Хороскоп

Започва нов лунарен месец, носи нови възможности

Дневен хороскоп за неделя, 5 май

 

На Възкресение Христово Луната преминава в Овен. Започва нов лунарен месец и този празник може да ни донесе нови възможности за промени, смирение и просветление.


ОВЕН

Не се претоварвайте емоционално

Честито Рождество Христово! Прекарайте този празник в семеен тесен кръг и организирайте неделния обяд така, че всеки от семейството да може да говори с усмивка и радост. Не се претоварвайте емоционално.


ТЕЛЕЦ

Обичате този празник

Честито Възкресение Христово! Великден е сред празниците, които почитате от сърце. Честитете го на всички свои близки и приятели и запалете искрица от Възкресението както у тях, така и у себе си. Не пропускайте вкусния семеен великденски обяд.


БЛИЗНАЦИ

Порадвайте се на празника

В неделя поднесете честитка за Възкресение Христово на всички свои близки и приятели. Порадвайте се на емоционалното и духовно проявление на празника, отколкото на физическото. Подарете цветни яйца на децата.


РАК

В мир сте със себе си

За вас семейството и празниците, споделени с близките са нещо много ценно. Честит Великден! Днес можете да споделите незабравими моменти на семейния неделен обяд. Чака ви мир и разбирателство. Съберете близките си на трапезата.


ЛЪВ

Чакате с нетърпение празника

Великден е! Светъл семеен празник. Отношението ви към семейните традиции е особено. Това е и причината да очаквате с нетърпение семейните празници и да посрещате всички близки с усмивка и пълна трапеза. Честито Възкресение!


ДЕВА

Без излишни капризи

Честито Възкресение Христово! Съберете цялото семейство около трапезата и споделете позитивните мигове заедно. Добре е да не капризничете за дреболии, например, че салфетките не са с орнаментите, които сте си представяли…


ВЕЗНИ

Поздравете близките за празника

Честито Възкресение Христово! Изпратете честитка на всички около себе си светлия празник, обадете се на приятели и им пожелайте приятен обяд. Позвъняванията и доброто настроение ще са основа на днешния ден.


СКОРПИОН

Обядът ще ви бъде особено приятен

Великденското настроение заема своя пик в неделя. Празникът ви носи ведри мисли и желание да честитите на всички свои познати. Обядът ще бъде доста приятен, защото цялото семейство се е събрало около трапезата.


СТРЕЛЕЦ

Светъл ще е празникът ви

Честито Възкресение! Празникът е светъл и много тържествен, а обядът, който ще споделите със семейството и близките, ще е незабравим. Не само заради гозбите, а и заради хармонията и добрите взаимоотношения, в които сте.


КОЗИРОГ

Празникът носи позитивна енергия

Честит Великден! Независимо дали ще сте на път, или вкъщи, дали ще отидете на гости, или вие ще поканите гости, неделя обещава да е незабравим ден, наситен с общуване, вкусно хапване и положителни емоции, каквито този светъл празник носи.


ВОДОЛЕЙ

Спазете каноните на празника

В неделя сутринта отидете на църква и спазете всички строги традиции, които са привични за вас и вашето семейство на Великден. Поздравете най-близките. Празнувайте в тесен семеен кръг. Обядът е важна част от днешния празник.


РИБИ

Бъдете със семейството си

Честито Рождество Христово! Прекарайте този празник в тесен семеен кръг и организирайте неделния обяд така, че всеки от семейството да може да говори с усмивка и радост. Ще споделите незабравими мигове заедно.


Хороскоп за родените на 05.05.

Честит рожден ден! През следващата една година заложете на контактите с хора, които ви носят емоционален баланс. Избягвайте онези, които ви натоварват и огорчават. Време е да осъзнаете, че единствено вие избирате средата си на живот.

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *