Хороскоп

Хороскоп за 23 април: Изживейте вторника динамично и ангажирано

Сутринта е доста напрегната заради нехармоничен аспект Луна-Венера-Юпитер. Притискат ни срокове, изникват извънредни ситуации и ангажименти, които изискват бързо и адекватно действие. Организирайте се. След обедната почивка настъпва по-благоприятно време, когато Луната навлиза в Стрелец. Движението на Луната в Стрелец дарява жизнена енергия, шансове и мотивация за справяне с трудностите. Изживейте вторника динамично и ангажирано, без малките пречки да ви отказват от големите цели за деня.


ОВЕН

Вие сте прави

 

Притеснени сте в сутрешните часове – нещо, което ще попречи на вашата концентрация и ще загуби ценни минути от времето ви. Стегнете се и не отлагайте нищо, което можете да свършите сутринта, за следобед. Бъдете настоятелни по своите цели, без да се съгласявате с мнението на другите. Ще видите, че вие сте били прави.


ТЕЛЕЦ

Разговори за пари

 

Във вторник е много важно да направите анализ на средствата, а с които разполагате в момента. Направете сметките за семейния бюджет през май. Обсъдете с деловите си партньори фирмените разходи и приходи – дали се движите в рамките на плана си за първото полугодие. Денят е важен за финансите ви, затова не го пренебрегвайте.


БЛИЗНАЦИ

Променливи емоции

 

Настроени сте делово, но и романтично, а двата привкуса ще се смесват постоянно в този ден. Сутрешните часове по-скоро бягате от отговорност – нещо, което не ви съветвам да правите. Следобед сте енергични, влюбени и щастливи. Вечерта обаче очаквайте трудности в общуването. Емоциите ви се сменят постоянно.


РАК

Действайте

 

Вторник изисква от вас активация и мотивация, за да се справите с трудностите, които ще се проявят още в първите минути на работния ден. Всъщност, вие се събуждате с усещането, че денят ви няма да е от най-спокойните. Не хабете сили в излишни направления, а се захващайте за работа. Денят ще завърши с благоприятни ситуации.


ЛЪВ

Изпълнявате целта

 

Луната навлиза в огнен знак, което е благоприятна позиция за вас и вашите намерения. Имате възможност да постъпите крачка напред към изпълнение на вече набелязана цел. Във вторник се чувствате доста мотивирани и дарени с енергия и жизненост. Използвайте тази енергия в правилното направление, за да ви донесе успехи.


ДЕВА

Скандал вкъщи

 

Разпилявате се в излишни емоции, което е основната причина днес да не вършите и работата си подобаващо. Още сутринта срещате трудности в семейството – оплаквания от близките, спречквания с тях. Всичко това рефлектира върху вас и през цялото работно време вие мислите за създалата се ситуация. Това ви разсейва и пречи.


ВЕЗНИ

Справяте се отлично

 

Днес сте на мнение, че можете да преодолеете всяка трудност с достатъчно търпение и разумни действия. Открили сте правилната формула за успеха и е време да я проявите. Наистина липсват излишни емоции в поведението ви. Денят ви ще бъде успешен, но вечерта избягвайте да се срещате с хора, които мрънкат и се оплакват.


СКОРПИОН

Нови задачи

 

Луната напуска вашия знак и вече не сте толкова емоционални и нерационални в действията си. Време е да се заловите за важните си дейности и да не оставяте на другите да ви водят за носа. Този ден ви носи промени, шансове за широко разгръщане и мощно задвижване в душевен план. Използвайте енергията рационално.


СТРЕЛЕЦ

Бъдете по-деликатни

 

Вторник определено е един от критичните дни за тази седмица. Луната навлиза във вашия знак и подсилва вашата емоционалност. Реагирате крайно на всяка ситуация, без значение какво касае тя. Не сте никак меки в изказванията си и по този начин може да нараните някого неволно. Бъдете малко по-деликатни.


КОЗИРОГ

Потушавате пожарите

 

Преоткривате себе си, без значение дали искате или не. Във вторник имате възможността да влезете дълбоко в своята душевност и да потушите пожарите, които върлуват в нея. Използвайте този ден за вътрешен анализ и успокоение. Когато сте в мир със себе си, всичко останало върви без проблеми.


ВОДОЛЕЙ

Не се плашете

 

Няма как да не чувствате известни затруднения, които се проявяват още в първите работни часове на вторника. Ситуациите са неизбежни, но изискват вашата адекватна намеса. За щастие, всичко лошо приключва сутринта, за да даде шанс на благоприятните контакти и положителните емоции да ви озарят още следобед.


РИБИ

Разговори по бизнес

 

Денят е благоприятен за работа, затова не го пропилявайте в излишно размотаване или планиране на скорошната тридневна почивка. Още сутринта се мотивирайте и свършете всичко набелязано. Днес е благоприятен ден за осъществяване на разговори с делови партньори, с публичната администрация, с близки и роднини.


Хороскоп за родените на 23.04. – Честит рожден ден!

През следващата една година ви чака раздвижване, просперитет и любов. Какво повече му трябва на човек? Така е, но и вие трябва да участвате в целия този процес. Каквото си пожелаете, това ще пожънете. Започнете да засявате добро.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *