Хороскоп

Хороскоп за 2 април: Денят е доста активен в служебен план

Луната е в Козирог и сключва хармонични аспекти с Юпитер, Сатурн и Уран. Очаква ни спорен вторник. Повишена е амбицията ни, желанието да се справяме с по-трудните ситуации. Имаме хъс за успех и победа. Денят е доста активен в служебен план.


ОВЕН

Извинете се

 

Днес напрежението ви е в повече и често допускате грешката да хвърляте вината за собствените си забъркани каши върху другите. Все те са ви виновни и сякаш ако ги няма, вие ще се развивате по-благополучно. Вътрешно в себе си знаете, че това не е така. Време е да приемете, че и вие грешите. Ако е нужно, извинете се.


ТЕЛЕЦ

Хармоничен ден

 

Това е идеален ден, в който успявате да постигнете хармония и равновесие първо вътре в себе си след това във взаимоотношенията с хората наоколо. Деловите ви контакти вървят благополучно. Ще можете да направите добри преговори и да уговорите условия не само в своя полза, но и за общото благо.


БЛИЗНАЦИ

Организирайте се

 

Очаква ви натоварен ден. Заемете се с важните си задачи още от сутринта, без да се отклонявате и без да искате от другите да ви помагат. Организирайте ежедневието си така, че да ви остане време и за приятна разходка вечерта с близки или приятели. Излезте на чист въздух, поседнете и вечеряйте навън, ако времето го позволява.


РАК

Прекалено ревниви

 

Вторник е благоприятен и позитивен за вас. Може да ви донесе някои трудности, които е добре да преодолеете до ранния следобед. Не отлагайте нищо за края на работния ден, защото така и ще си остане недовършено. В личните взаимоотношения сте прекалено ревниви към този момент – нещо, което ще подразни близките ви.

 

ЛЪВ

Активна сутрин

 

Денят ви носи стабилност. Въпреки трудностите, които са преодолими, но все пак изискват вашето внимание, вие действате настъпателно. Сутринта е особено благоприятна за всякакви занимания. Не я пропускайте в мързелуване или поспиване. Събудете се рано и започнете с плановете още с първата чаша кафе.


ДЕВА

Пред дилеми

 

Днес трудностите преобладават и те са предизвикани от някои безотговорни действия, които направихте в последните дни. Намирате се на кръстопът, пред дилеми и това още повече обърква мислите ви. Днес по-добре не вземайте решения, а с колегите и партньорите бъдете делови, без да разваляте взаимоотношенията си.


ВЕЗНИ

Емоции

 

Емоциите днес ви идват в повече. Налага се да ги владеете и да преглъщате някои негативни мисли, свързани с общуването ви с колегите. Не го ли направите, ще избухне скандал, който ще загуби времето ви до последната минутка. В семейството това е хубав ден, защото вечерта ви носи шанс за хармонизиране на отношенията.


СКОРПИОН

Време за промени

 

Силно раздвижване в професионален аспект ще ви мотивира да се борите за работното си място. Това ще е причината за вашето израстване. За една част от вас новото работно начало може да настъпи в друго поприще. Настанал е миг за преориентиране и пренасочване. Добре е обаче да сменяте работата си след 25 април.


СТРЕЛЕЦ

Доволни от себе си

 

Не се стремете към промени, а по-скоро към заздравяване на това, което сте постигнали до този момент. Някои моменти будят вашето недоволство, но е по-добре да не го показвате. Пригответе се за доста работа, която ще ви приближи към успеха. През първата априлска работна седмица ще сте доволни от себе си.


КОЗИРОГ

Планувайте почивка

 

Чувствате спокойствие, вследствие на едно затишие, започнало от вчера. Мнозина достигнаха нужната финансова стабилност, което ще им вдъхне увереност и спокойствие за близкото бъдеще. Днес е позитивен ден. Планувайте почивка около средата на април. До тогава – не пропускайте пролетните разходки.


ВОДОЛЕЙ

Съобразете се

 

На моменти вторник се оказва труден ден поради това, че невинаги ще успявате да наложите своето мнение така, както вие искате. Трябва да се съобразите с обстоятелствата около себе си и най-вече с настроенията и нагласите на обществото, в което живеете. По-добре е да сте в мир с хората около вас, вместо все в кавги.


РИБИ

Успех

 

Във вторник обърнете повече внимание на работата си и на задачите с по-дългосрочен характер. Ще се справите чудесно със започнатите ангажименти от вчера. Нов месец, нов късмет. Така считате времето от тази седмица и затова и успехът ще бъде с вас. Чувствате се добре и промяната в часовото време не ви влияе отрицателно.


Хороскоп за родените на 02.04. – Честит рожден ден!

През следващата една година работете. Проявявайте дисциплина и не си позволявайте разпускане или безотговорно отношение. Успехът ще бъде с вас. Имате шанс да промените живота си в по-добра посока.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *