Uncategorized

Хороскоп за 21 март: Ще ни се наложи да се сблъскаме със страховете си

Луната е в Лъв и образува квадратура с Юпитер и Уран. Време е да осъзнаем, че можем да се придвижваме напред по пътя си сами и без чужда помощ. Ще ни се наложи да се сблъскаме със страховете си, но за да ги преодолеем и да отпаднат от плещите ни веднъж завинаги. Моментът е подходящ за ново начало.


ОВЕН

Резултати

И в четвъртък има неща, които ви притесняват, но за щастие, те няма да са много, както бяха в предишните дни. Емоционалното ви състояние се стабилизира, а резултатите от досегашната ви дейност започват да стават факт. В личен план сте заядливи с близките и така може да си предизвикате заслужена забележка.


ТЕЛЕЦ

Продължете без страх

Днес вие плувате в свои води и това не е случайно. Сега е моментът да излезете на светло с плановете, правени до този момент. Озарява ви пробуждане, изпълнени сте с мотивация. Тя ви кара да предприемете действия, да привлечете вниманието върху себе си. Четвъртък е успешен. Продължете напред без страх.


БЛИЗНАЦИ

Нужда от мотивация

В четвъртък се чувствате неподготвени за повечето неща, които ви се случват. За съжаление, не е редно да ги избягвате, като обявите пасивно поведение. Бъдете мотивирани и се борете докрай. Ще видите с каква лекота ще вършите всичко, с което се заемете. Нужна ви е малко повече мотивация и увереност.


РАК

Увереност и щастие

Четвъртък е доста приятен за вас, защото ви позволява да посрещнете успехи, действията за които подготвяхте през цялата седмица. Деловите постижения, които можете да достигнете днес, са далеч по-високи от всичко, градено дотук. Имате силата и увереността, които ви липсваха в последните дни. Щастието е с вас не само в делови, а и в личен план.


ЛЪВ

Наложете си самоконтрол

Чувството, че сте между чука и наковалнята, изцяло е предизвикано от самите вас, въпреки че не го признавате към този момент. Предишни ваши действия са в основата на грешките, които в този момент излизат наяве в службата. Не губете самообладание, а се заемете сериозно с нещата. Все още имате време да ги поправите.


ДЕВА

Емоции

Наситен с позитивни преживявания и много емоционален ще се окаже този четвъртък за вас. На моменти сте в разгара на силите си и чрез подем показвате колко сте добри в това, което вършите. В други случаи предпочитате да обявите пасивно поведение и да се примирите със случващото се около вас. Осигурете си почивка след 17.00 часа.


ВЕЗНИ

Не правете покупки

Четвъртък предизвиква вашата сериозност и чувство за отговорност. В доста случаи ще се налага да реагирате адекватно на ситуациите, в които попадате. Ще се справите подобаващо, ако се мобилизирате. Точно сега не е най-подходящото време да правите покупки. Наблегнете върху стабилността на финансовото си състояние.


СКОРПИОН

Ревизия на взаимоотношенията

Днес е доста важно да обърнете внимание на деловите си контакти и дейността, свързана с партньорствата по бизнес. Ако в живота ви не съществуват подобни неща, то тогава обърнете поглед върху личното си щастие, върху половинката и хората, заслужаващи вашата обич. Четвъртък стяга отношенията ви, възползвайте се.


СТРЕЛЕЦ

Работа за вършене

Четвъртък препоръчва и на вас да бъдете отговорни и трудолюбиви, за да свършите седмичните си ангажименти в срок до утре вечер. Въпреки това опитайте се да подскажете на колегите, че няма как да се справите сами. Те със сигурност ще ви помогнат, а това на свой ред ще сплоти колектива ви.


КОЗИРОГ

Дългоочаквано предложение

Днес сте в добро настроение и отново се оказвате в кратък период на малки промени. Напоследък около вас доста неща претърпяха обновяване. Този път то ще е главно в служебен аспект. Там трябва да сте отговорни и последователни в действията си. Мнозина получават дългоочаквано предложение. Все пак не приемайте веднага.


ВОДОЛЕЙ

Ново начало

Четвъртък може да ви се стори неприятен на пръв поглед, но заради новолунието ви се дава шанс да положите основите на едно ново и благоприятно начало. На работното място проблемите не са толкова фатални, но изискват време и усилия от ваша страна. Заради напрежението често влизате в конфликти с хората около себе си.


РИБИ

Преодолейте страховете

В четвъртък не бягайте от приятелите си, а позволете те да бъдат около вас. В този момент се нуждаете от подкрепа, дори и да не го признавате. Страхувате се от промени, но такива ще ви се случат така или иначе. Преодолейте страховете си, изправете се пред тях и ще видите как вие сте по-силните в случая.


Хороскоп за родените на 21.03. – Честит рожден ден! През следващата една година ще бъдете словоохотливи, ще успявате да убеждавате другите в своите собствени тези и всичко това ще ви направи лидери в обществото, в което живеете. Чакат ви добри вести, добро развитие на обстоятелствата и една жива, ангажирана и интересна година.

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *