Хороскоп

Хороскоп за 25 април: Трудности за Водолеите, много работа очаква Раците

Днес е последният ден от ретроградното движение на Меркурий. Освободете напрежението, натрупано в последните няколко дни. Задава се по-хубаво време. Бъдете оптимисти и се заредете с положителна емоция. Не стартирайте нищо ново, а завършете старите, натрупали се напоследък задачи.


ОВЕН

Хармония

 

Бодри и в прекрасно настроение сте в четвъртък. По всичко личи, че в последните няколко дни сте взели глътка въздух и сега имате идеи какво точно да свършите. С каквото и да се заемете, днес то ви се удава с лекота. Във взаимоотношенията с хората също не се откриват проблеми. Хармонията е всеобхватна. Радвайте й се.


ТЕЛЕЦ

Отстоявайте се

 

Изискването да говорите с благ и мек тон, което беше наложено вчера, важи с пълна сила и днес. Но това не значи да давате обещания и да вършите чужда работа, само и само за да не се скарате с хората около вас. Отстоявайте своята свобода, имайте си своето лично пространство. Само така ще се чувствате добре.


БЛИЗНАЦИ

Искрата е запалена

 

Може да се каже, че сте в хармония със себе си. Имате идеи за промени, които ще осъществите до няколко седмици. Не тръгвайте да ги правите още днес, защото нещата няма да се получат. Имате мотивацията да завъртите колелото и да тръгнете напред смело и категорично. Задръжте тази искра в себе си.


РАК

Силно ангажирани

 

Очаква ви доста работа, която трябва да свършите в срок до днес или утре, за да можете да предприемете коренно различни действия през следващата седмица. Това прави деня по-интензивен и наситен с ангажименти. За разлика от друг път, днес сте доста по-организирани и няма да ви липсва мотивация за справяне с всичко.


ЛЪВ

По течението

 

В четвъртък ще научите добри новини, които правят деня ви благоприятен и наситен с позитивни емоции. Не сте от най-работещите, по-скоро сте отпуснати. Това е и причината да не се заемате с важни ангажименти. Отнасяте се с неглижиране към същественото. Оставете се през този ден на течението.


ДЕВА

Уединение

 

Затворили сте се в черупките си и не позволявате на никого да ви пита как сте, да се интересува защо не общувате с хората. Искате през този ден да не бъдете обезпокоявани. Държите на личното си пространство и го отстоявате дори понякога с неприятно за околните поведение. Изживейте този ден сами.


ВЕЗНИ

Не подписвайте

 

Днес трудностите са за ваше добро и затова е нужно самостоятелно да ги отстранявате. В личен план ви очаква доста ведър и благоприятен ден. Чувствате прилив на жизнена енергия. В службата не се обвързвайте с договори и споразумения. Този четвъртък е особено неблагоприятен за разискване на финансови въпроси.


СКОРПИОН

Нареждате бюджета

 

И днес финансите са в основата на проблемите, които са на дневен ред. Нужно е да си направите сериозен анализ на разходите, извършени от началото на април до днешна дата. Изпипването на бюджета и изготвянето на паричния баланс са в основата на едно по-добро управление на личните ви парични средства.


СТРЕЛЕЦ

Приемете критика

 

Безспорно вие сте суетни хора. Но често тази суета ви подтиква да действате по неправилен за вас начин. Такъв случай имаме днес, когато нарочно привличате вниманието върху себе си, за да станете център и всички да гледат вас. Не сте готови за подобен интерес, защото хората първо виждат негативите ви, а вие се дразните, когато ви критикуват.


КОЗИРОГ

Вие ще сте виновни

 

Установихте хармонията в себе си, но поведението на някои колеги ви дразни. Не приемате тяхното безотговорно отношение към важните ангажименти на работното място. Дори и да не ви касае, вие пак вземате отношение. Не мисля, че е удачно да го правите. Накрая ще влезете в непредвиден конфликт и вие ще се окажете виновни.


ВОДОЛЕЙ

Трудности

 

Успяхте да завъртите колелото и да тръгнете напред, гонейки мечтите и амбициите си. Очаква ви обаче един по-костелив ден. Пътят ви към успеха е осеян с различни малки трудности, непредвидени пречки и грешки на други хора, които трябва да отстранявате своевременно. Приемете го за нормално и действайте.


РИБИ

Изнервящ ден

 

Не сте във върхова форма, но денят изисква да се мобилизирате. Налага се да вършите доста работа, която не търпи отлагане. А и вие не сте хора, които обичат да отлагат за утре ангажиментите от днес. Действайте бавничко, без излишни емоции. В личен план също бъдете една идея по-благосклонни към грешките на половинката.


Хороскоп за родените на 25.04. – Честит рожден ден!

През следващата една година не преувеличавайте силите и възможностите си. Правете точно толкова, колкото можете. Свършете онова, за което имате капацитет. Не давайте обещания, които не сте в състояние да изпълните.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *