Хороскоп

Хороскоп за 28 март: Успокойте психиката и продължете напред

Луната е в Скорпион и въпреки че сключва хармоничен аспект със Сатурн, е възможно нещата да се объркат в последния момент и ситуациите да изглеждат така, сякаш са без изход. Не се отчайвайте. Успокойте психиката и продължете напред. Точно това е урокът на днешния ден.


ОВЕН

Без паника

 

Чувствате се особено претоварени психически и това сериозно пречи, когато се налага да вземате решения или да предприемате действия в извънредни ситуации. Напрегнати сте, а и финансовото ви състояние днес е застрашено. Успокойте нервите и не влизайте в пререкания. Без паника ще се справите по-лесно с проблемите.


ТЕЛЕЦ

Не се товарете

 

За голяма част от вас сряда носи психическо претоварване. Напоследък дребните проблеми станаха многобройни и за тяхното разрешаване можете да разчитате единствено на себе си. Днес мислите ви са много и голяма част от тях – излишни. Товарите психиката си излишно, а можете да го избегнете.


БЛИЗНАЦИ

Напрегнат ден

 

Последствията от неразумните ви вчерашни действия на работното място вече са налице. Мнозина представители на вашия зодиакален знак днес ще бъдат обвинявани за злоупотреби и загуби в службата. Предстои ви един доста напрегнат ден, който въздейства върху егото ви, като го срива до основи.


РАК

Запомнете идеите си

 

Водите добре деловодната си работа до обяд, затова се насочете именно към тези ангажименти в сутрешните часове. Склонни сте да правите много промени и реформи в службата, но може би все още не им е дошло времето. По-скоро съхранете идеите в съзнанието си. Ще са ви нужни съвсем скоро. Не днес.


ЛЪВ

Дръжте хората под око

 

Денят ви намира в добро финансово състояние, което може да се окаже мишена за завист от страна на хората, неуспели толкова, колкото вас. Предпазвайте се от излишни разправии и удари отстрани. Бъдете мнителни относно дружелюбното поведение на вашите колеги. Съвсем скоро ще разобличите кой ви мами и кой не.


ДЕВА

Изтекъл срок

 

Събуждате се в добро настроение, но отивайки на работа имате странното чувство, че някой се опитва да ви провокира. Избягвайте да говорите за плановете и целите си. Едно телефонно обаждане около обяд ще бъде повод за сериозни притеснения. Оказва се, че имате несвършени във времето задачи, чийто срок вече е изтекъл.


ВЕЗНИ

Подкрепете близките

 

Чувствате се непоклатими, но е по-добре, ако обърнете внимание на дребните грешки, които допуснахте в последните няколко дни. Не вярвайте на хората, които ви величаят, защото точно те искат да постигнат свои собствени цели чрез вас. Хармонизирайте взаимоотношенията си вкъщи. Близките ви се нуждаят от вашата подкрепа.


СКОРПИОН

Излизате неопетнени

 

За да успявате в днешния ден, е нужно да се съобразите само с едно предупреждение – не демонстрирайте егото си и избягвайте да заемате първото място в каквито и да било инициативи. Оставете друг да дърпа конците, така и отговорността ще бъде пренесена в чужди ръце – начин да излезете от всички ситуации чисти и неопетнени.


СТРЕЛЕЦ

Отстоявайте се

 

Все още имате възможност да се възползвате от добрите вибрации, които са запазили планетите за вас в сряда. Не прекалявайте с активността си, но и не стойте безучастни в ситуациите, които се разиграват наоколо. Защитавайте гледната си точка, без да се съгласявате с чуждата, само защото не ви се спори. Отстоявайте мнението си.


КОЗИРОГ

Успокоение

 

Днешният ден ви носи успокоение. Можете да си отпочинете от напрегнатите ситуации и да се усмихнете на късмета си, който сега действа безотказно. В сутрешните часове очаквайте приходи. Облечете се така, че да имате самочувствие, ще имате интересни срещи. Важно е да общувате свободно и без задръжки.


ВОДОЛЕЙ

Организирайте деня си

 

Активност в сутрешните часове и разпускане на напрежението в следобедните – това е основната характеристика на днешния ден. Опитайте да свършите повечето работа рано сутринта и не оставяйте ангажименти за след обедната почивка. Очаквайте вечерта добра новина, която ще подсили чувството ви за щастие.


РИБИ

Нови хоризонти

 

Ако вчера съдбата диктуваше това, което ви се случи, нещата днес са в пълен обрат. Вие държите положението и можете да подредите деня си според своите собствени планове. Предстои да научите нещо хубаво, положително, което ще ви мотивира да тръгнете в нова посока още през април. Мнозина от вас се нуждаеха да чуят това.


Хороскоп за родените на 28.03. – Честит рожден ден!

През следващата една година се подгответе за вълнуващи срещи от всякакво естество. Хората, които минат през живота ви през следващите дванайсет месеца, са от голямо значение и всеки ще допринесе с нещо за живота ви.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *