Хороскоп

Понеделник – сбогом на страхове и притеснения

Дневен хороскоп за понеделник, 29 април

В предпоследния априлски ден Луната е в Козирог и е в хармоничен аспект със Сатурн. Луната съветва да се вгледаме в себе си, да намерим сили и да разрушим старото за сметка на новото, което вече чука на вратата. Това е прекрасен ден за освобождаване от страхове и стари притеснения. Не го ли направим, лесно ще провокираме агресия в себе си и това може да доведе до множество междуличностни проблеми.


ОВЕН

Свършете всичко в срок

 Можете да разчитате на подкрепата на колегите и приятелите си в понеделник. Те ще ви помогнат да се справите с повечето ангажименти на работното място. Планирайте седмицата си така, че да свършите всичко в срок. Не пропускайте възможността да приключите със стари задължения в службата, които са ви тормозили до този момент.


ТЕЛЕЦ

Планирайте почивката

 Време е да се научите да отказвате или по-скоро да казвате уверено думичката „не”. Избягвайте контактите с хора, които желаят да се възползват от добротата ви, а и от вашата неизменна отзивчивост. Днес е денят, в който лесно можете да вземете решение за мястото и датата на лятната почивка. Планирайте я отрано.


БЛИЗНАЦИ

Пазете се от измами

 В понеделник сте в прекрасно настроение, а и работата ви върви. Не ви съветвам да давате пари назаем и въобще – да харчите пари за излишни предмети или удоволствия. Днес бъдете пестеливи. Освободете се от хора, които желаят да се възползват от добротата ви и да ви нанесат финансови измами.


РАК

Настроени делово

 Днес сте в състояние да прокарате мост между вас и враговете си и го правите с желание. Избягвате разправиите, готови сте на компромис. Приключете с някои делови ангажименти, които отлагахте от дълго време. Дошъл е моментът да приключите старите задачи, за да освободите място за нови, по-добри и мотивиращи.


ЛЪВ

Не помагайте

 Работите усърдно, но трудно постигате целите си, защото искате да угодите всекиму, а това е невъзможно. Често оставяте своята належаща работа, за да се впуснете да вършите чуждата. Не разбирате, че по този начин изоставате от плана и скоро именно на вас ще ви се търси отговорност.


ДЕВА

Лицемери

 Чувствате се прекрасно в компанията на много хора, с които общувате без проблем. Внимавайте все пак, защото сред тях има и много лицемери. Вие чувате онези думи, които наистина ви харесват, но дали са сърдечно изказани, остава тайна. Проверете компанията, в която се движите и се постарайте да избягате от лицемерните хора.


ВЕЗНИ

Добро настроение

 Днес сте в добро настроение, което си проличава още сутринта вкъщи. Будите се мотивирани за работа с няколко нови идеи. Не се разпилявайте, а бъдете последователни и вършете ангажиментите си един след друг. Не превръщайте парите в самоцел, само така те сами ще дойдат при вас един ден.


СКОРПИОН

Слагате черта

 Днес сте емоционални, искрени, но прекалено избухливи на моменти. Време е да прекъснете някои връзки, които ви тормозеха и просто са се изчерпали във времето. В ден като този ви е лесно да го сторите. Слагате чертата на всеки, който ви е дразнил отпреди няколко месеца. Направете го.


СТРЕЛЕЦ

По-лежерно

 Добре е днес да си направите финансова сметка на приходите и разходите в края на месеца, както и да планирате харчовете за предстоящите празнични дни. Сложете чертата и вижте къде се намирате. Днес едва ли ще сте толкова активни в работата. По-скоро тази седмица ще я давате по-лежерно заради почивките.


КОЗИРОГ

Затваряте страница

 Луната грее през вашия зодиакален знак. Денят изисква да прекъснете връзките с всичко старо, за да може новото в живота ви да дойде непринудено и от само себе си. За да се случи всичко това, от вас се иска да сте силни, да намерите хармонията в себе си да решите коя точно страница искате да затворите преди Великден.


ВОДОЛЕЙ

Уединение

 Понеделник се оказва труден за вас, защото ви засипва с ангажименти, някои от които неизпълними за малкото работни дни през нея. Не го вземайте прекалено присърце. Отделете се на тихо, спокойно място. Не позволявайте на никого да ви вменява задължения. Освободете се от работа, не трупайте такава.


РИБИ

Успешен ден

 Стартирате новата работна седмица в добро настроение и желание да свършите максимално много задачи. Ще успеете. Хората, с които общувате, също ви помагат да се реализирате добре. В каквато среда се движите, такива се превръщате и вие самите. Затова се придържайте към тези хора, които се справят добре с живота си.


Хороскоп за родените на 29.04. – Честит рожден ден!

През следващата една година забравете за оплакванията, че имате много работа, че ви засипват с ангажименти. Не се оплаквайте, а се радвайте, че е така. Колкото по-заети сте, толкова по-успешна ще бъде годината за вас.

Тодор Емилов-Тео, астролог на в. „Борба“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *