Хороскоп

Хороскоп за 18 април: Не избухвайте и приемете променящите се обстоятелства

Луната преминава от Лъв в Дева. В сутрешните часове сме под въздействието на напрегнатия аспект между Луната, Юпитер и Уран. Опитайте да преодолеете противоречията в живота си чрез мъдрост и въздържаност. Не избухвайте и приемете променящите се обстоятелства. Ако се налага, учете, за да сте в крак с новото.


ОВЕН

Посмейте се с приятели

 

В сутрешните часове ви чака прилив на енергия. Влейте ентусиазма си в нещо краткосрочно. Нещо, което вършите с мотивация и желание. Намерете приятели, на които да разкажете интересни случки. Общувайте и избягайте от лошото настроение. Днес сте в състояние да направите деня си благоприятен.


ТЕЛЕЦ

Семейна подкрепа

 

Вглъбени сте в себе си и търсите причина за проблемите, в които се забъркахте напоследък. Малко по малко ще започнете да развързвате кълбото от възли. Ще разрешавате проблем след проблем. Днес се опирате на семейството си и искате подкрепа и разбиране. Ще я получите и това ще ви направи спокойни и уверени.


БЛИЗНАЦИ

Нужда от разбиране

 

Откажете се от срещи с хора, които не разбират вашата философия на живот. Само ще ви критикуват, докато се опитвате да им обясните своята гледна точка. Нужно е сега да се обградите с единомислеща среда, за да творите бъдещето си свободно и без задръжки в нейното обкръжение.


РАК

Бъдете пестеливи

 

В четвъртък на дневен ред са финансите и бюджета ви до края на месеца. Направете добре сметката си и разчетете до последната стотинка, като предвидите и пазаруването за великденските празници. Сега нямате нужда от заеми, а от малко повече пестеливост. Заем, който изтеглите днес, ще върнете трудно в бъдеще.


ЛЪВ

Примирете се

 

Не избухвайте в стремежа си да наложите изцяло и на всяка цена своето мнение. То не е единствено, а и невинаги е напълно правилно. Днес избягвайте конфликтите, въпреки че денят е наситен с такива. Намерете си любимо занимание и се отдайте на него. В сферата на любовта ви трябва подкрепа, която така и няма да получите.


ДЕВА

Не привличайте внимание

 

Опитайте да преглътнете достойнството си и да не намесвате личните си взаимоотношения и впечатления относно колегите в дейността, която изпълнявате съвместно. Днешният ден изисква не да блестите, а да стоите настрана от всичко случващо се. Не привличайте хорското внимание.


ВЕЗНИ

Ще ви изолират

 

Упорствате прекалено много и вършите неща, които не са ви по вкуса. Можете да изживеете днешния ден в мир, ако спазвате мекия принцип. Но на вас сякаш ви е удоволствие да отправяте критика към колегите и дори си позволявате да държите тон на ръководителите. Ще заплатите с изолация от всички страни.


СКОРПИОН

Бъдете уверени

 

Имате нужда някой да оцени действията ви на работното място. Да ви похвали или поне да потвърди, че се движите в правилна посока. Колегите обаче са прекалено заети със своите си проекти. Не очаквайте признание и от ръководството. Не си го слагайте на сърцето. Вътрешно бъдете убедени, че действате правилно.


СТРЕЛЕЦ

Обмислете добре

 

Привличате вниманието на всички около себе си с оплакване и лошото си настроение. Ще блеснат грешките ви, защото вие насочвате погледите на хората върху тях. Премълчавайте си и бъдете по-дискретни. Говорете малко и мислете повече. Днес можете да изречете нещо, за което да съжалявате.


КОЗИРОГ

Не харчете

 

Очаква ви доста изнервящ ден. Убедени сте, че където и да действате, успехът ще бъде с вас. Не е лоша тази самонадеяност, но често тя мъти реалната представа за обстоятелствата, в които попадате. Обмисляйте повече действията си, особено ако са свързани с харчене на пари. Днес ограничете разходите.


ВОДОЛЕЙ

Без скандали

 

Прекалено емоционални сте днес. Едно скарване в семейството може да развали настроението ви за целия ден. Намусени сте и често търсите кусурите на хората около себе си, искайки по този начин да заобиколите своите собствени. Приемете се такива, каквито сте. Ако можете, спестете си сутрешния скандал.


РИБИ

Нервност

 

Днес ще бъдете прекалено активни. Повече, отколкото можете да си позволите. Сякаш искате да се заемете с няколко неща наведнъж. Няма да можете да ги движите всички. Омръзва ви почти всичко, с което се занимавате. Не можете да си намерите място. Избягайте от нервността, като се отдадете на хобито си.


Хороскоп за родените на 18.04. – Честит рожден ден!

През следващата една година не се притеснявайте да казвате в очите на хората това, което мислите. Не крийте нищо, за да не излезе, че лицемерничите. Вие ще намерите начина как да го направите.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *