Хороскоп

В сряда усещаме силата и мощта си да започнем нещо начисто

Луната се движи в спокойната зона на Близнаци и сключва хармоничен аспект с Меркурий и Юпитер. Усещате силата и мощта си да започнете нещо начисто. Да преодолеете психически препятствия, които до този момент са ви спирали по пътя напред. Денят е благоприятен, хармоничен. Насладете му се.


ОВЕН

Прекрасно настроение

 

Днес сте сигурни в победата си, каквито и битки да водите. Имате нужда от подкрепа и ще я получите. Късметът е на ваша страна, но това не ви дава правото да потъпквате правата и достойнството на хората около вас. Съобразете се и с техните настроения и нагласи. Все пак сте зависими от средата, в която живеете.


ТЕЛЕЦ

Добри новини

 

Лесно преодолявате определени психически бариери, които са ви възпирали по пътя напред. Днес сте в добро настроение и отстранявате пречките с лекота. Обмисляте добре думите и действията си и можете да постигнете много, стига да мерите силите си реално. Денят е хармоничен и ви носи добри новини.


БЛИЗНАЦИ

Подкрепа

 

Будите се в добро настроение. Сутрешните часове са особено жизнени и можете да отметнете доста работа. Това ще ви направи щастливи и доволни. Очаквайте среща с личност, на която се възхищавате. Ще ви подкрепи в начинанията и намеренията. Определено има на какво да се зарадвате днес.


РАК

Не обещавайте

 

Все още не е настъпило времето за действие и инициативи. Нетърпеливи сте и можете да започнете преждевременно задачи. Ще съжалявате за това прибързано действие. Денят изисква да бъдете по-умерени в обещанията, които отправяте към партньорите си по бизнес.


ЛЪВ

Ясни цели

 

Стартирате деня в добро настроение и с ясни цели. Знаете какво точно искате да свършите днес. Ще получите подкрепата на деловите партньори и на хора, от които зависи успехът ви. Ще се почувствате поощрени за действия, които вече сте започнали в миналото. Това е един доста благоприятен ден за вас.


ДЕВА

Действайте

 

Решени сте да предприемете важни стъпки на работното място. Начинанията ви касаят дългосрочни планове и нещо, което ще вършите месеци напред. Планирайте добре всяка своя крачка. Тази седмица се очертава като една от най-успешните за месец март и не случайно насърчавам действията.


ВЕЗНИ

Хаос

 

Днес сте в приповдигнато настроение. Около вас цари хаос, който ви кара да се чувствате дискомфортно. Не успявате да подредите мислите и действията си, но пък за сметка на това печелите възхищението на колегите. В любовта сте напът да направите остър завой и да предприемете една безумна авантюра.


СКОРПИОН

Доходи

 

Добре е да запазите самообладание и спокойствие при воденето на разговори. Денят е хармоничен, но вие все още чувствате вътрешно неудовлетворение и можете да си изкарате нервите върху хора, които не заслужават. Подобрение на семейните доходи ще е главната причина за доброто ви настроение и високо самочувствие.


СТРЕЛЕЦ

Обмислете добре

 

Вие също сте в добро настроение. В сутрешните часове чувствате прилив на сили и ентусиазъм. Имате желание да поставите едно ново начало. Добре е да изчакате или поне да помислите добре дали е време да правите остър завой по пътя напред. Подкрепяни сте от близките и приятелите си.


КОЗИРОГ

Добивате увереност

 

Днес сте доста инициативни. Още сутринта сте готови да се заемете със задачи, които в предишните няколко дни ви се струваха непосилни. Сега смелост не ви липсва. Ще предизвикате успеха и късмета на своя страна. Денят е благоприятен за посещение на фитнес или групов спорт. Йогата също е сред добрите избори.


ВОДОЛЕЙ

Излезте с приятели

 

В добро настроение сте. Стартирате деня със свежи мисли и в кондиция да свършите доста ангажименти. Не се отдавайте изцяло и единствено на работата си. Съзнанието иска да го зарадвате с щастливи изживявания и в личен план. Днес можете да излезете с приятели и да си прекарате идеално в тяхна компания.


РИБИ

Нужда от спокойствие

 

Все още е твърде рано да подемате инициативи, въпреки че ви се иска. Пред вас стоят дилеми, които трябва да разрешите. Намирате се в период на застой. Осъзнайте грешките си и се предпазете от тези, допускани от хората около вас. Приберете се рано вкъщи, вземете си душ и релаксирайте с книга в ръка.


Хороскоп за родените на 27.03. – Честит рожден ден!

През следващата една година ще правите опити да се сближите с хора, които в миналото са предизвиквали положителни емоции у вас. Дали обаче в наши дни ще е същото?

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *