Хороскоп

Хороскоп за 26 март: Насрочете важни разговори

 Напредничава мисъл и идеи, които се реализират бързо – това са опорните теми в хороскопа за днес. Насрочете важни разговори, подпишете договори и споразумения днес. Луната е във Везни и си взаимодейства активно с Меркурий. Може да се намери съгласие по проблеми и делови въпроси.


ОВЕН

Общувате

 

Във вторник желанието ви е да обърнете повече внимание на хармонията във взаимоотношенията с всички около себе си. Обаждате се на приятели, с които не сте говорили от дълго време. Търсите контакта с близки и роднини. Общуването е от особено важно значение за щастието ви днес.


ТЕЛЕЦ

Пари

 

Очаква ви активен ден, през който е добре да организирате предварително всички срещи и дела. Бъдете стегнати, последователни. Не се разпилявайте много, по-добре свършете едно нещо, но успешно, отколкото няколко, но с грешки. В личните взаимоотношения хармонията е гарантирана. Очакват ви пари.


БЛИЗНАЦИ

Пестете

 

Въпреки препоръката да не харчите много пари накуп вчера, мнозина от вас се изкушиха и си закупиха желани скъпи вещи за дома с оправданието, че си правят насрочен за Великден подарък. Финансовите неизгоди от тази покупка тепърва ще се проявяват, така че оттук насетне бъдете една идея по-пестеливи.


РАК

Вслушайте се

 

И днес мислите несъвременно, като искате да наложите мнението си над останалите. Колкото и денят да предвещава хармония във взаимоотношенията, това няма как да се случи при вас по този начин. Опитайте се да разберете позицията на другите и се вслушайте в чуждото мнение. Направите ли го, денят ви ще бъде повече от щастлив.


ЛЪВ

Трудът дава плодове

 

Въпреки напрежението вчера мнозина от вас успяха да уравновесят нещата в своя живот и днес те се чувстват спокойни, уверени и силни. Точно такива трябва да са в ден като този, защото късметът ще бъде на страната на активните. Колкото по-усърдно се трудите, толкова по-големи резултати ще постигнете.


ДЕВА

Хармоничен ден

 

Чувствителни сте и придавате част от своята емоция на всичко, до което се докоснете. Най-голям успех днес имат всички, които се занимават с изкуство и интелектуална дейност. Останалите просто трябва да се занимават с работа, която им харесва и я вършат с удоволствие. Това е ключът за успешния и хармоничен ден.


ВЕЗНИ

Не бързайте

 

Намирате се в прекрасен период, но вие самите не го оценявате. Не оставяте нещата да се случват в естествения им ход, а все бързате и губите търпението да се насладите на успехите си. Изчакайте, забавете темпото. Често сте прекалено остри с хората от най-близкото си обкръжение. Можете да им се извините. Ще ви разберат.


СКОРПИОН

По-кротко темпо

 

Дори и да ви се случват по-бавно нещата във вторник, не губете кураж и търпение. Разполагате с късмет и сили да се справите с всяко затруднение. Добре е да си направите личния себеанализ, да видите защо има пречки в общуването между вас и хората от най-близкото ви обкръжение. Намерете причините и ги отстранете.


СТРЕЛЕЦ

Повярвайте в себе си

 

Разполагате с пълния шанс вторник да се превърне в един от най-успешните дни за тази седмица. За целта е нужно просто да повярвате в себе си, да си кажете, че можете и че ще се постараете нещата да се случат според вашите предпочитания. Личната ви мотивация е от особено значение.


КОЗИРОГ

Глътка оптимизъм

 

Вторник е хубав ден за Козирозите и те трябва да отворят сетивата си, за да почувстват положителната енергия. Всякакви предчувствия за нещо лошо сутринта са погрешни и внушени, така че тях трябва да изключите незабавно от своето съзнание. Бъдете оптимисти и ще видите как нещата в живота ви ще се подобрят значително.


ВОДОЛЕЙ

Активни сте

 

Вторник е благоприятен ден за вас. Късметът ви следва, а настроението ви е приповдигнато. Не натрапвайте присъствието си там, където то е нежелано. Не за друго, а защото самите вие няма да се почувствате добре. Активни сте. Желанието ви е да постигнете всичко за тази седмица именно във вторник.


РИБИ

Любов и успех

 

Въпреки емоциите, които са неизбежни, днешният ден е доста щастлив и благоприятен за вас. Лесно ще постигате целите си, а в следобеда ще се зарадвате на мощната подкрепа, с която вървите напред към изпълнението на идеите. Любовта също присъства в хороскопа ви. Самотните имат шанс да срещнат доста интересна личност.


Хороскоп за родените на 26.03. – Честит рожден ден!

През следващата една година не забравяйте себе си. Направете така, че да живеете удовлетворено и с благодарност към съдбата, че ви се случват всички онези хубави неща, на които се наслаждавате.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *