АктуалноНовини

Честит празник, докторе!

Три села благодарим на д-р Караиванов за топлите грижи и човечност

 

От 25 години в село Обединение, община Полски Тръмбеш, работи д-р Тихомир Караиванов.

Всеки ден той пътува със собствената си кола и обслужва още селата Иванча и Долна Липница, но основната му практика е в Обединение.

В селото живеят много възрастни и болни хора, затова работата на доктора е натоварена и тежка. Всеки ден прегледи, изписване на рецепти, изследвания, издаване на направления и много други ангажименти, с които д-р Караиванов се справя отлично.

Голямо предимство за всички нас е снабдяването с лекарства, които докторът купува от града и доставя на пациентите по заявка. В селата няма аптеки и няма от къде да си купим дори един аналгин.

Много хора от нашето село живеят през зимата в градовете и се прибират през пролетта и лятото тук.

Докторът обслужва и тях и те са много доволни от вниманието и грижите, дори и тези, на които не е личен лекар. Познавам доста хора, които вече не живеят в селото, но все още говорят с възхищение и благодарност за д-р Караиванов.

Заради всичко това, но и заради неговата всеотдайност, човеколюбие и добродетели искам да поздравя д-р Караиванов по случай 7 април – професионалния празник на здравните работници, и да му пожелая на него и на семейството му здраве, успех и търпение.

За топлите му грижи от сърце благодарим!

Мариана Колева

Село Обединение, община Полски Тръмбеш

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *