Хороскоп

Хороскоп за 9 април: Ще научим нещо ново и ще сме в хармония със себе си

Ще успеем да свършим доста ангажименти на работното място, което ни носи сигурно удовлетворение. Ще научим нещо ново и ще сме в хармония със себе си и собствените си схващания и разбирания. Днес Луната преминава от Овен в Телец и е в съвпад с ретроградния Меркурий.


ОВЕН

Не се налагайте

 

Във вторник сте настоятелни и търсите начин да постигнете целите си на всяка цена. Опитайте чрез внасяне на хармония, а не чрез сила и манипулация. Не се налагайте там, където бивате неразбрани или просто където хората не искат да приемат мнението ви. Вие възприемате своето мислене за правилно, но всички ли го считат за такова?


ТЕЛЕЦ

Не бързайте

 

Луната навлиза в знака ви и допринася за по-напрегнатия вторник. Искате да поставите ново начало, да промените нещо около себе си. Чувствате, че вече му е дошло времето. И това ще стане, но постепенно, с течение на времето. Денят, въпреки че е напрегнат, е доста ползотворен за вас. Вечерта ще бъдете доволни от всичко свършено.


БЛИЗНАЦИ

Бъдете почтени

 

Във вторник бъдете честни и почтени във взаимоотношенията си и действайте без да накърнявате интересите на хората около себе си. Това ще ви предпази от бъдещи удари под кръста или зад гърба. Опитайте да запазите хармонията между вас и хората наоколо. Важно е да се чувствате добре в кожата си.


РАК

Тръгвате напред

 

Очаква ви доста благоприятен ден. Ще се чувствате щастливи дори без повод. Изпълнени сте с надежда и желание да свършите колкото се може повече неща за едно денонощие. Мотивирани сте за работа. Това е и причината да стартирате със задачите си по-рано от очакваното. Подкрепят ви повечето от колегите и партньорите. Тръгвате напред.


ЛЪВ

Действайте

 

Във вторник се предоверявате на късмета си на работното място и някак допускате нещата да тръгнат на самотек, като разчитате точно късметът да ги отведе в правилната посока. Пропилявате един толкова успешен и благоприятен ден в бездействие и мързел. Не си го позволявайте. Действайте и ще постигнете добри резултати.


ДЕВА

Не ровете в детайли

 

Днес ще продължите с вече предприети действия. Не си позволявайте да си губите времето с излишни дела. Спрете да се ровите в подробности и да изкусурявате мъничките, недоловими кусури около себе си. Досадното вглеждане в малките детайли ще изтощи енергията ви до последния полезен импулс.


ВЕЗНИ

Мислите позитивно

 

Вторник продължава тенденцията на разгръщане при вас, като този път денят засяга не само професионалната сфера, а и личния ви живот. Няма и помен от меланхолията, в която се бяхте потопили в последните дни. Лошите мисли изчезват и на тяхно място се появяват позитивни. Планирате да направите сериозни житейски промени.


СКОРПИОН

Отключване

 

За разлика от вчерашния объркан ден, днес всичко се нарежда като по поръчка. В добро настроение сте. Още в сутрешните часове ще си кажете, че денят ще бъде успешен и благоприятен. Първоначалната ви нагласа е повече от важна, защото тя ще ви помогне да се справите с проблемите, които вчера блокираха съзнанието ви.


СТРЕЛЕЦ

Доволни от себе си

 

Очаква ви ден, който е забързан и успешен. Трудно е да имате свободно време във вторник. По-разумно е да запълните свободните минути с още и още ангажименти. Истината е, че колкото и да работите, не се чувствате изморени. Мотивирани сте да стигнете далеч, не изпускайте тези благоприятни шансове.


КОЗИРОГ

Бъдете реалисти

 

Във вторник се събуждате с желание да постигнете големи успехи. Давайте го по-кротко. Колкото можете, толкова е достатъчно. Вярно е, че днес сте окрилени от нови сили, а и мотивацията ви е висока, но все пак бъдете реалисти. Живейте в света, който населявате и не си създавайте излишни илюзии или непостижими цели.


ВОДОЛЕЙ

Подкрепяни сте

 

Луната подсказва, че е време за промяна в мисленето и за радикални действия. Добрата новина и във вашия хороскоп се свързва с обществена подкрепа и протекция от много, различни по социален произход хора, заставащи зад вас. Единствените ви проблеми днес ще са свързани с половинката и с партньора по бизнес, ако имате такъв.


РИБИ

Нови предложения

 

Днес изпълвате деня си с положителни контакти, нови запознанства и важни личности, които ви дават повод да бъдете горди със себе си. Хвалят ви, карат ви да се чувствате добре. Ухажвани сте и от представители на други, конкурентни фирми, възможно е да ви отправят предложение за нова работа. Обмислете го.


Хороскоп за родените на 09.04. – Честит рожден ден!

През следващата една година не критикувайте приятелите си, а се опитайте да промените своето и тяхното мислене чрез мек принцип, даване на повече примери и осъзнаване на реалността, в която живеете. Очакват ви нови запознанства по работа.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *