Хороскоп

Хороскоп за 30 април: Съставете си план с лесно постижими цели

Ден за почивка и подготвяне за предстоящите празнични дни. Не планирайте нищо важно от служебна гледна точка. Избягвайте разговорите по бизнес. Съставете си план с лесно постижими цели, които изцяло да покриете днес. Не започвайте нищо дългосрочно. Луната преминава от Козирог във Водолей.


ОВЕН

Малки цели

 

Време е за промяна, която идва първо на емоционално и след това на физическо ниво. Отпускате се, сякаш плувате в собствени води. Въпреки напрежението в сутрешните часове, следобедът се оказва особено благоприятен. Поставете си малки цели, които да изпълните без особени усилия в този ден.


ТЕЛЕЦ

Напрежение

 

В сутрешните часове агресивният ви подход ще е причина за честите сблъсъци и конфликти. В следобедните часове напрежението малко по малко ще се хармонизира и тушира. Тогава ще започне да влияе благоприятната част от деня, която е наситена с добри преживявания в личен план. Не се насилвайте с тежки ангажименти.


БЛИЗНАЦИ

 

 

Без важни дела

 

Нуждаете се от спокойствие и уединение, а не от явни действия. На работното място през целия ден не захващайте нищо важно. Избягвайте всякакви договори и споразумения, а в бизнеса бъдете консервативни, за да не си причините бъдещи загуби на пари. В любовта вечерта ви чака хармония.


РАК

Отпуснете се

 

За вас вторник ще бъде ползотворен и продуктивен ден, ако не се насилвате и си поставите мънички и достижими цели, които да гоните до залез слънце. За мнозина от колегите ви почивните дни стартират от днешния обяд. Не им се сърдете. Дори и да са около вас, едва ли ще са ви от полза. Отпуснете се.


ЛЪВ

 

 

Не избухвайте

 

Ядосвате се, защото колега ви се намесва в работата, без да сте му искали мнението. Не избухвайте, не се дразнете. По-добре се направете, че не забелязвате и си действайте, все едно го няма. В противен случай ще пропилеете деня си в пререкания, а преди почивните дни не е нужно да си разваляте настроението.


ДЕВА

Разпилявате се

 

Днес вместо да концентрирате усилията си в една точка, вие се разпилявате и по този начин делата ви остават недовършени и на изчакване за идната седмица. Не започвайте нищо ново. Избягвайте да вземате важни решения. В личен план денят изисква от вас да стабилизирате бюджета си. Време е за равносметка.


ВЕЗНИ

 

 

Не се натоварвайте

 

Успяхте да хармонизирате взаимоотношенията си с останалите хора, но сякаш днес общувате по принуда и затова го правите делово и по същество. За съжаление, все ще се намери някой, който да търси вниманието ви и да ви занимава със своите лични проблеми. Това ще ви натовари особено много, защото съчувствате от сърце.


СКОРПИОН

Не стартирайте нищо

 

В предпразничния ден действайте по ангажиментите, които са належащи и които трябва да свършите към днешна дата. Не се заемайте с нищо ново, защото всичко, започнато в днешния ден, ще остане недовършено и ще виси някъде във времето. Останете насаме със себе си. Имате нужда от уединение.


СТРЕЛЕЦ

 

 

Върви ви

 

Имате достатъчно жизнена енергия и ще сте мотивирани, за да се справите с повечето ангажименти, които сте си планирали за днес. Разбира се, както при всички останали, така и при вас важи правилото да планирате мънички дела, които можете да отметнете до залез слънце. Не стартирайте нищо грандиозно.


КОЗИРОГ

Контролирайте емоциите

 

Разполагате с пълната подкрепа на хората около себе си, но заради собственото си поведение рискувате да я загубите напълно. Емоционални сте, трудно владеете нервите си и избухвате сякаш без причина. Денят е доста положителен, но емоциите ви могат да го съсипят изцяло.


ВОДОЛЕЙ

 

Труден ден

 

 

Днес трудно организирате делата и задачите си. Все нещо трябва да се свърши с приоритет, преди да дойде следващият ангажимент, който е с по-голяма важност. Подгответе се за натоварен ден, в който задачите следват една след друга, а силите ви напускат. Оставете се на течението. Другата седмица ще довършвате.


РИБИ

Примирете се

 

Предстои ви благоприятен ден, който ще започнете с усмивка и добро настроение. В службата не обръщайте внимание на дребните интриги и не превръщайте в драма липсата на отговорност на другите към служебните ангажименти. Днешният ден при никого не предлага големи възможности. Примирете се.


Хороскоп за родените на 30.04. – Честит рожден ден!

 

През следващата една година бъдете практични и правете изборите в живота си на базата на своите потребности, а не на нечии идеали. Живейте тук и сега. Годината предвещава успех в любовта.

 

Хороскоп за родените на 01.05. – Честит рожден ден!

През следващата една година заложете на оригиналните си идеи, на креативност в мисленето и съответно в действията си. Избягвайте рутината.

Хороскоп за родените на 02.05. – Честит рожден ден!

През следващата една година приемете трудностите като предизвикателства, с които трябва да се справите. Очаква ви година, богата на любов и на битки, спечелени по честен и коректен начин.

Хороскоп за родените на 03.05. – Честит рожден ден!

През следващата една година не се притеснявайте да приемете предложение за нова работа или вие самите да намерите такава, която да ви удовлетворява повече от настоящата.

Хороскоп за родените на 04.05. – Честит рожден ден!

През следващата една година вие ще променяте философиите на своето мислене. Това е нелек и продължителен етап, който трябва да извървите, но и който е нужно да изживеете, за да трансформирате битието си. Каквото и да ви се случва, задавайте си въпроси и търсете отговорите им там, където най-малко очаквате.

Хороскоп за родените на 05.05. – Честит рожден ден!

Праз следващата една година заложете на контактите с хора, които ви носят емоционален баланс. Избягвайте онези, които ви натоварват и огорчават. Време е да осъзнаете, че единствено вие избирате средата си на живот.

Хороскоп за родените на 06.05. – Честит рожден ден!

През следващата една година ще ви зарадва тишината, на която можете да се насладите. От тихия фронт на своя живот ще можете да наблюдавате всичко и всички и така да вземате важните решения. Това е вашият плюс, вашата сила.

Хороскоп за родените на 07.05. – Честит рожден ден!

През следващата една година вашата задача ще бъде да проявите иновативно мислене и да се реализирате максимално добре на работното място. Сега ви е времето за издигане в кариерата.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *