Хороскоп

Хороскоп за петък и почивните дни: Не сега е моментът за вземане на решения

В петък са възможни разногласия и не е време за вземане на решения, уикендът е подходящ за време с близките

 

В петък ще преобладава обменът на информация, срещите и общуването. За съжаление, често ще бъдем на различно мнение със събеседниците си, а това ще води до разногласия. Не сега е моментът за вземане на решения. Вечерта опитайте да сте по-мили и дружелюбни вкъщи. В събота се вижте с приятели. Прекарайте деня в общуване и търсене на контакти, разговори и развлечения. Луната е в Близнаци и е в хармоничен аспект с Меркурий. Можете да си купите уред за вкъщи, който да ползвате с желание и удоволствие. В неделя Луната преминава в Рак. Отлично време за споделяне със семейството. Поискайте прошка и дайте такава.


ОВЕН

Щастлив петък

 

15 март. Днес ще успеете да влеете енергията и силата си във всичко, което правите. Денят е подходящ за общуване, вълнуващи срещи и разговори с приятели на теми, които са ви интересни. Вечерта избягвайте да спорите с половинката си. Обадете се на по-възрастните си роднини и ги попитайте как се чувстват.

16 март. В събота сте доста енергични. Търсите начин как да прекарате деня си в подвижност. Спортувайте. Отидете на разходка в парка. Вижте се с приятели, с които имате какво да си кажете.

17 март. В неделя сутрин ще продължите с хубавите мигове, прекарани с приятели, но в следобеда е редно да обърнете повече внимание на дома и семейството си. Чуйте нуждите на своите близки. Те може би имат право да ви оправят и укор.


ТЕЛЕЦ

Бягайте от мрънкащите

 

15 март. Ще ви налегнат непредвидени разходи, които трябва да покриете още днес чрез спестяванията си. Няма как да избягате от тази ситуация и нека това не вреди на настроението ви. Усмихвайте се през целия ден и се стремете да привлечете погледите върху себе си.

16 март. Отдайте се на приятни срещи и разговори в събота. Избягвайте хората, които ви товарят само със своите проблеми. Разговаряйте с такива, които споделят и позитивни неща и могат да ви накарат да се почувствате отлично в тяхна компания.

17 март. В неделя се чувствате прекрасно. Будите се отпочинали и в добро настроение, а следобед ви чакат срещи с приятели, които ще ви вдъхновят и ще ви дадат идеи за нещо ново, което можете да започнете в своя живот.


БЛИЗНАЦИ

Център на внимание

 

15 март. Въпреки че сте нервни и напрегнати, петък няма да е никак лош ден. Напротив, той ви носи много възможности да подобрите начина си на живот, да вземете важни решения или поне да помислите за такива. От вас зависи всичко, което ви се случва. Вашият потенциал от днес нараства.

16 март. Съботният ден ви носи много контакти и възможности да се насладите на общуването с приятели. Вие сте в центъра на вниманието. Облечете се така, че да се чувствате добре и да усещате, че сте харесвани.

17 март. В неделя енергия ще имате, но тя ще ви озари в часовете след обяд. Тогава ще почувствате жизнен тонус, а едно вдъхновение ще промени начина ви на мислене и ще ви запали за нова идея, която да реализирате от тук нататък.


РАК

Поправете грешки

 

15 март. Ще се почувствате като изолирани от всички около себе си. Вашият ден може да премине по-тихо от очакваното, без никой да ви обезпокоява. Спомнете си за стари грешки, които сте допуснали в последните няколко седмици. Някои от тях все още можете да поправите.

16 март. Отдайте се на домашни занимания. Почистете дома си и се погрижете за уюта вкъщи. Избягвайте шумните компании и събирания. Точно днес те биха ви донесли безпокойство и неприятни чувства.

17 март. Новолунието в Риби ви предоставя възможност да излекувате емоционални рани и да приключите с някои свои назадничави предразсъдъци, които не ви позволяват да приемете новото време, в което живеем. Освободете се от страховете си и приемете бъдещето с прегръдка.


ЛЪВ

Посетете фризьора

 

15 март. В петък ще бъдете особено дейни, активни и решителни. Амбицирани сте да свършите всички задачи, които сте си поставили за цел. Още от сутринта си личи, че това ще е един от най-благоприятните дни през тази седмица. Насладете му се. Вечерта излезте с приятели.

16 март. Използвайте харизмата си, за да се харесате на хората наоколо. Днес можете да спечелите нови приятели и доброжелатели на своя страна. Имате нужда да обърнете повече внимание на външния си вид. Отидете на фризьор.

17 март. В неделя сутрин се вижте с приятели и изпийте чаша кафе с тях. Следобед имате нужда да останете насаме със себе си. Нуждаете се от спокойствие. Вечерта откажете предложение за гостуване в роднина или приятел. Легнете си по-рано от обичайното.


ДЕВА

Починете си в неделя

 

15 март. Имате пропуски в знанията си, които можете да наваксате. Днес е добра идея да се поинтересувате за курс за квалификация и преквалификация. Изследвайте нови неща, поставете си нови цели. Имате нужда да ангажирате ума си с нещо ново и интересно.

16 март. Отпуснете се и се насладете на спокойствието сред природата. Ако денят го позволява, разходете се в парка или в планината. Избягвайте жуженето на шумния град. Имате нужда от истинска релаксация.

17 март. Неделята отделете за себе си и за своите лични нужди и потребности. Не работете, дори и да ви се наложи. Можете сутринта да свършите това-онова, но следобедът е време за почивка.


ВЕЗНИ

Помолете за услуга

 

15 март. Бъдете готови за компромиси. Каквото и да правите, ще става по-лесно, ако си сътрудничите с правилните хора. Няма как да свършите цялата работа сами, без да се обърнете за помощ от онези, които могат да се притекат. Е, ще задлъжнеете с услуга, но пък ще си свършите работата подобаващо.

16 март. В събота се опитайте да поправите стари грешки и да се извините за думи, които сте казали накриво на своите близки или приятели. Денят изисква от вас да сте активни и комуникативни. Никой няма да дойде да ви изкара от вкъщи, ако вие самите не излезете от там.

17 март. В неделя поспете до късно и не се притеснявайте за времето, което губите в сън. Съзнанието и тялото ви също искат почивка, а в следобеда излезте с приятели, за да се разтушите и разведрите. Не правете нищо важно и съществено в този ден.


СКОРПИОН

Избегнете напрежението

 

15 март. Ще бъдете мълчаливи. Ако всички около вас днес говорят и се смеят на шеги и закачки, вие сте прекалено сериозни и концентрирани в това, което правите. Дори ще им се разсърдите, ако се пошегуват с вас. Не ви е до използване на чувство за хумор. Вечерта се приберете по-рано.

16 март. Фокусирайте се върху вътрешните си усещания и емоции. Днес не е добра идея да се събирате с много хора или да сте в шумни компании. Няма да се провокира агресия във вас, но ще се възбуди странно напрежение, което можете да избегнете, ако сте повече време насаме със себе си.

17 март. Неделният ден започва добре. Чувствате спокойствие. Не налагайте мнението си, а в следобеда отделете повече време за семейството си, за своите по-възрастни роднини, които се нуждаят от обич, подкрепа и внимание.


СТРЕЛЕЦ

Разчупете рутината

 

15 март. Бъдете отворени към нови възможности и приключения в ден като днешния. Изследвайте нещо ново, което да свършите в живота си. Разчупете рутината. Срещнете се с нови хора, завържете запознанства. Имате нужда да обновите голяма част от ежедневието си.

16 март. Денят е прекрасен, ако сте решили да потърсите нови дестинации и възможности за пътувания. Можете да направите своята резервация и да се почувствате щастливи и удовлетворени от това.

17 март. В неделя сутрин свършете по-важната част от къщната си работа, а в следобеда излезте със семейството си на разходка. Спокойствието в тази част на деня ще ви очарова.


КОЗИРОГ

Петък – ден за работа

 

15 март. Ако за някои от зодиака петък е ден на майстора, то за вас е ден за работа. Денят е подходящ за организация и действие. Планирайте дългосрочни проекти и ангажименти. Бъдете отворени и поемете нова отговорност, която да свършите с хъс и амбиция. Резултатите ще бъдат добри.

16 март. Мнозина от вас ще поработят в събота. Причината не е изостанала работа от седмицата, а допълнителните ангажименти, които са се натрупали и трябва да бъдат свършени. Ще си помогнете много, ако днес отделите поне половината от деня си за службата.

17 март. В неделя се събуждате рано. Нещо ви безпокои и не ви дава мира. Следобед обаче това чувство отлита и ще бъде заменено от усещане за спокойствие и благоденствие.


ВОДОЛЕЙ

Учете и се развивайте

 

15 март. Днес сте обаятелни и симпатични. Денят ще ви поднесе много приятни изненади, защото вие самите сте настроени позитивно и очаквате да ви се случи нещо хубаво. Не си губете времето, ако около вас се навъртат мрънкащи хора, желаещи да им съчувствате. Отминете ги.

16 март. Днес можете да се ангажирате с обществено полезни социални дейности. Можете да посетите курс, който има за цел групово подобряване на определени колективни качества. Учете и се развивайте. Този ден ви дава такава възможност.

17 март. В неделя сутрин се будите в отлично настроение. Заредени сте с енергия, независимо с какво се занимавате. В следобеда обърнете повече внимание на здравето и тонуса си. Спортувайте.


РИБИ

Не таете обида

 

15 март. Възможно е някой да ви каже нещо накриво и по този начин да ви нарани и обиди. Това определено е повод за неприятни чувства, но струва ли си да разваляте целия ден? Отговорът е – не. Потърсете начин как да подобрите настроението си и простете, вместо да таите ненавист.

16 март. Отдайте се на творчески занимания. Събота идва със спокойствие за вас. Спокойствие, на което можете да се насладите изцяло. Потърсете начини за релаксация. Не се претоварвайте с излишна информация. Дори ако е възможно, отърсете се от информация, която трови мозъка ви.

17 март. В неделя сутрин съберете цялото семейство на закуска. Разкажете си интересни неща, посмейте се от сърце. Започнете деня с усмивка и го завършете пак така.


Хороскоп за родените на 15 март – Честит рожден ден!

Активността е сред най-важните характеристики на годината, която предстои пред вас.

Тя ще е изпълнена с жизненост и възможности да реализирате свои изчакващи времето си идеи. Е, сега им е дошъл моментът. Дори и да преживявате трудности, все ще намирате начин да ги преборите, защото късметът през годината ще е все на ваша страна.

 

Хороскоп за родените на 16 март – Честит рожден ден!

Очаква ви година на хармония, любов и възможности.

Ще проявите таланти, които ще бъдат забелязани от хора с висока обществена значимост, а това може да ви отвори неочаквани врати. Посейте любов, за да пожънете също любов в живота си.

 

Хороскоп за родените на 17 март – Честит рожден ден!

Обърнете повече внимание на дома и семейството си в следващата една година.

Близките ви ще са в крепко здраве, но материални проблеми ще ви накарат да отдавате повече време и внимание на тях.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *