Хороскоп

Хороскоп за периода 22-24 март: Извънредни задачи могат да изникнат от нищото

Петък и събота – извънредни ангажименти, неделя изисква осъзнаване и трезви преценки

 

В петък, деня на празника на града, Луната преминава от Лъв в Дева. За мнозина, които искат да се освободят от ангажиментите, за да се насладят на празничната програма, това ще е невъзможно. Извънредни задачи могат да изникнат от нищото и ще трябва да се свършат в най-кратък срок. В събота може би ще се почувствате по-натоварени с ангажименти и домашна работа. Изнервената обстановка ни подканя да сме по-внимателни във взаимоотношенията си, особено с по-възрастните роднини, които точно сега искат внимание от по-младите. В неделя Луната е в Дева и сключва хармонични аспекти с Юпитер и Уран. Денят иска от нас да отсеем истината от лъжата и да имаме правилна преценка за живота, който живеем. Не се претоварвайте психически.


ОВЕН

Без непосилни задачи

 

22 март. Фокусирайте се върху своите си цели и избягвайте да поемате ангажименти, които не сте в състояние да свършите в срок до вечерта. В противен случай ще ви се наложи да поработите и през уикенда. Вечерта излезте със семейството си на разходка.

23 март. В събота избягвайте да влизате в конфликти и да товарите психиката си с неприятни мисли и изживявания. Вместо това почистете добре дома си и си позволете почивка в следобеда, която е заслужена и желана.

24 март. Подредете гардероба си в сутрешните часове на неделята. Подгответе дрехите си за пролетта. Починете си хубаво. Прекарайте повече време вкъщи, където се чувствате най-уютно и където определено си почивате най-добре.


ТЕЛЕЦ

Положителна събота

 

22 март. Настроени сте доста авантюристично днес. Избягвайте обаче излишните разходи и не си купувайте неща, от които нямате нужда, само и само защото сте ги видели на празничния пазар. Вечерта излезте със семейството си и се разходете.

23 март. Не критикувайте. Опитайте се да подходите с нужния позитивизъм към всяка ситуация, в която попадате днес. Денят ви носи промени и добри новини. Трансформирайте енергията си в положителна.

24 март. В неделя обърнете внимание на семейството си. Създайте приятна атмосфера вкъщи, сгответе вкусен обяд и поканете свои близки да го споделите с тях. Това ще създаде връзки и уют в семейството и ще ви напомни за важността на близките хора в живота ви.


БЛИЗНАЦИ

Създайте уют вкъщи

 

22 март. Днешният ден иска от вас да комуникирате по-директно и честно с хората около себе си. Не спестявайте никаква информация, както и не си съчинявайте невярна, която може да нареди на някого. Внимавайте на кого какво казвате, за да избегнете всички проблеми.

23 март. Проблеми от финансов характер са основната причина днес да чувствате напрежение и да си го изкарате на своите близки. Те с нищо не са виновни за разхода, който направихте съвсем наскоро. Вещта, която закупихте, струваше скъпо, а не ви върши никаква работа.

24 март. Неделя – денят, в който ще почистите дома си, ще се отървете от разни неизползвани неща, така че да освободите пространство и въздух. Това определено ще направи къщата ви още по-уютна, чиста и приветлива, а вие ще се чувствате щастливи и спокойни у дома. Извадете пролетните си дрехи, ако все още не сте го направили.


РАК

Работата ще почака

 

22 март. Освободете се за празника. Посветете повече време на семейството и близките си. Излезте с тях през деня, за да се насладите на празничната атмосфера. Работата може да почака. Задълженията за днес можете да свършите и в началото на идната седмица.

23 март. Можете да се почувствате една идея по-натоварени заради домашните си задължения, които трябва да свършите. Очаква ви подреждане и почистване на дома, но след това пък ще се чувствате далеч по-уютно вкъщи.

24 март. В неделя имате усещането, че живеете в неспокойно време. Усещате безпокойство вътре във вас самите. Не сте уверени в крачките, които правите. Колебаете се за всичките си решения. Не е изключено да сте объркани и вашите близки да не разбират какво точно искате от тях сега.


ЛЪВ

Преценявайте думите си

 

22 март. Ограничете големите разходи, които днес могат сериозно да навредят на бюджета ви за месеца. Не си купувайте неща, от които в момента нямате нужда. Денят е чудесен за разходка със семейството или с приятели. Празничната атмосфера ще ви зареди с настроение.

23 март. Днес е добре да се стремите към хармония във взаимоотношенията. Запазете дипломацията и мира помежду си, за да не си предизвикате проблеми от нищото. Преценявайте думите, които говорите, за да не нараните някого с тях.

24 март. Семейни проблеми са причината днес да се почувствате разтревожени. Ще се справите, но се иска време. Денят изисква от вас адекватно и навременно поведение. Подайте ръка на хората от семейството, които се нуждаят в момента от вас.


ДЕВА

Натоварен петък

 

22 март. Ще ви натоварят с много работа днес, която трябва да свършите за кратко време. Нямате много идеи за излизане или празнуване, защото работата яде повечето от свободните ви минути. Нищо чудно да се наложи да поработите до късно вечерта, с което да изпуснете и празненствата.

23 март. Ще ви се наложи да се справяте със ситуации, които искат бърза преценка, адекватно мислене и вземане на моментни решения. Няма да ви е лесно, защото всичко това касае лични взаимоотношения, но ще се справите. Имате нужда от повече спокойствие.

24 март. Вмешателството в личния ви живот от страна на ваши роднини и близки приятели ще ви ядоса и вгорчи настроението в неделя. Не си струва да влизате в излишни пререкания точно сега, защото целта на някои от тях е именно тази – да ви видят афектирани и заядливи.


ВЕЗНИ

Тълпата ще ви измори

 

22 март. Опитайте да запазите хармонията във взаимоотношенията си с хората около себе си. Ще ви бъде трудно днес да отхвърлите много работа, защото не ви спори. От друга страна, ще се натоварите, ако излезете за празника в тълпата, защото енергията на многото насъбрали се на едно място хора ще ви изтощи.

23 март. В събота ще бъде добре, ако поспите до късно и си починете добре. Прекарайте деня по пижама, пред телевизора или четейки забавна книга. Имате нужда от време, което да отделите само за себе си.

24 март. В неделя можете да си купите нови дрехи или да направите покупки за вкъщи от уреди или придобивки, от които имате нужда. Обаждане на ваш близък може да ви влоши настроението, защото неговата цел е да ви даде напътствия и наставления, които не сте търсили.


СКОРПИОН

Приятна компания сте

 

22 март. Представяте си по-шумно отбелязване на днешния празник. Можете да си го позволите, защото задълженията ви няма да са чак толкова неотложни и ще изпитате наслада от разходката из центъра, когато навсякъде е празнично украсено. Е, приятен ден!

23 март. Вие умеете да се забавлявате и да придавате доброто си настроение на всички около себе си. Днешният ден ще ви помогне да си създадете приятни и положителни емоции, които да споделите с близките си. Ваши по-възрастни роднини ще се радват на присъствието ви.

24 март. В неделя ежедневието ви рязко ще се забърза. Ще се налага да разрешавате възникнали проблеми и да правите бързи избори. Това определено ще ви напрегне, но пък и ще ви даде възможност да покажете инициативност и отговорност спрямо своите близки.


СТРЕЛЕЦ

Време за себе си

 

22 март. За разлика от Скорпионите, вие няма да успеете да се насладите чак толкова на празника. Напротив, петъкът ви затрупва със задължения, които трябва да свършите във възможно най-кратък срок за изпълнение. Е, това няма да ви лиши от възможността вечерта да пийнете по чашка с приятели.

23 март. Ненадейно ще получите интересно предложение за работа в почивния си ден. Ваш приятел, който се нуждае от ново попълнение в екипа си, ще ви позвъни за кафе или чаша вино. Не отказвайте срещата. Може пък да излезе нещо интересно.

24 март. В неделя имате нужда да поостанете поне за малко насаме със себе си. Постоянното присъствие на хора наоколо в последните няколко дни ви изтощи. Дано да не сте поели ангажименти към тях, които трябва да свършите днес. Неделята отделете само за себе си.


КОЗИРОГ

Поставете граници

 

22 март. Ще бъдете настроени авантюристично днес. Освободете програмата си от излишни ангажименти и не поемайте такива, които да свършите днес извънредно. Вие сте съвестни хора и нагърбите ли се с нещо, ще гледате да го свършите на минутата. А денят изисква да се забавлявате.

23 март. Пътувайте и не се притеснявайте да се заредите с положителна енергия. Имате нужда от обновление, а какъв по-подходящ момент да промените нещо покрай себе си от сегашния? Вземете решение и премахнете нещо, което ви дразни и пречи на личностното ви развитие.

24 март. Бъдете внимателни в личния си живот. Имате усещането, че някой се опитва да се намеси в него. Поставете ясни граници между вас и най-близките ви приятели, които често са повод за проблеми между вас и половинката. Може би не е добра идея да споделяте и най-личното си с тях…


ВОДОЛЕЙ

Нещо нестандартно

 

22 март. Ще ви бъде трудно да повярвате в постъпката на приятел, когото имахте за много верен и предан в последно време. Оказва се, че не можете да се доверите вече на него и това определено ви натъжава. Гледайте напред и си направете сериозен извод за това, което ви се случва.

23 март. Ще потърсите начин как да избягате от рутината си. От съботните навици да станете сутрин, да закусите и да се заловите с подреждане на дома. Е, днес се опитайте да направите нещо ново и нестандартно. Вижте се с хора, които не сте виждали от дълго време.

24 март. Ще проведете важен разговор по служебен повод. Бъдете готови да поемете нови отговорности в службата от утре, което ще повлияе както на настроението ви днес, така и на очакванията ви за натоварване през новата работна седмица.


РИБИ

Разтоварете се психически

 

22 март. Имате нужда да споделите повече време със семейството и близките си. Планирайте този уикенд да прекарате с тях, да организирате пътуване или просто срещи на вкусен обяд. Днес няма да ви липсва работа от административен характер.

23 март. Не е изключено да ви се наложи да решавате проблем в семейството, който е възникнал в началото на месеца. Не се притеснявайте да проявите иновативното си мислене. Направете компромис и опитайте да разрешите разногласията с благ и мек тон. Агресията в случая няма да ви помогне.

24 март. В неделя се погрижете за себе си, като си набавите нужните витамини и добавки за началото на пролетта. Пътувайте, само ако мястото, на което ще отидете, ви е по сърце. Не се натоварвайте с нищо, което не желаете да правите.


Хороскоп за родените на 22 март – Честит рожден ден!

Активността е сред най-важните характеристики на годината, която предстои пред вас. Тя ще е изпълнена с жизненост и възможности да реализирате свои изчакващи времето си идеи. Е, сега им е дошъл моментът. Дори и да преживявате трудности, все ще намирате начин да ги преборите, защото късметът през годината ще е все на ваша страна.

Хороскоп за родените на 23 март – Честит рожден ден!

В следващата една година тема във вашето ежедневие ще бъде нуждата от промяна и поемане в нова посока, като първо ще се роди осмислянето защо е от значение да направите промяна и едва след това ще настъпи същинската промяна посоката на живота ви.

Хороскоп за родените на 24 март – Честит рожден ден!

В следващата една година ще се занимавате все повече с дела от обществена значимост, което ще впери хорското внимание във вашите действия. Внимавайте да не се обвържете в зависимост с хора с високо обществено положение, които да ви подчинят на техните принципи. Отстоявайте своите. Прекарвайте повече време със семейството си.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *