупалото се напрежение. Дори не се срещайте с приятели, а си останете вкъщи. Имате нужда да поспите и този допълнителен почивен ден идва точно за това.

 

ДЕВА

Скъсайте старите окови

 

1 март. Необмислените стъпки при вас следват една след друга. Професионалният ви ден е натоварен, но не особено спорен. Задачите се трупат една подир друга и няма да успеете да ги отхвърлите своевременно. Оставете ги за идната седмица.

2 март. В събота се събуждате с ентусиазъм и добро настроение. Поговорете с близките и семейството си за едно пътуване около почивните дни. Ще се отрази прекрасно на всички. Излезте от големия град.

3 март. Неделя нека е вашият стационарен ден. Останете на мястото, където сте избрали да сте – в града или извън него. Денят сред природата, в който не сте минали много километри, ще ви се отрази прекрасно. Ако изберете точно днес да биете път, ще се уморите.

4 март. Дори и да е почивен по националния календар, понеделник ще ви върне поне за малко на работните места. Насъбралите се ангажименти от петък можете да свършите на спокойствие само за няколко часа днес.

 

ВЕЗНИ

Неактивна събота

 

1 март. Свършете най-неотложното в сутрешните часове, за да не се затормозявате допълнително в следобеда, когато и вие, и вашите колеги ще сте вече на вълна почивка. Вечерта излезте с приятели.

2 март. В съботния ден няма да сте активни. Оставете си време за почивка и сън. Не ставайте рано. Не бързайте заникъде. Време ще имате, колкото си поискате. Освободете се от напрежението и се радвайте на мига.

3 март. Без да искате в неделя нещо постоянно ви чопли да спорите с хората наоколо. По възможност ограничете контактите, за да си спестите взаимните огорчения. Не го правите нарочно, но не можете и да го потиснете.

4 март. Денят е еднакво благоприятен и за тези от вас, които днес си почиват, и за онези, които трябва да отидат на работа. Ползите и за двете групи са индивидуални. Едните ще запишат още един ден в почивния си календар, а другите ще отметнат натрупали се ангажименти.

 

СКОРПИОН

Неотложни задачи

 

1 март. В петъчния ден ще бъдете натоварени с доста работа, въпреки че тя няма да ви спори особено. За жалост, няма как задачите да бъдат отложени за следващата седмица и ще трябва да се заемете сериозно с тях, без да търсите подкрепа и помощ от никого.

2 март. В събота почивката е задължителна, въпреки че мнозина от вас ще се заемат с традиционната си къщна съботна работа. Но пък свършите ли я днес, ще ви остане време през следващите дни за срещи и забавления.

3 март. В неделния ден се освободете от всякакви ангажименти и подарете на себе си и на семейството си пътуване на близко или на по-далечно разстояние. Имате нужда от откъсване и промяна в традиционното ежедневие.

4 март. Почивният понеделник можете да посветите на извънредно пазаруване – март е пълен с изненади и малки празници, за които си заслужава да дадете някой лев. А и пролетта чука на вратата. Време е за ново облекло.

 

СТРЕЛЕЦ

Излезте сред природата

 

1 март. Не би било учудващо, ако по-голямата част от вас си вземат допълнителен ден днес и планират едно пътуване по празниците. В днешния петък професионалните задачи няма да са неотложни и ако сте в отпуск, почти нищо няма да пропуснете в службата. Помислете дали да не си тръгнете по-рано от работа.

2 март. Ще прекарате доста активен уикенд, в който е добре да съчетаете и ходене сред природата. Днешният ден е чудесен за търсене на съмишленици за тази цел. Лесно ще ги намерите, а и идеите ви за обща разходка ще се препокрият, особено ако времето е с вас и се задържи по-топло за сезона.

3 март. Неделният ден също прекарайте в активности и спортове, чрез които ще дадете почивка на съзнанието си. Не се затваряйте между четири стени, а бъдете сред природата с позитивно мислещи хора.

4 март. Нервното ви напрежение в понеделник е осезаемо. Вие също не можете да си обясните какво ви дразни и тревожи, но непрекъснато влизате в конфликти с хората около вас. Опитайте да останете сами за няколко часа.

 

КОЗИРОГ

Почивайте, не работете

 

1 март. Недообмислените ви стъпки днес са причина да загубите определена сума пари. Пари, които можете да си спестите и да оставите за бъдещи семейни нужди. Добре е вечерта да останете и да вечеряте вкъщи, за да не попаднете в неочаквана ситуация на спор, ако сте на по чашка с приятели.

2 март. Приповдигнатото емоционално състояние, което ви държи още от вчера, ще продължи и днес, но в положителна посока. Обмислете пътуване със семейството си по повод по-дългия уикенд.

3 март. Чувствате се отлично и можете да разчитате на подкрепата на близките и приятелите си. Излезте с тях на разходка, пътувайте или отидете на кино или театър. Ще ви се отрази прекрасно.

4 март. В понеделник мнозина от вас ще бъдат изненадани от обаждане от службата. Налага ви се да работите извънредно в компенсаторния почивен ден, защото има изостанала работа и сега е подходящият момент да я свършите. Няма да получите допълнително възнаграждение за отдадеността си.

 

ВОДОЛЕЙ

Внимавайте със заемите

 

1 март. Вие сте във вихъра на своето добродушие и днес ще помогнете на приятел с парична сума, без да прецените, че съвсем скоро пари ще ви трябват и на вас. Вечерта ще предпочетете компанията на приближено семейство за вечеря. Споделете за проблемите си, за да ви олекне.

2 март. Събуждате се в отлично настроение и спокойствие заради това, че ви чакат повече от обичайния брой почивни дни. В събота можете да планирате пътуване със семейството си или обяд с по-възрастни роднини.

3 март. Лежерното настроение от вчера продължава и в неделя. Ще се отдадете на пълна почивка с книга в ръка или с любими песни със слушалки в ушите. Не бива да бъдете обезпокоявани от никого.

4 март. Не е изключено в почивния ден да имате обаждане по служебен въпрос. Разбира се, това ще ви се заплати в нужния размер и ще си струва да нарушите почивката, за да свършите задачата за няколко часа.

 

РИБИ

Неделно мързелуване

 

1 март. Избягвайте инвестициите и действията с пари, защото може да преживеете загуби. Ще останете до късно на работа не защото имате много за вършене, а защото през целия ден не ви спори и работата ви изостава.

2 март. В събота си заслужава да се излежавате и да се отдадете на спокойствие, въпреки че още в сутрешните часове приятели ще ви се обадят за среща или пътуване, което няма да ви се иска да изпуснете. Е, почивните дни са за това.

3 март. Неделният ден оставете за себе си. Имате нужда от малко повече време за личните си интереси, за хобито си, за гледане на телевизия и мързелуване. Можете да си го позволите.

4 март. В понеделник няма да сте в състояние да откажете един семеен обяд. Нямате и повод за отказ, защото събирането с по-възрастни роднини ще направи още по-пълноценен този почивен ден.


Хороскоп за родените на 1 март  – Честит рожден ден!

Дори и не всичко да се нарежда изцяло по ваш вкус през следващата една година, примирете се и продължете напред, борейки всички препятствия. Нямате зелена светлина за големи промени и предприемане на значителни проекти, но пък нищо не ви пречи да се развивате по вече предприетите задачи и дела.

 

Хороскоп за родените на 2 март – Честит рожден ден!

През следващата една година очаквайте да бъдете център на вниманието. Около вас ще се въртят всички погледи на приятели и познати. Всички ще искат да са във вашата приятна компания. Отдавна не сте се чувствали толкова значими.

 

Хороскоп за родените на 3 март – Честит рожден ден!

Не се страхувайте да използвате възможностите на своя ум и така да постигнете целите си през следващата една година. Не винаги всичко ще се нарежда така, както е в плановете ви, но именно това ще ви направи гъвкави и адаптивни към всяка ситуация.

 

Хороскоп за родените на 4 март – Честит рожден ден!

Не се колебайте да поставите ново професионално начало през следващата една година. Без съмнение ще се окаже доста благоприятно и печелившо.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *