Хороскоп

Хороскоп за 14 март: Подредете мислите си

Опитайте се да разрешите междуличностните проблеми и да се извините, ако поведението ви в последните няколко дни е наранило близки хора. Подредете мислите си така, че да следват логиката на вашите планове. Мечтаете за голямо и скоропостижно развитие, но преценете дали начинанията, с които се заемате днес, са хапка за вашите уста.


ОВЕН

Наредете приоритетите си

 

Напът сте да се заемете с по-големи проекти на работното място, за които все още не е дошло времето. В същия момент не довършвате изцяло старите си ангажименти. Ще направите микс от стари и нови дела, в които объркването е пълно. Съсредоточете се и наредете приоритетите си.


ТЕЛЕЦ

Разчетете бюджета

 

Служебните ви ангажименти са доста, но не бива да ви притеснява фактът, че няма да ги свършите днес. Разсейвате се с излишна информация, подавате ухо на ненужни неща и работата ви остава за утре. В личен аспект нещата стоят по друг начин. Там хармонията е гарантирана. Направете разчет на парите си до края на месеца.


БЛИЗНАЦИ

Не му е времето

 

В четвъртък не прибързвайте и не се инатете, че не всичките ви цели са изпълнени докрай. Просто не е дошло вашето време. То ще настъпи в следващата, по-активна за вас работна седмица. Ще се убедите, че предстоят далеч по-благоприятни дни. Днес се оставете на течението и планирайте постъпките, които искате да направите.


РАК

Раздвижване

 

Намирате се пред избор, но е повече от ясно, че няма да го направите точно днес. Оставете интуицията да ви води. В дни като този е активиран любовният ви живот, който ще се развива по-динамично от очакваното. Може би там ще се радвате на глътка въздух, на ново начало, от което така имате нужда вече няколко месеца.


ЛЪВ

Трудности

 

В последно време трудно се справяте с извънредните ситуации. С тези, които изискват да мислите гъвкаво, преди да вземете определени решения. Назадничавият поглед върху нещата е причина днес да преживеете застой. Да искате да се надскочите, но да не успявате. Скоро и това ще отмине.


ДЕВА

Прикривате се

 

Денят ви намира в добро настроение. Събудени сте за нови идеи и действия. Въпреки агресията, която личи под привидно спокойното ви поведение, вие няма да избухвате. Напротив, много внимателно ще действате в сферата на общуването и личните си взаимоотношения. При някои днешният ден носи запознанство в любовта.


ВЕЗНИ

Търсете хармония

 

В четвъртък е важно да бъдете отговорни и да не пренебрегвате нито един ангажимент от програмата си. Не харчете пари за неща, от които нямате нужда на този етап. Подобрете взаимоотношенията вкъщи и с близките си. Нуждаете се от хармония. Търсите одобрение и повод, който да ви покаже, че сте обичани и подкрепяни.


СКОРПИОН

Общуване, общуване…

 

В четвъртък желанието ви е да обърнете повече внимание на хармонията във взаимоотношенията с всички около вас. Обаждате се на приятели, с които не сте говорили от дълго време. Търсите контакти с близки и роднини. Общуването е от особено значение за щастието ви днес. Ще научите нова, интересна информация.


СТРЕЛЕЦ

Удоволствие

 

Чувствителни сте и придавате част от своята емоция на всичко, до което се докоснете. Най-голям успех днес имат всички, които се занимават с изкуство и интелектуална дейност. Останалите просто трябва да работят нещо, което им харесва и го вършат с удоволствие. Това е ключът за успешния и хармоничен ден.


КОЗИРОГ

Пазете се от провал

 

Недовършени дела от вчерашния ден нарушават ритъма ви на работа днес. Готови сте да ги зарежете изцяло и да се захванете с нещо ново, грандиозно и голямо. Провалът е гарантиран, защото не успявате да прецените добре силите си. В състояние сте да подобрите взаимоотношенията си с близките.


ВОДОЛЕЙ

Избягвайте спорове

 

Възхищавате се на хора от близко или далечно обкръжение, които уж са постигнали повече от вас. Днес те са готови да ви отправят предложение за обща дейност или съдружие. Бъдете мнителни и не предприемайте подобни крачки. Това не е хапка за вашите уста, защото ще останете излъгани и огорчени.


РИБИ

Не споделяйте

 

Ще получите известие за сума пари, която трябваше да бъде при вас преди време, но се бавеше. Приходът си заслужава да се усмихнете и да попълните празнотите в бюджета си. Срещите и контактите с приятни хора са чести днес. Внимавайте обаче да не споделите нещо от личния си живот. Ще направите грешка.


Хороскоп за родените на 14.03. – Честит рожден ден!

През следващата една година се осланяйте на натрупания през времето опит, когато ви се налага да вземате важни решения. Бъдете иновативни тогава, когато имате нужда от промени. В любовта ще ви се иска повече да получавате, отколкото да давате.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *