Хороскоп

Хороскоп за 13 март: В семейството запазете спокойствие

Движейки се в Телец, Луната сключва квадратура с Плутон. Не се разколебавайте. Идеите ви не са неосъществими, а искат време, за да станат реалност. В семейството запазете спокойствие. Не обвинявайте близките си за неволите, които сте преживели през деня.


ОВЕН

Не бъдете припрени

 

Припрени сте, а това не е във ваша полза. Вземате прибързани решения, предприемате нежелани рискове. Бъдете активни до обяд. В следобеда избягвайте да разрешавате каквито и да било проблеми. Не предприемайте действия във финансов аспект, сериозно ще навредите на бюджета си.


ТЕЛЕЦ

Приемете критика

 

Луната е във вашия знак. Помага ви да бъдете активни и дейни, да поставите едно дългоочаквано ново начало и да продължите напред смело. От друга страна обаче, прави ви особено уязвими. Самоувереността ви нараства с неузнаваеми темпове и когато някой ви направи забележка за ваши грешки, се сърдите или не приемате критиката.


БЛИЗНАЦИ

Лежерно време

 

Оказва се, че през тази седмица е било добре да си вземете отпуск. Не сте активни или по-скоро не ви спори с каквото и да се заемете. Днешният ден ви е щастлив, но щастието се изразява по-скоро в шанса да хармонизирате мислите и емоциите си. Утрешният ден също ще е неактивен.


РАК

Помагат ви

 

Предстои ви напрегнат, натоварен, но доста благоприятен ден. Можете да се доверите на хората наоколо. В състояние сте да научите много от тях и за тях. Днес сте прекрасни психолози. Имате желание да свършите доста работа. Насрочете я за часовете до обяд. В следобеда не се напрягайте излишно.


ЛЪВ

Бягайте от любопитните

 

Обсебени сте от желание да промените всички около себе си. Това е и главната причина за неуспехите ви днес. Огледайте се. Действайте според наличните обстоятелства. Не е дошло времето да изграждате из основи наново. Бъдете предпазливи и се пазете най-вече от „дружелюбни” хора, които искат да разберат всичко за вас.


ДЕВА

Променете нещо

 

Очакват ви благоприятни промени, за които самите вие се погрижихте през последните дни. В добро настроение сте и с приповдигнати емоции. Сменете пътя, по който обикновено ходите на работа. Нетрадиционната постъпка ще ви ободри и вдъхне нови усещания и идеи. Сега имате нужда от оживление.


ВЕЗНИ

И добри, и недобри моменти

 

Поток от положителна енергия, но и силно напрежение са валидните характеристики за хороскопа ви днес. Добрите емоции ще са предизвикани от изненадващи приятни срещи, но напрежението ще расте, предизвикано от професионални проблеми и неуредици. Въпреки това, отдайте повече внимание на хубавите моменти.


СКОРПИОН

Напрегната сряда

 

Напрегната в служебно отношение, срядата носи както възможности за раздвижване и професионален успех, така и опасности от грешки и пропуски от недоглеждане. Във вашите ръце се крие ключът кое от двете ще надделее. Не действайте толкова прибързано. Обърнете внимание и на ежедневните си дела.


СТРЕЛЕЦ

Следвайте плана

 

Стабилните позиции и реалните професионални намерения, които отговарят на възможностите ви, са основен фактор, изиграващ положителна роля за развитието ви през днешния ден. Срядата се свързва с добро начало, развитие и стъпка напред в служебен план. Бъдете целеустремени, настойчиви и следвайте плановете си.


КОЗИРОГ

Нужда от почивка

 

Периодът, в който се намирате, е неактивен. Причината е психическо претоварване от предходните дни или седмици, което ви се отразява точно сега. Опитайте да подредите мислите си. Бъдете активни до обяд или ранния следобед. Вечерта си легнете по-рано. Имате нужда от почивка. Не планирайте нищо важно за утрешния ден.


ВОДОЛЕЙ

Ценен съвет

 

Желаете бързи печалби, които в този ден няма как да се осъществят. Мисленето ви не е рационално. Избягвайте конфликтите в семейството. Имате нужда от малко спокойствие, за да се освободите от напрежението. Най-близките ви хора ще ви дадат съвет, от който имате нужда. Вземете си частичка от него.


РИБИ

Действайте смело

 

Решителни сте в този ден. Не се колебаете и действате настъпателно и смело. В сутрешните часове не се очакват проблеми. Върви ви като по вода и затова гледате да свършите колкото се може повече работа. Следобед също имате късмет, но последните работни часове не са толкова спорни. Не оставяйте работа за утре.


Хороскоп за родените на 13.03. – Честит рожден ден!

През следващата година ще се сближите с хора, които ще ви подадат ръка да влезете в светския живот или да разширите своите граници на общуване, но също така същите тези хора ще се опитат да наложат контрол върху вас, правейки ви зависими от тях.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *