Хороскоп

Работещите днес ще имат натоварен ден

Дневен хороскоп за четвъртък, 2 май

 

Луната е в във Водолей и е в квадратура с Юпитер и Уран. Очаква ни по-напрегнат работен ден заради предстоящата почивка около Великден. Свършете това, което е по силите ви. Избягвайте претоварването. И без това част от колегите ви са в отпуск.


ОВЕН

Прекрасен ден

Ще организирате задачите си прекрасно. Действате по приоритети и ще отметнете ангажименти, които дори не сте си представяли, че ще свършите за краткото време, с което разполагате. Е, имате право да излезете в заслужен великденски отпуск от утре.


ТЕЛЕЦ

Не вярвайте на слухове

Предстои ви важен служебен ден, изпълнен с множество ангажименти, които са с изтичащ срок за вършене. Ще се справите, ако се мобилизирате. Разчитайте единствено на себе си. Не вярвайте на слухове, чути от други хора. Нека не развалят предстоящите празници.


БЛИЗНАЦИ

Извънредни ангажименти

Събуждате се с желанието да свършите колкото се може повече работа. Денят ви обаче е ограничен. Ограничено е и правото ви на личен избор, защото ще ви трупнат няколко ангажимента, които са извънредни и не влизат в предварителните ви планове.


РАК

Вземете си отпуск

Ще ви бъде трудно да се изразявате правилно и хората да ви разбират така, както го искате. Сякаш живеете в паралелен свят, който не се доближава със света на хората около вас. Не е ли по-добре да си вземете отпуск и да слеете почивните си дни в едно?


ЛЪВ

Времето ви натиска

Очаква ви благоприятен ден, въпреки малките неразбории, които са причинени от липса на разбирателство между вас и обкръжението. Ще бъдете напрегнати заради това, че днес е единственият работен ден преди почивни, а ангажиментите не са никак малко.


ДЕВА

Приемете минусите си

Ще ви се иска да се преборите със себе си, със собствените си пороци и недостатъци. Когато се вгледате в нещо негативно, вие ставате доста детайлни и това определено не е за хубаво. Разпуснете душата. Всички имаме минуси. Приемете своите.


ВЕЗНИ

Искате да се харесате на всички

Ще изживеете днешния ден на един дъх. Желаете да се харесате на всеки и днес вършите дори чуждата работа, приемайки я за своя. Това определено ще натовари план-графика ви и вашите задачи вероятно ще изостанат.


СКОРПИОН

Поставяте си неизпълними цели

За единствения работен ден между множество почивни вие сте доста амбициозни. Поставили сте си неизпълними цели. Едва ли ще успеете да свършите всички задачи в срок до довечера, още повече, че е добре да се приберете по-рано вкъщи.


СТРЕЛЕЦ

Пуснете се по течението

И вие като Скорпионите ще се нагърбите с ангажименти, които да доказват вашата лоялност, инициативност и способности. Е, хубаво ли е да си причинявате поредния провал? Пуснете се по течението. Не се нагърбвайте с нищо сериозно.


КОЗИРОГ

Вие ще изнасяте работата

Ще ви потръгне мудно и трудно днешният ден. Това е едно работно островче измежду голямо почивно море. Още повече, вашите колеги също са решили да си вземат отпуск. Както винаги, вие ще изнасяте работата, така че се въоръжете с търпение.


ВОДОЛЕЙ

Не бързайте

Намирате се пред прага на изцяло нов период, който ще ви донесе шансове за развитие и промяна. Днес само надниквате, какво ви очаква от утре нататък. Но четвъртък е неблагоприятен ден за нови инициативи. Не бързайте, имайте търпение.


РИБИ

Вземете си отпуск

Мнозина от вас ще си вземат този ден като почивен и няма да сгрешат. За един ден работа какво ли толкова ще свършите? А ако си го вземете като отпуск, ще успеете да си помогнете за предстоящите празници с пазаруване и организация.


Хороскоп за родените на 02.05.

Честит рожден ден! През следващата една година приемете трудностите като предизвикателства, с които трябва да се справите. Очаква ви година, богата на любов и спечелени битки. Битки, спечелени по честен и коректен начин.

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *